• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Tuvalet Sorunu..

Ben hala daha dışarıda tuvalete gidemem :KK12: Çok zorda kalırsam umumi wcde alaturka tuvalete giderim.
Başkasının evinde de gidemem.
Yani gidersem evine sık gittiğim, temiz olup olmadığını bildiğim insandır.
Ay düşüncesi bile tiksindiriyor:63:
Ne yapayım huy.
Bu yüzden beden alıştı artık, saatlerce tutabiliyorum :deli:
Ama ilkokul çağında olsan napardın ? Tuvaletin geldikçe hoca'yı rehin alıp zorla eve gitme iznimi alırdın her seferinde :)
Ha benim oğlan, ha sen işte:eek: yavrularım benim :anne: :KK15:

Ama ilkokul çağında olsan napardın ? Tuvaletin geldikçe hoca'yı rehin alıp zorla eve gitme iznimi alırdın her seferinde :)
Ha benim oğlan, ha sen işte:eek: yavrularım benim :anne: :KK15:
Ahahahha :KK19:
İlkokul zamanımda tuvaletler alaturkaydı.
Patlayana kadar tutardım, mecbur kalırsam giderdim:KK51:
Gerçi şimdiki tuvaletler temiz.bizim zamanımızda öyle değildi. Of kaşınmaya başladım ben :KK53:

Ahahahha :KK19:
İlkokul zamanımda tuvaletler alaturkaydı.
Patlayana kadar tutardım, mecbur kalırsam giderdim:KK51:
Gerçi şimdiki tuvaletler temiz.bizim zamanımızda öyle değildi. Of kaşınmaya başladım ben :KK53:
Itiraf ediyim bu çocuğu sanırım ben böyle yaptım :işsiz:
Yurtdışnda hic alaturka wc yoktuya, ben hiç beceremezdim tr ye tatile geldiğimizde bile başka yerlerde yapamz rezil olurdum.
Koca kızken bile..

Kaderde gelip tr de evlenip burda yasamaya devam etmek varmış..

Çocuklarımıda kendim gibi yetiştirdim işte aptal gibi :kızgın:
Evde alafranga var tamam ama bu çocuk bu ülkede yaşıyor, ögretsene alaturka da nasıl yapması gerektiğini:KK14:

Kızım 2bucuk yaşında, bezden kestim ama biyere gittiğimizde alaturkaya tutup tuvaletini yaptırmayı beceremiyorum..

Bunun içinde, alafranga olmayan yerlerde bez takıyorumo_O

Sorun benim ta kendim..:silah:

Itiraf ediyim bu çocuğu sanırım ben böyle yaptım :işsiz:
Yurtdışnda hic alaturka wc yoktuya, ben hiç beceremezdim tr ye tatile geldiğimizde bile başka yerlerde yapamz rezil olurdum.
Koca kızken bile..

Kaderde gelip tr de evlenip burda yasamaya devam etmek varmış..

Çocuklarımıda kendim gibi yetiştirdim işte aptal gibi :kızgın:
Evde alafranga var tamam ama bu çocuk bu ülkede yaşıyor, ögretsene alaturka da nasıl yapması gerektiğini:KK14:

Kızım 2bucuk yaşında, bezden kestim ama biyere gittiğimizde alaturkaya tutup tuvaletini yaptırmayı beceremiyorum..

Bunun içinde, alafranga olmayan yerlerde bez takıyorumo_O

Sorun benim ta kendim..:silah:

Sorunun çocukluğuna inmiş olduk :)

Anneler neye tepki gösterse veya sevse o doğrultuda büyütüyor çocuklarını genelde.

Okulda engelli wc si yok mu ?.

Yok canım,okadar yeni bi okul değil.Bu yıl baya tadilat yapıldı ama engelli wc si göremedim.

Tüm haftasonu takip ettim,altını çıkarmadan girmesi için uğraştım.

Oturana kadar yanında bekledim, utanmayı bahane etti, beni dışarı çıkarıp kapıyı kitleyip soyundu..

Soyunmadım desede ben eminim yani:işsiz:

Çevremdekilere anlattım, baya taktım bu durumu çünkü, oğlumu tanıdıkları için kimse önemsemiyo, zamanla düzelir sorunlu bi cocuk değil o diyorlar.

Umarım düzelir :KK14:

Back
X