Yahu o uyku gerilemesi değil mi ? Bizim ki sürekli parça parça uyuyo uyutursam gece uyumazSünnetle alakalı değil. 4 aylık bebekler büyüme atağı geçirir. Uykularına yansır sonra düzelir merak etmeyin.
Alakası yok. İşte parça parça uyuyor değil. Parça parça uyanıyor. Çünkü atak geçiriyor. Bu da onu uyandırıyor. Çok normal.Yahu o uyku gerilemesi değil mi ? Bizim ki sürekli parça parça uyuyo uyutursam gece uyumaz
Allahım ya bak şuan uyuması gerekiyor ama nerede cin Ali .. Bebek arabası ile evi turladım yaAlakası yok. İşte parça parça uyuyor değil. Parça parça uyanıyor. Çünkü atak geçiriyor. Bu da onu uyandırıyor. Çok normal.
Karanlıkta durun. Uyansa da ışıkları açmayın. Ben öyle yaptım 3 çocuğuma da. Saatleri geldiğinde uyurlar. Bir de uyku saatlerine yakın duş aldırırdım. Şu an kızım 1,5 aylık ve saat 19.00da duş aldırıyorum uyutuyorum sadece emmeye kalkıyor. Diğer oğullarımı da öyle büyüttüm. En geç 20.30da uyuyorlar.Allahım ya bak şuan uyuması gerekiyor ama nerede cin Ali .. Bebek arabası ile evi turladım ya.. bi durgunluk üstünde ama yok .. uyku var gözlerini ovuşturuyor . Şuan salonda ana kucağında duruyor öyle eee ne olacak benim düzenime gece de uyumaz . .
Biz de duş uyaran etkisi yapıyo gündüz yıkıyorum ben . Normalde akşam 8 de uyurdu . Şimdi karAnlıkts da olsa uyumuyor . Kendi kendine mi bırakırdınız odada korkarlar yahuKaranlıkta durun. Uyansa da ışıkları açmayın. Ben öyle yaptım 3 çocuğuma da. Saatleri geldiğinde uyurlar. Bir de uyku saatlerine yakın duş aldırırdım. Şu an kızım 1,5 aylık ve saat 19.00da duş aldırıyorum uyutuyorum sadece emmeye kalkıyor. Diğer oğullarımı da öyle büyüttüm. En geç 20.30da uyuyorlar.
Uyaran etkisi ne demek anlamadım? 3 çocuğumu da böyle büyüttüm büyütmeye de devam ediyorum.Biz de duş uyaran etkisi yapıyo gündüz yıkıyorum ben . Normalde akşam 8 de uyurdu . Şimdi karAnlıkts da olsa uyumuyor . Kendi kendine mi bırakırdınız odada korkarlar yahu
Yani uyku oncesi yikarsam iyice uyjusu kaciyor .. o gece sık sık uyanır..Uyaran etkisi ne demek anlamadım? 3 çocuğumu da böyle büyüttüm büyütmeye de devam ediyorum.
Kendi kendine mi bıraktınız derken büyükler biri 5,5 yaşında diğeri 22 aylık. Masallarını okuyorum zifiri karanlıkta odalarında uyuyorlar kapılarını kapatıp çıkıyorum. Neden korksunlar ki? Ben onları hiç karanlıktan ya da başka şeylerden korkutmadım. Ben de korkmam. Bilmedikleri bir duyguyu hissetmezler.
Bebeğim de benim yanımda beşiğinde zaten.
Benimkiler doğduklarından beri gece gündüz karanlıkta uyurlar. Uyku zamanlarında evde hiç ışık olmaz. O yüzden karanlık perdem vardır odalarda. Onu çektiğimde gündüz uykusunun geldiğini anlarlar. Ortanca öğle uykusuna perdeyi çekince dalıyor hemen. Büyük zaten 2 yaşında öğle uykusunu bırakmıştı.Yani uyku oncesi yikarsam iyice uyjusu kaciyor .. o gece sık sık uyanır..
Sizinkiler büyükmüş.. benim bebegim daha 4 aylik karablikta korkuyor tek zannediyor kendini herhalde.. yani anlamiyoeum eskiden koyar besigine cikardim odadan uyurdu simdi yok.. beşiğinde ki bebeğiniz kac aylık, allah bagislasin..
Bizim bu aralar böyle .. 8 de uyumasi gerekirken 22:30 da uyudu
Oğlumun odası ayrı şuan yatak odasında yatıyor zaten yani tv falan yok . Salona geçtiğimiz zamanda kapatırız genel olarak izletmeyiz zaten . Kendi başına koyayım ağzında emzik hayatta uyumaz çoğu kez defalarca haftalarca denedim ..Benimkiler doğduklarından beri gece gündüz karanlıkta uyurlar. Uyku zamanlarında evde hiç ışık olmaz. O yüzden karanlık perdem vardır odalarda. Onu çektiğimde gündüz uykusunun geldiğini anlarlar. Ortanca öğle uykusuna perdeyi çekince dalıyor hemen. Büyük zaten 2 yaşında öğle uykusunu bırakmıştı.
Küçük kızım da henüz 1,5 aylık. Duş aksine dinlendirip mayıştırıyor. Ve uyutuyor.
Bir de bebekler korku bilmez. Nasıl alışırlarsa öyle giderler. Hiç o korkuyu akıllarına sokmaya gerek yok bence.
Atak dönemlerinde, diş dönemlerinde falan düzen bozulur ama iyi olduklarında eski alışkanlıklarından devam ederler.
Tüm elektronik cihazları da kapatırsanız evi uyku düzenine koyarsanız uyuyacaktır.
Ya bu atak dönemi gece 12 sen sonra mı geliyor . Akşam 8 se yatırıyorum uyuması 9 .. Uyuyo emzirme zamanı gidiyorum . Gece ben yatmadan emziriyorum yatıyoruz benim ki başlıyor mızmızlanmaya ..Benimkiler doğduklarından beri gece gündüz karanlıkta uyurlar. Uyku zamanlarında evde hiç ışık olmaz. O yüzden karanlık perdem vardır odalarda. Onu çektiğimde gündüz uykusunun geldiğini anlarlar. Ortanca öğle uykusuna perdeyi çekince dalıyor hemen. Büyük zaten 2 yaşında öğle uykusunu bırakmıştı.
Küçük kızım da henüz 1,5 aylık. Duş aksine dinlendirip mayıştırıyor. Ve uyutuyor.
Bir de bebekler korku bilmez. Nasıl alışırlarsa öyle giderler. Hiç o korkuyu akıllarına sokmaya gerek yok bence.
Atak dönemlerinde, diş dönemlerinde falan düzen bozulur ama iyi olduklarında eski alışkanlıklarından devam ederler.
Tüm elektronik cihazları da kapatırsanız evi uyku düzenine koyarsanız uyuyacaktır.
Evet gece olur genelde. Diş ağrısı falandır bi de. Benim ortanca 5 aylıkken 2 diş çıkarmıştı.Ya bu atak dönemi gece 12 sen sonra mı geliyor . Akşam 8 se yatırıyorum uyuması 9 .. Uyuyo emzirme zamanı gidiyorum . Gece ben yatmadan emziriyorum yatıyoruz benim ki başlıyor mızmızlanmaya ..