Gelinlik Modelleri bir göz atın

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413

kızlar buda benim gelinliğim gördüğüm an işte bu dedim diktiriyorum ben taş istemiorum fakat papatyaların arasına taş dikeriz hareketlilik olsun dediler sizce nasıl olur diktireceğim model kesinlikle bu ama taş konusunda ne diorsunuz

ben daha sade klasik tarzları seviorum onun içn kararsız kaldım gerçi papatyaların ortalarına birer taş dikilse pekte abartı olmaz sanırım

taş dikilse abartı olmaz canım ama
ne bilim bence hiç modelini bozma direk aynısı dikilsin
harika bir model kesinkle bende bundan diktirmek isityorum ya

bencede taşları diktirmelisin.düğün de ışıkların altında parladığında muhteşem duruo.bakanların gözü sende kalmalı.yakın arkadaşımın gelinliğinin üst kısmı taşdan gözükmüodu.ilk bakışda hoşuma gitmemişdi.ama salonda çok farklı oluo.tek kelimeyle muhteşemdi.sende mutlaka taş koydurmalısın canım.

ay diktir tabi şöyle gösterişli ol ne oyle sönük sönük mu kalacan

bende sen gibi öle taşlı istemiyordum. ancak gördüm kü ışıkların altında taş olmayınca sen elbise giymiş gibi oluyosun. bende çiçeklerin tam ortasına minik minik taş eklettirdim. alkisalkisalkis şimdi görünümü çok güzel ama tabi bendimde içime sinmeyen noktalar var fiziksel açıdan

bencede çok güzel sanki eski çağ gelinliklerini andıryor böle nostaljik şık bir gelinlik biraz süsülemelerle harika olur

taş gidiyor gelinliklere gelinsin süslü püslü ışıl ışıl
mutluluklar dilerim

canım sendemi bu gelinlikten giydin ben sade bşiler istiyordum ama görünce kendimi alamadım bundan ne kadar model baktıysam aklım hep bunda kaldı ve karar verdim bunda ama işte papatyaların ortasına taş dikelim dediler tamam diiim bari yoksa haklısın gelinlik değilde abiye gibi olur biras ışıltıdan bişi olmas kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Harika bi gelinlik bende ilk görüşte işte bu demiştim ama ne yazıkki uzun boylu olmadığım için sana yakışmaz dediler uzun boylular da daha hoş ve gösterişli dururmuş.Şimdi üstü taşlı altı toplamalı taşlı bi gelinlikte karar kıldım o kadar beğendiğim gelinlikler arasından.Bence gelinliğin modeline hiç dokundurtma olduğu gibi diktir.Çok güzel olcaktır.

Bence taş diktirme duvagını taşlı ışıl ışıl al sade modeller aksesuarı harika gösteriyor ama biz türkler dansöz gibi gelinlikleri daha cok begeniyoruz gelecekleri düsünürsen taş diktirebilirsin :) ama bence gelinlik dedigin asil olmalı masum olmalı..yerimseniben

cnm gelinliğin çok güzel allah nazarlardan korusun bence papatyaların üzerine ve tül kısımlarına inciler diktirebilirsin çok yoğun olmamak şartıyla saçılmış gibi durursa çok güzel olur

kapama yeri fermuar değil inci düğmeler olacak zaten bende sadelikten yanayım onun için çok kararsız kaldım kadınlada konuştum tekrar papatyaların arasına minik taşlar dikelim diyor yoksa gelinlik gibi durmaz diyor birascık ışıltıdan bişi olmaz galiba

papatyaların arasına taş güzel durur ışıldarsın
sonuçta özel günün,bir daha ne zaman bu kadar ışıldıycanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…