Kaset olan hangi marka baya pik gibi duruyor daMerhaba ben de bu ay aldım ve dediğiniz gibi hep silik çıkıyor sanki.3 farklı markayla yapıyorum ne olur olmaz diye
Laboquick marka ne zaman yapsam pik çıkıyor :)Kaset olan hangi marka baya pik gibi duruyor da
Hatalı yani dimiLaboquick marka ne zaman yapsam pik çıkıyor :)
Bu da çok iyi bir şey değil bozuk mu acaba testlerLaboquick marka ne zaman yapsam pik çıkıyor :)
Evet 50li paket almıştım daha önce onlar iyiydi ama son aldığım maalesef hatalı cıktıHatalı yani dimi
Evet bozuk olduğunu düşünüyorum burdada okudum bi kac kişide yine sürekli pik çıkmışBu da çok iyi bir şey değil bozuk mu acaba testler
Ay ne zor işmiş psikolojimi bozdu bu test işi
Bende de aynı problem var onceden ınovıta kullanıyorum gayet pık oluyodu,ıkı aydır bır gebejın gunlugunu kullandım tam pık hıcbızaman olmadı.anlamadm bu işi.öğrendınızmı neden oyle oldugunu?Yaa bir de bir gebenin günlüğü 20 mm altındaki değerleri göstermiyormuş bir kaç yorum okudum böyle söyleyenler var o zaman kalitesiz mi oluyor bizim yumurtalar
Ben asla çözemedim çözemediğim gibi çok stres oldum sürekli sorun mu var diye dolanıyorum ama muayene de olmuştum herhangi bir kistim yokBende de aynı problem var onceden ınovıta kullanıyorum gayet pık oluyodu,ıkı aydır bır gebejın gunlugunu kullandım tam pık hıcbızaman olmadı.anlamadm bu işi.öğrendınızmı neden oyle oldugunu?
İnovita ile gebelik elde ettiniz miBende de aynı problem var onceden ınovıta kullanıyorum gayet pık oluyodu,ıkı aydır bır gebejın gunlugunu kullandım tam pık hıcbızaman olmadı.anlamadm bu işi.öğrendınızmı neden oyle oldugunu?
Ben daha once bı muanede yumurtamın 19mm oldugunu bılıyorum.20 mm uzerını gosterıyor olabılır bır gebenın gunlugu.ınovıtayı 3,5 ay kullandım malesef gebelık elde edemedım ama ben deneme yapıp bırakıyodum ıkı uc gun.ıkı aydır bırakmıyorum ılıskıyı.bakalım nolcak ama şüphelendim bende belkide yumurtamız 19mmde çatlıyor ondan böyle oluyor,çalıstıgım ıcın takıp yaptıramıyorm sureklı ızın alma durumum yok.eger tutarsa fln yazarım sızeBen asla çözemedim çözemediğim gibi çok stres oldum sürekli sorun mu var diye dolanıyorum ama muayene de olmuştum herhangi bir kistim yok
Trendyol satışında ki soru cevaplarda 18 mm ve üzerindekini gösterdiğini söylemişler ama forum safa 20 ve altındakini göstermediği söyleniyor
Yani memnuniyet oranında çok yüksek bir test herkes ilk denemede gebe kaldım ya da 2 diyor ben anlamadım biz mi yapamıyoruz
Aynen bende böyleyim çok sevinirimBen daha once bı muanede yumurtamın 19mm oldugunu bılıyorum.20 mm uzerını gosterıyor olabılır bır gebenın gunlugu.ınovıtayı 3,5 ay kullandım malesef gebelık elde edemedım ama ben deneme yapıp bırakıyodum ıkı uc gun.ıkı aydır bırakmıyorum ılıskıyı.bakalım nolcak ama şüphelendim bende belkide yumurtamız 19mmde çatlıyor ondan böyle oluyor,çalıstıgım ıcın takıp yaptıramıyorm sureklı ızın alma durumum yok.eger tutarsa fln yazarım sıze
Yumurta 19 mm de çatlamaz mıymış peki doktor ne dediAynen bende böyleyim çok sevinirimyani öyle gün aşırı ilişki deneyelim desek valla çalışırken o da zor
Gün aşırı ılıskıyı testte cızgı koyulasınca akıntı artınca baslayabılırsınız ben oyle yapıyorum oncesınde baslamıyorum cunku ovulasyon benım genelde 15-19. Gunler arasında oluyor.o zamana kadar bosuna harcamıyorum.19mm yumurta boyu olayına bısey dıyemıyorum canım sormadım çatlarmı dıye ama progestron bakmıstı çatlamış demişti sonuca gore.folık asıt verdı bıraz daha dene olmazsa ılac baslarız dedı.kendılıgınden olmaması ıcın bır sebep yok dedı ama işte insan herseyden huylanıyor.hayırlısı olsun bakalım.en kötü yumurta gelıstırıcı kullanırız sende canını sıkmaAynen bende böyleyim çok sevinirimyani öyle gün aşırı ilişki deneyelim desek valla çalışırken o da zor
Merhaba aylardır birgebeningünlüğünü ürünlerini kullanıyorum. Yani uygulamanın gösterdiği ile aynı zamanlarda pik çıkıyor. Bence testlerde problem yok. Saat 12 de yapıyorum 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorum. Ve tabikii ilk idrarla yapmıyorum
Gün aşırı ılıskıyı testte cızgı koyulasınca akıntı artınca baslayabılırsınız ben oyle yapıyorum oncesınde baslamıyorum cunku ovulasyon benım genelde 15-19. Gunler arasında oluyor.o zamana kadar bosuna harcamıyorum.19mm yumurta boyu olayına bısey dıyemıyorum canım sormadım çatlarmı dıye ama progestron bakmıstı çatlamış demişti sonuca gore.folık asıt verdı bıraz daha dene olmazsa ılac baslarız dedı.kendılıgınden olmaması ıcın bır sebep yok dedı ama işte insan herseyden huylanıyor.hayırlısı olsun bakalım.en kötü yumurta gelıstırıcı kullanırız sende canını sıkd