N nidahnm Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 249 22 13 25 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #1 Bir gebenin günlüğü ovulasyon kitini aldım yumurtlama günümde yaptım ikiside koyu çıktı onu nasıl anlayacaz
Bir gebenin günlüğü ovulasyon kitini aldım yumurtlama günümde yaptım ikiside koyu çıktı onu nasıl anlayacaz
M mavilimmi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 741 241 23 25 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #2 Siliklesene kadar her günü degerlendir
N nidahnm Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 249 22 13 25 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #3 mavilimmi .!.: Siliklesene kadar her günü degerlendir Genişletmek için tıkla... Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım
mavilimmi .!.: Siliklesene kadar her günü degerlendir Genişletmek için tıkla... Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım
M mavilimmi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 741 241 23 25 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #4 nidahnm .!.: Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım Genişletmek için tıkla... Koyu çıkmış olması çatlama olduğunu ya da yakın olduğunu gösterir testi yapmaya devam edin bu sırada günlük ilişkiye girin
nidahnm .!.: Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım Genişletmek için tıkla... Koyu çıkmış olması çatlama olduğunu ya da yakın olduğunu gösterir testi yapmaya devam edin bu sırada günlük ilişkiye girin
I ilza01 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 162 49 13 29 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #5 nidahnm .!.: Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım Genişletmek için tıkla... Koyu çıkması yumurta olgunlaştı demek. En koyu çıktığı hali yumurtanın en büyük halidir pik olmuştur 24-36 saat içinde yumurta çatlıcak demektir. Pikten sonra 2.çizgi silikleştiğinde ise yumurta çatlamış demektir.
nidahnm .!.: Koyu çıkması daha iyi değil mi yani anlayamadım Genişletmek için tıkla... Koyu çıkması yumurta olgunlaştı demek. En koyu çıktığı hali yumurtanın en büyük halidir pik olmuştur 24-36 saat içinde yumurta çatlıcak demektir. Pikten sonra 2.çizgi silikleştiğinde ise yumurta çatlamış demektir.