Bir Göğsü Diğerinden Küçük Olan?

Roselling

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
273
501
Selamlar hanımlar.

Benim doğuştan bir göğsüm digerinden küçük. Normalde de iki göğüs hep farklı olur ama benimki göğsün üstünde bir kas boşluğundan sebep öyle. Böyle olup da ameliyat olan var mı aranızda? Bu ameliyatla düzelir mi acaba? Ameliyat olacağım ama aldığım kiloyu vermekle meşgulüm duâ buyurun lutfen.

Doktor muayene edip kas boslugu oldugunu mu soyledi? Asimetri varsa ilk olarak baska seylerden suphe edilir doktor kontrolleri yapildi mi bu yuzden soruyorum beni yanlis anlamayin..

Evet yapıldı. Genel cerrahiden estetisyene yonlendirildi. Ameliyat icin 18 20 yas beklendi vucut oturmasi adina.
Neden yanlış anlayayim konumla derdimle ilgilenmissiniz Allah razı olsun sizden :)
22 yasimi böyle gecirdim zor bir durum dua beklerim.

Doktor muayene edip kas boslugu oldugunu mu soyledi? Asimetri varsa ilk olarak baska seylerden suphe edilir doktor kontrolleri yapildi mi bu yuzden soruyorum beni yanlis anlamayin..

Zaten iki tarafa da dokundugunuzda sag taraftaki boşluk hemen hissediliyor. Bu da bir gogsun digerinden anormal kucuk durmasina sebep oluyor. Yag dokusu da az.

Zaten iki tarafa da dokundugunuzda sag taraftaki boşluk hemen hissediliyor. Bu da bir gogsun digerinden anormal kucuk durmasina sebep oluyor. Yag dokusu da az.

Kitlelerde de asimetri bulgusu gorulebiliyor ondan endiselendim.. muayeneniz yapildiysa sorun yok..
Cerrahi olarak cozumu olan bir problem o yonden de sorun yok..
Kilo kismini halledebileceginizi dusunuyorum ek bir saglik sorununuz yoksa dengeli beslenme ve duzenli spora bakiyor ve
tabi ki dualarla destek olucam... :KK200:
Guzel haberlerinizi bekliyorum.

herkesın bırı dıgerınden kucukmus benım de bırı tabıkı kucuk ama herkesın boyleymıs, senınkısı bariz mi farklı ?
ben bazen bırının altına ınce olan sudyen eklentılerı var ya ondan koyuyorum denk oluyor ama tabıkı bırı daha kucuk kı herkesın oyleymıs bak ben arastırdım

X