Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben İzmirliyim eşimin ailesi mardinli..Evlilik öncesi ailelerin tanışma hikayeleri nasıldır kızlar anlatır mısınız ? İki aile birbirine çok uzaksa tanışma söz nişan bir arada olabilir mi ?
Ailelerin tanışma olayı hiç olmadı mı ? Peki her şeyin hemen olması bir sorun oluşturdu muben İzmirliyim eşimin ailesi mardinli..
bize bi akşam geldiler istemeye. ertesi gün nişan oldu.
bi sene sonra da kına düğün bi arada tek gecede yapıldı arada da hiç görüşme olmadı
Ablamdan biliyorum
Tanışmak için önce damat adayı geldi,
Sonra ailece geldiler
Sonra biz ziyaret ettik onları evlerini çevrelerini vs görmek için
Sonra isteme Nisan birlikte oldu.
Düğün öncesi d gelinde düğün tarihi eşyalar nasıl alınacak onlar konuşuldu.
Sonra babası çeyiz götürmeye geldi.
Sonra da kına gecesi yapmaya geldiler
Arada da 9 saatlik yol vardı.
Bence masraf olmaması için kaçınmayan birşeyler herşey usulüne göre olsun.Eki Görüntüle 2113270
Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler
Bence masraf olmaması için kaçınmayan birşeyler herşey usulüne göre olsun.Eki Görüntüle 2113270
Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler
Ablamdan biliyorum
Sonra ailece geldiler
Eşim ailemle tanışmıştı sadece. Valla sorun olmadı. Hatta belki iyi bile oldu çünkü kültür farkı çok fazlaydı bizde. Şu an 4 yıllık evliyim. Eşümin ailesini toplasan 10 kere gördümAilelerin tanışma olayı hiç olmadı mı ? Peki her şeyin hemen olması bir sorun oluşturdu mu
Farklı yerlerde mi yaşıyorsunuz ailesiyleEşim ailemle tanışmıştı sadece. Valla sorun olmadı. Hatta belki iyi bile oldu çünkü kültür farkı çok fazlaydı bizde. Şu an 4 yıllık evliyim. Eşümin ailesini toplasan 10 kere gördüm
evet ben İzmirliyim eşim mardinli... aileler memleketlerdeFarklı yerlerde mi yaşıyorsunuz ailesiyle
Anladımevet ben İzmirliyim eşim mardinli... aileler memleketlerde
Allah daim etsin.Durum ve imkanlar nasılsa öyle oluyor aslında. Benim eşimin ailesi yurt dışında yaşıyor. Biz kararımızı verdik ailelere bildirdik. Ben onun ailesini tanıyordum o benim ailemi tanıyordu. Ailesi geldi üç hafta içinde tanışma isteme ve nişan oldu. Orada çalışıyorlar imkanları zordu o vakitler. ben de böyle uygununu buldum herkes kabul etti oldu. Büyük nişan da sevmem zaten o yüzden rahat halloldu. Bir yıl sonra da düğün yaptık. Dört yıl olacak evliyim bir de oğlum var mutluyuz huzurluyuz. Ben eşimin ailesie saygılıyım o benim aileme saygılı gül gibi geçinip gidiyoruz:)