- 14 Ağustos 2024
- 92
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
Arkadaşlar sizce pik gün olmuş mu yoksa henüz olmamış mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yok bence. C ve T aynı koyulukta olmalı ya da T daha koyu olmaliArkadaşlar sizce pik gün olmuş mu yoksa henüz olmamış mı ?Eki Görüntüle 3547912
O zaman bi kaç güne heralde pik olurHenüz yok bence. C ve T aynı koyulukta olmalı ya da T daha koyu olmali
13 den oncesi var mı? Adet döngünüz kaç gün,?O zaman bi kaç güne heralde pik olur
Canim testler innovita bu arada bir gebenin günlüğü degil.Arkadaşlar sizce pik gün olmuş mu yoksa henüz olmamış mı ?Eki Görüntüle 3547912
Hayır yeni testler elime ulaştı ve ondan önce de gün aşırı değerlendiriyorduk13 den oncesi var mı? Adet döngünüz kaç gün,?
Düzensiz13 den oncesi var mı? Adet döngünüz kaç gün,?
O zaman devamCanim testler innovita bu arada bir gebenin günlüğü degil.
Henüz pik degil![]()
Dongunuz kac gunluk?Arkadaşlar sizce pik gün olmuş mu yoksa henüz olmamış mı ?Eki Görüntüle 3547912
35 diyelimDongunuz kac gunluk?
Bu arada inolac takviyesine başladım doktor önerdi inşAllah hayırlı haberler olur35 diyelim
Eger duzensiz ise yapmaya devam edin. 3-4 gun sonra ola bilir.35 diyelim
Eğer daha önce yumurtlama olmadıysa zamani var hala. Değerlendirmekte iyi yapmışsınız hayırlısı olsunHayır yeni testler elime ulaştı ve ondan önce de gün aşırı değerlendiriyorduk
Banada öyle geliyor ki bi kaç güne inş pik görürümEger duzensiz ise yapmaya devam edin. 3-4 gun sonra ola bilir.
Amin sağolunEğer daha önce yumurtlama olmadıysa zamani var hala. Değerlendirmekte iyi yapmışsınız hayırlısı olsun![]()
Inolac bende kullanıyorum, ne icin verdi size doktorunuzBu arada inolac takviyesine başladım doktor önerdi inşAllah hayırlı haberler olur![]()
Polikistik over var bende o yüzden sormuştum dediki kullanabilirsin takviye yumurta kalitesi içinInolac bende kullanıyorum, ne icin verdi size doktorunuz
Daha pik olmamış PCOS varsa geç oluyor olursa tabiiArkadaşlar sizce pik gün olmuş mu yoksa henüz olmamış mı ?Eki Görüntüle 3547912
Olur inş.Daha pik olmamış PCOS varsa geç oluyor olursa tabii
İnşallah ben diğer adet zamanım gelmişti öyle pik gördümOlur inş.