• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gidiş Öyküsü

pamukluprenses

Cennet kokulu oglum....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
564
7
96
39
Balıkesir
Artık neredeyse geldi cattı zaman gitme vakti...
Evimden.... Evime....
Gidişiler hüzünlü olur hüzünlüyüm ama mutluluğumda gizlenemeycek kadar büyük
Ne garip karmakarışık
Ne tam güle biliyorum nede tam ağlayabiliyorum
Annemi babamı kardeşimi yatagımı huzur köşemi vişne agaçımı bırakıyorum ardımda
Kahkahalarımızın yankılandıgı göz yaşlarımı gizleyen kardeşimle cocuk kavgalarımıza şahit duvarları bırakıyorum...
Yeni bi evde yeni bi hayat başlıyo benim için yine kahkahalar gözyaşları olacak
Hep çocuk kalacagım bu evden anne olacagım eve yolculuğum
Bİraz hüzünlü....
Biraz buruk....
Biraz ağlamaklı...
Biraz mutlu...
Biraz heyecanlı...
Biraz karmakarışık işte

Özleyeceğim herşeyi
Gidiyorum sadece 4 gün kaldı....

:gitme:
Rabbım senı ve tüm evlenen kardeslerımızı cıktıkları kapıya muhtac etmesın
aşk sevgı saygı hıc eksık olmasın huzur hanende cnm
kucuk tatsızlar sabun köpüğü gıbı erısın gıtsın
bu yolculuk senın ıcın hayrlı olsun ınş
:gitme:

uff yazmayın ya ,1 yıl oldu neredeyse evlenelı hep aglıyorum hep evımden cıkısım gleıyor aklıma..

ay canım benim .. ne güzel yazmışsın.. ne güzel anlatmışsın kendini.. gidişin hayır olsun bitanem .. ömrün kahkaha dolsun huzur dolsun..​

valla kızlar ben de gidicem önümüzdeki yaza. hem de ailemden 20 saat uzağa. ve bu aralar çok koymaya başladı bana. kendimi suçlu bile hissediyorum çünkü çevremde herkes çok uzak sen aileni düşünmedin mi falan dio

ben evlenmek için kırk takla atıyorum ancak sözlendim daha kıymetini bilinnkaydirigubbakcemile3

hayatın cilveleri diyelim buna.Allah aratmasın.başka mutluluklar başka sevinçler alsın hüznünün yerini.bende seneye bu zamanlar ailemden 6 saat uzak bir şehre gidicem.herkes yaşıyo senin yaşadıklarını yalnız değilsin bebeğim

ınşallah kimse yaptığı evlilikten pişman olmasın , kimse keşke demesin, kendi yuvasında kat kat daha mutlu,huzurlu olsun...

Son düzenleme:
evlilik...
baba ocağında telli duvaklı çıkmak...
yeni bir hayata yol arkadaşı ile merhaba demek...
hepsi çok güzel ve eşsiz duygular. Allah herkese nasip etsin. lakin güzel olduğu kadar üzücü duygularda... 2 bucuk ay önce yaşadım bende bu duyguları. baba evinde annemin elini öpüp kapıdan çıkarken annemi baygın bırakıp, arabaya binerken babama "hakkını helal et babacığım dualarında unutma beni,inşallah sizi utandırmayacağım"deyip gözü yaşlı el sallayıp arabaya bindim..yeni hayatıma merhaba demek üzere... güçlü olmalı gözyaşlarıma dur demesini bilmeliydim ama olmuyordu bu başka bambaşka duyguydu... yıllarımın geçtiği eve ve en önemlisi beni büyüten aileme veda ediyordum... şuan bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum. gurbete gelin gelmeninde yükü daha ağır...

seni şimdiden tebrik ediyorum canım. yıllarının geçtiği baba ocağında artık misafir olarak geçireceğin 1 elinin parmaklarından daha az günlerin kalmış... Rabbim çıktığın kapıyı aratmasın inşallah. gittiğin yerde eşinle mutlu mesut bir ömür süresin...

:gitme::gitme::gitme::gitme:
Çok mu kötü baba evinden çıkmak
Bazen ben düşünüyorum da Hayatıma giren ilk erkekti o (BABAM)
Nasıl bırakır giderim bi başkasının kollarında başka yeni bi hayatamafoldumben

Yavrum,mutlu olursun inşallah...Sabahın bu saatinde ağlattın beni benim kızımda 1,5 ay sonra gidecek nasıl çıkartıcağım onu kapıdan hiç bilmiyorum...Aslında elimden gelse de hiç ağlamasam ama hiç sanmam zaten son günlerde iyiyede kötüyede ağlar oldum Allah gittiğiniz yerlerde en az anneniz babanız kadar sevilip sayılmak nasip etsin inşallah....

kıslar inanın suanda bütün vücüdum titriyor okadar tuhafki aynı anda hem hüzün hem mutluluk yaşamak sevdiklerini bırakıp sevdiğinle gitmek hayat böyle bütün duyguları biranda yaşatır insana..

Back