Gelinlik Modelleri Bir Gelinlik Modelide ben göstereyim :) Arkadaşımın gelinliği

jade

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
2.913
18
358
İstanbul

ıkimizin zevki çok beğendik giydiği anda vurulduk.
ılk giydiği gelinlikti fazla uğraşmadan hemen karar verdi :) bu olacak gelinliği kısmet olursa 1 ağustosta...

Son düzenleme:
güzel bir gelinlik... ama önündeki etek kısmındaki bölüm biraz kapak gibi duuyor biraz...

güle güle giysin... mutluluklar..

çok sade bence :1rolleyes:

aaa çok güzelmiş..üstüne dikilmiş sandım ben...
çok yakışmış...

ay yeşimcim bayıldım gelinliğe ya......
güle güle giysin...inşallah her şey gönlünce olur...arkası etekleri ...üstü çok hoşmuş...çok şık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zevklisinizzzzzzzz :lepi:

ayyy çok güselmiş...

aaa çok güzelmiş..üstüne dikilmiş sandım ben...
çok yakışmış...

Heppinize teşekkürler kızlarrrrr Şeniz

ayy canımm çok güzelmiş vallahii çok beğendimm işallahh ömürleride bu gelinlik kadar güzel ve mutlu geçsin canımmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

vay vay şimdiki aklım olsa kesin bende böle bi gelinlik alırdım..evleneli 1 sene oldu sdc vay be zevkim ne kaaa değişmiş..

ayy canımm çok güzelmiş vallahii çok beğendimm işallahh ömürleride bu gelinlik kadar güzel ve mutlu geçsin canımmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
aminn canım amiinnn...

vay vay şimdiki aklım olsa kesin bende böle bi gelinlik alırdım..evleneli 1 sene oldu sdc vay be zevkim ne kaaa değişmiş..

ayy dimi yaaa aynı fikirdeyim...
gerçi benim 6 yıl oldu ama...herşey gibi zevklerde değişiyo zamanlaaa... a.s.

ben böle sade gelinliklere bayılıorum ya.. gerçektn çok asil duruo, çok güzel we çok yakışmış:)
ufak pırıltılarla hareketlendirmek yetio wala gelinliği.. güle güle giysin, hep mutlu olsun arkadaşın inş...

güzel de üst kısmı biraz taşla süslenebilir.sıra sıra alt alta şeritler halinde taşlar..ışıl ışıl olur

üst kısım ve arka etek kısmı çok hoş... ama eteğin ön tarafı biraz sade geldi bana yinede çok yakışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…