• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir girdap.

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Evlilik öncesi ailelerin tanışma hikayeleri nasıldır kızlar anlatır mısınız ? İki aile birbirine çok uzaksa tanışma söz nişan bir arada olabilir mi ?

Bizim ailelerimiz farklı şehirdeydi tanışma isteme söz hepsi ilk gelişlerinde oldu ikinci gelişlerinde nişan yapıldı kimseyi çok fazla yormaya gerek yok gidip gelmelerle bence amaç belli olduktan sonra:)

Evlilik öncesi ailelerin tanışma hikayeleri nasıldır kızlar anlatır mısınız ? İki aile birbirine çok uzaksa tanışma söz nişan bir arada olabilir mi ?
ben İzmirliyim eşimin ailesi mardinli..
bize bi akşam geldiler istemeye. ertesi gün nişan oldu.
bi sene sonra da kına düğün bi arada tek gecede yapıldı arada da hiç görüşme olmadı :D

ben İzmirliyim eşimin ailesi mardinli..
bize bi akşam geldiler istemeye. ertesi gün nişan oldu.
bi sene sonra da kına düğün bi arada tek gecede yapıldı arada da hiç görüşme olmadı :KK70:
Ailelerin tanışma olayı hiç olmadı mı ? Peki her şeyin hemen olması bir sorun oluşturdu mu

Ablamdan biliyorum
Tanışmak için önce damat adayı geldi,
Sonra ailece geldiler
Sonra biz ziyaret ettik onları evlerini çevrelerini vs görmek için
Sonra isteme Nisan birlikte oldu.

Düğün öncesi d gelinde düğün tarihi eşyalar nasıl alınacak onlar konuşuldu.
Sonra babası çeyiz götürmeye geldi.
Sonra da kına gecesi yapmaya geldiler
Arada da 9 saatlik yol vardı.

Bence masraf olmaması için kaçınmayan birşeyler herşey usulüne göre olsun.
Screenshot_2018-01-07-23-44-23.png

Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler

Bence masraf olmaması için kaçınmayan birşeyler herşey usulüne göre olsun.Eki Görüntüle 2113270
Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler

Bence masraf olmaması için kaçınmayan birşeyler herşey usulüne göre olsun.Eki Görüntüle 2113270

evet dogru yaşanmışlıklar da önemli.mesela bizim aramızda yirmi dört saatlik mesafe var o yüzden her sey zorlaşıyor

Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler

Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler

evet dogru yaşanmışlıklar da önemli.mesela bizim aramızda yirmi dört saatlik mesafe var o yüzden her sey zorlaşıyor

Ailelerin tanışma olayı hiç olmadı mı ? Peki her şeyin hemen olması bir sorun oluşturdu mu
Eşim ailemle tanışmıştı sadece. Valla sorun olmadı. Hatta belki iyi bile oldu çünkü kültür farkı çok fazlaydı bizde. Şu an 4 yıllık evliyim. Eşümin ailesini toplasan 10 kere gördüm

Eşim ailemle tanışmıştı sadece. Valla sorun olmadı. Hatta belki iyi bile oldu çünkü kültür farkı çok fazlaydı bizde. Şu an 4 yıllık evliyim. Eşümin ailesini toplasan 10 kere gördüm
Farklı yerlerde mi yaşıyorsunuz ailesiyle

Durum ve imkanlar nasılsa öyle oluyor aslında. Benim eşimin ailesi yurt dışında yaşıyor. Biz kararımızı verdik ailelere bildirdik. Ben onun ailesini tanıyordum o benim ailemi tanıyordu. Ailesi geldi üç hafta içinde tanışma isteme ve nişan oldu. Orada çalışıyorlar imkanları zordu o vakitler. ben de böyle uygununu buldum herkes kabul etti oldu. Büyük nişan da sevmem zaten o yüzden rahat halloldu. Bir yıl sonra da düğün yaptık. Dört yıl olacak evliyim bir de oğlum var mutluyuz huzurluyuz. Ben eşimin ailesie saygılıyım o benim aileme saygılı gül gibi geçinip gidiyoruz:)

Durum ve imkanlar nasılsa öyle oluyor aslında. Benim eşimin ailesi yurt dışında yaşıyor. Biz kararımızı verdik ailelere bildirdik. Ben onun ailesini tanıyordum o benim ailemi tanıyordu. Ailesi geldi üç hafta içinde tanışma isteme ve nişan oldu. Orada çalışıyorlar imkanları zordu o vakitler. ben de böyle uygununu buldum herkes kabul etti oldu. Büyük nişan da sevmem zaten o yüzden rahat halloldu. Bir yıl sonra da düğün yaptık. Dört yıl olacak evliyim bir de oğlum var mutluyuz huzurluyuz. Ben eşimin ailesie saygılıyım o benim aileme saygılı gül gibi geçinip gidiyoruz:)
Allah daim etsin.

Benim nişanlımın ailesi İzmirde , bizler İstanbul dayız. Erkek arkadaşım bize tanışmaya geldi önce , 1 ay sonra ailesi geldi isteme , söz , nişan hepsi bir arada oldu , ertesi gün beraber kahvaltı ya gittik , sonra evimizde kahve içmek için bir kez daha ağırladık aynı gün , akşamına da döndüler . Her şey çok güzeldi bir problem çıkmadı.

Back