BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ OVÜLASYON TESTİ PİK Mİ ŞUAN

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
135
24
13
Kızlar bir gebenin günlüğü strip ovülasyon testi bu yaklaşık altı gündür yapıyorum hepsi silik çizgide ama bugün diğerlerinden çok daha koyu çıktı bu şekilde ve ek olarak yumurta akı kıvamında uzayan şeffaf akıntım var yani bu pik mi akıntı olunca t çizgisi de koyulaşınca arada kaldım. Yumurtlama görene kadar günaşırı birliktelik yaşıyoruz da

Eklentiler

• IMG_2203.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 383
O markayı kullanmadım hassaslığını bilemem ama ovülasyon testlerinde pik için her iki çizgi de aynı koyulukta olması istenir. Senin T çizgin bi tık daha silik geldi bana. Yapmaya devam et canım. Çizgi koyulaşmaya başlamış zaten bugün, yarın pik görebilirsin.

Son düzenleme:
Bugün böyle oldu dediğiniz gibi T çizgisi daha koyu çıktı yani pik mi

Eklentiler

• IMG_2218.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 354
Evet pik olmuş canım. Yarın T çizgisi silikleşirse ilk attığın testteki gibi olursa yumurta çatlıyor işte. Hamile kalma ihtimalin yüksek oluyor. Bugünü, yarını değerlendirebilirsin.

Yumurtanın çatladığı gün mü daha önemli mi yoksa Pic olduğu gün mu
Bende çok merak ettim dün akşam pik gördüm değerlendirdim. Bugün sabah10 ve akşam saat 11 gibi pikti yine ama eşim grip oldu ondan değerlendiremedim. Bu saatte bi yapayım dedim silikleşme gördüm… yarın yapsam geç mi kalmış olurum nolur yardım edin ovulasyonu 2. Denenem geçen ay beceremedim sabahki testimi ekledim. Dün akşam ve sabah böyledi şimdikini çekemedim ama bu kadar koyu değil. Önemli olan hangisi?? Yumurtlama mı çatlamamı

Eklentiler

• 1085535d-404e-4c2b-abe8-5168beb0b74f.jpeg
    196,5 KB · Görüntüleme: 270
Hala pik gözüküyor canım. C çizgin silik, çatlama için tam tersi olmalıydı. 27sinden sonra yaptığın testler de böyle mi?

9 ve 11 i değerlendirdik devam etmemiz gerekir mi kızlar. Doğru günleri değerlendşrdik umarım

Eklentiler

• IMG_8217.png
    324,9 KB · Görüntüleme: 141
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…