- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
-
E sen kadınsın. Lezbiyen degilsen sorun görmezO yapsa ben de kıyameti koparırdım da ben yapınca meraktan oluyor
Ya ilk zaten o aklima geldi ve dedim kendisine aninda mail gelmeliydi...Ertesi sabah kendi çikiş giriş yapinca 3 yillik telefonu baska cihaz diye gördü mantiksiz degil mi sence dedi..olay gununun uyari maili arsivden çikti sornraki günlerde..Bulsa hemen göstermez miydi diye düşünüyorum...Sosyal hesapları calıyorlarda emaıl calan hıc gormedım bıde calsalar bakmazlar takıpe baslarlar. Benım ınstagramı calmısları hep oyle kadınlar ve erkeklerı takıbe baslamıslardı bakıp gecmezler dıye dusunuuorum. Esın ertesı gun attıgına gore baskasına gırmesını soylemıs olabılır dogrulamak ıcın
Iki uzmana sordu olabilir dediler çok sacma geçmiş senin geçmişindir yani...Twitter uygulamasindan konumlara ve girilen cihazlara bakmiş bir degil bi kaç cihaz telefon isimlerine kadar görünüyor..Ikisi masaüstu pc..Telefonunda tuhaf bi durum da uygulamadan bi seye tiklayinca tarayicidan da görünüyor benim telefonda yok o meselahesap çalınsa senin elindeki telefon geçmişine nasıl gelecek saçma degilmi..
Kaç kişi yazmış bak ben de dahil. Twitterda TT olan konuya tıklamışız ,biz kadınlar dahi. Merak etmiş kocan noluyomuş , nasılmış, millet neler yazmış falan diye. Bende travestilere baktım , niyetim mi bozukIki uzmana sordu olabilir dediler çok sacma geçmiş senin geçmişindir yani...Twitter uygulamasindan konumlara ve girilen cihazlara bakmiş bir degil bi kaç cihaz telefon isimlerine kadar görünüyor..Ikisi masaüstu pc..Telefonunda tuhaf bi durum da uygulamadan bi seye tiklayinca tarayicidan da görünüyor benim telefonda yok o mesela
Hoşve yapıcı bakiş açiniz için çok teşekkürler..Aslinda ben de dediginiz gibi düşünüp inanmiş gibi yapıp devam etmeyi isterim sonuçta gidip bizzat aldatmamiş fakat böyle bişeyi hazmemek zorluyor.Muhtemelen rastgele tiklandi belli ki...Çalışma hayatımın ilk yıllarında, gençliğin heyecanıyla duracağım yeri bilmemekten, bir sersemlik yaptım, çalıştığım şirketi hem maddi zarara soktum hem de ele güne hayli mahcup olduk. Çağrıldım. Üstlerimin konuşmasına fırsat vermeden, ister kovun ister ben istifa edeyim, kesseniz yeridir minvalinde bir konuşma yaptım. Samimiyetle söylüyorum, şaşkın baktılar. Kaç senelik çalışansın, iyi şeyler yaptın, hep daha iyi olmak için gayret ettin, seni tanıyoruz. Bu olayda da kötü niyetin yok, hata yaptın hepsi bu dediler. Ben 20'li yaşlardaydım, bunu diyenler 60. Ne kovması ne istifası, lütfen sakin ol, sen bu ailenin bir parçasısın diye teselli edip, hadi şimdi git dağıttıklarını toparla deyip gönderdiler.
Öncesi uzun, evlilik ise 8 sene diyorsunuz. Bunca yıl boyunca hiç bir şeyini görmedim, iyidir, efendidir, sadıktır diyorsunuz. Velev ki, en kötü ihtimalle, adam bir halt etmiş, ki onu da kasten etmemiş tt olmuş bir şeyin peşine takılıp gitmiş, orada burada gezinmiş. belli ki duracağı yeri bilememiş o da benim gibi. Kötü niyeti yok. Yüzüne vurmuşsunuz, belli ki utanmış, üzülmüş, siz üzülmeyesiniz diye, deli bozuk hacklenme hikayelerinin peşine bile düşmüş. Evladının üzerine yemin etti, Kur'an'a el bastı diyorsunuz... Kolay şeyler mi bunlar ?
Bunca senenin insanı... Bu kadar yüzüne vurmaya, bu kadar kanırtmaya gerek var mı acaba? Bu kadar üzmeye üzülmeye değer mi gerçekten acaba ? Olgunlukla, aa öyle mi demek hacklemiş reziller cık cık deyip, arkanızı dönseniz olmaz mı acaba ? Öncesini geçtim, evlilik içindeki 8 senede bu kadarını hak etmedi mi acaba ?
Cevabı ben bilmiyorum, eşinizi evliliğinizi tanımıyorum, böyle yapın da demiyorum. Size soruyorum. Konunuzu okuyunca, siz benim o tarihteki patronlarım olsaydınız, kovar mıydınız beni acaba diye düşündüm, yazmak istedim :)
Korkudan hep o yeminler...Kaç kişi yazmış bak ben de dahil. Twitterda TT olan konuya tıklamışız ,biz kadınlar dahi. Merak etmiş kocan noluyomuş , nasılmış, millet neler yazmış falan diye. Bende travestilere baktım , niyetim mi bozukSal bence adamı. Bundan sonra ödü kopar zaten bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?