Bir gebenin günlüğü ovülasyon testini kullananlar yardımcı olabilir mi ?

seda1701

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
42
8
27
Herkese merhaba
Ben Ağustos ayından bir gebenin günlüğü sayfasından ovülasyon testi aldım
O ay yumurtlama gördüm ama değerlnediremedim sonra ki aylar da sa yumurtlama yakalayamadım çıldıracagım artık
Yumurtlamayı yakaladığım gün bir önce ki günden bir saat sonra yapmışım testi yine de çıkmış ama sonra ki aylarda nerdeyse saati saatine yapıyorum ama yakalayamıyorum çok üzülüyorum test koyulaşıyor sonraki gün yumurtlama beklerken silikleşiyor be böyle devam ediyor ben anlayamadım niye böyle oluyor
Bu testi kullanıp yumurtlama görenler varsa siz nasıl yaptınız ben neyi yanlış yapıyorum acaba aynı saat ve dakikalarda yaptığım için kaçırıyor muyum tam 24. Saate denk geliyor aslında ama çözemiyorum sayfanın sahibi de her gün aynı saatte diyor sıvı alımına da dikkat ediyorum
İlk ay görmesem tamam diyeceğim ben de yumurtlama yok ama gördüm
Adet düzenim 26-30 arası değişir
Aşağıya fotoğraf ekledim
Bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_3511.jpeg
    IMG_3511.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 570
  • IMG_3530.jpeg
    IMG_3530.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 446
  • IMG_3547.jpeg
    IMG_3547.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 461
Merhaba ben de bu ay aldım ve dediğiniz gibi hep silik çıkıyor sanki.3 farklı markayla yapıyorum ne olur olmaz diye

Eklentiler

• 20231229_104828.jpg
    20231229_104828.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 793
Yaa bir de bir gebenin günlüğü 20 mm altındaki değerleri göstermiyormuş bir kaç yorum okudum böyle söyleyenler var o zaman kalitesiz mi oluyor bizim yumurtalar

Yaa bir de bir gebenin günlüğü 20 mm altındaki değerleri göstermiyormuş bir kaç yorum okudum böyle söyleyenler var o zaman kalitesiz mi oluyor bizim yumurtalar
Bende de aynı problem var onceden ınovıta kullanıyorum gayet pık oluyodu,ıkı aydır bır gebejın gunlugunu kullandım tam pık hıcbızaman olmadı.anlamadm bu işi.öğrendınızmı neden oyle oldugunu?

Bende de aynı problem var onceden ınovıta kullanıyorum gayet pık oluyodu,ıkı aydır bır gebejın gunlugunu kullandım tam pık hıcbızaman olmadı.anlamadm bu işi.öğrendınızmı neden oyle oldugunu?
Ben asla çözemedim çözemediğim gibi çok stres oldum sürekli sorun mu var diye dolanıyorum ama muayene de olmuştum herhangi bir kistim yok
Trendyol satışında ki soru cevaplarda 18 mm ve üzerindekini gösterdiğini söylemişler ama forum safa 20 ve altındakini göstermediği söyleniyor
Yani memnuniyet oranında çok yüksek bir test herkes ilk denemede gebe kaldım ya da 2 diyor ben anlamadım biz mi yapamıyoruz

Ben asla çözemedim çözemediğim gibi çok stres oldum sürekli sorun mu var diye dolanıyorum ama muayene de olmuştum herhangi bir kistim yok
Trendyol satışında ki soru cevaplarda 18 mm ve üzerindekini gösterdiğini söylemişler ama forum safa 20 ve altındakini göstermediği söyleniyor
Yani memnuniyet oranında çok yüksek bir test herkes ilk denemede gebe kaldım ya da 2 diyor ben anlamadım biz mi yapamıyoruz
Ben daha once bı muanede yumurtamın 19mm oldugunu bılıyorum.20 mm uzerını gosterıyor olabılır bır gebenın gunlugu.ınovıtayı 3,5 ay kullandım malesef gebelık elde edemedım ama ben deneme yapıp bırakıyodum ıkı uc gun.ıkı aydır bırakmıyorum ılıskıyı.bakalım nolcak ama şüphelendim bende belkide yumurtamız 19mmde çatlıyor ondan böyle oluyor,çalıstıgım ıcın takıp yaptıramıyorm sureklı ızın alma durumum yok.eger tutarsa fln yazarım sıze😊

Ben daha once bı muanede yumurtamın 19mm oldugunu bılıyorum.20 mm uzerını gosterıyor olabılır bır gebenın gunlugu.ınovıtayı 3,5 ay kullandım malesef gebelık elde edemedım ama ben deneme yapıp bırakıyodum ıkı uc gun.ıkı aydır bırakmıyorum ılıskıyı.bakalım nolcak ama şüphelendim bende belkide yumurtamız 19mmde çatlıyor ondan böyle oluyor,çalıstıgım ıcın takıp yaptıramıyorm sureklı ızın alma durumum yok.eger tutarsa fln yazarım sıze😊
Aynen bende böyleyim çok sevinirim 😊 yani öyle gün aşırı ilişki deneyelim desek valla çalışırken o da zor

Ben bu ay bıraktım takibi diğer ay laboqik ve inovita alacağım bir gebenin günlüğünde kalan testler de var 3 test gideceğim bakalım ne olacak

Aynen bende böyleyim çok sevinirim 😊 yani öyle gün aşırı ilişki deneyelim desek valla çalışırken o da zor
Gün aşırı ılıskıyı testte cızgı koyulasınca akıntı artınca baslayabılırsınız ben oyle yapıyorum oncesınde baslamıyorum cunku ovulasyon benım genelde 15-19. Gunler arasında oluyor.o zamana kadar bosuna harcamıyorum.19mm yumurta boyu olayına bısey dıyemıyorum canım sormadım çatlarmı dıye ama progestron bakmıstı çatlamış demişti sonuca gore.folık asıt verdı bıraz daha dene olmazsa ılac baslarız dedı.kendılıgınden olmaması ıcın bır sebep yok dedı ama işte insan herseyden huylanıyor.hayırlısı olsun bakalım.en kötü yumurta gelıstırıcı kullanırız sende canını sıkma

Merhaba aylardır birgebeningünlüğünü ürünlerini kullanıyorum. Yani uygulamanın gösterdiği ile aynı zamanlarda pik çıkıyor. Bence testlerde problem yok. Saat 12 de yapıyorum 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorum. Ve tabikii ilk idrarla yapmıyorum

Merhaba aylardır birgebeningünlüğünü ürünlerini kullanıyorum. Yani uygulamanın gösterdiği ile aynı zamanlarda pik çıkıyor. Bence testlerde problem yok. Saat 12 de yapıyorum 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorum. Ve tabikii ilk idrarla yapmıyorum
Gün aşırı ılıskıyı testte cızgı koyulasınca akıntı artınca baslayabılırsınız ben oyle yapıyorum oncesınde baslamıyorum cunku ovulasyon benım genelde 15-19. Gunler arasında oluyor.o zamana kadar bosuna harcamıyorum.19mm yumurta boyu olayına bısey dıyemıyorum canım sormadım çatlarmı dıye ama progestron bakmıstı çatlamış demişti sonuca gore.folık asıt verdı bıraz daha dene olmazsa ılac baslarız dedı.kendılıgınden olmaması ıcın bır sebep yok dedı ama işte insan herseyden huylanıyor.hayırlısı olsun bakalım.en kötü yumurta gelıstırıcı kullanırız sende canını sıkd

X