• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip fotoğraf meselesi

Telefona cevap vermemekle bence iyi yapmışsın, iyice seviye düşmesin.
Öte yandan kuzenini üzmek istememeni anlıyorum fakat en azından eşine bu konuyu anlatman gerek bence. Annesinin üslubu çok çirkin. Yazışmalarınızı okutursun, şikayet etmek değil, kırgınlığını dile getirmek bu. Telefonla tacize devam ettiğini de söyle.
Kendini dünyanın merkezi sanan insanlardan biri işte.

Biraz akli denge problemi var kadında sanırım .
Ya da kendini fasulye gibi nimetten sayanlardan .
Bence kadının oğlunu arayın olayı anlatın hatta yazdığı mesajları da gösterin .

anam çirkeeeef!! kadın ne kullanıyorsa aynısından ben de istiyorum :D siz muhatap olmayın direkt gereken yerlere iletin. ömür törpüsü maşallah

Bence muhattap olma. Seviyeli vir açıklama yapmışsın ama kadının niyeti tartışma çıkarmak bellki. Kuzenini üzmel istiyor, sizi de aracı kılıyor. Sonra hiçvir şey yapmamış givi köşeye çekilecek.

Hiç canını sıkma. Hediye vermek istemişsiniz gelin damada, vermişsiniz de. Kaynana da çok istiyorsa zümrüt e gitsin albüm yaptırsın:)) face ine koyar sonra:)))

Bioenerjisini gönderiyormuşmuş. Kötü enerjisiden başka bir eşy yok bence, bu laflar bana dolandırıcı ağzı geliyor. Hiç takılmayın.

:KK57: Sastim kaldim daha neler ya
Siz hediye olsun diye bir ise girismissiniz kadindaki yuzsuzluge bak! Hanim abla dugun cekimi yaptirana biyometrik hediyemiz diyeydin
Terbiyesiz

Kuzenim Eylül ayında evlendi. Benim eşim fotomuhabir ve profesyonel fotoğrafçı. Kuzenimle konuştum, size küçük bir düğün hediyemiz olsun, Koç Müzesinde fotoğraflarınızı çekelim dedim. Çok sevindi, nikah günü eşim gitti, gelin ve damadın Koç Müzesinde fotoğraflarını çekti.

Ben o çekime gitmedim, direkt nikah salonuna gittim. Akşam da bir restoranda davet verildi. Eşim çok yorgundu ama, rica ettim kendisinden yanına yine dslr fotoğraf makinasını aldı ve fotoğraf çekti. Herneyse buraya kadar her şey tamam.

Fotoğrafları kuzenim çok beğendi. Teşekkür etti vb. Herkes gayet mutlu. Ben fotoğrafları kuzenime teslim ettim.

Bu arada Koç Müzesindeki çekime, kuzenim arkadaşlarını da çağırmış, (dedim ya ben gitmedim bile) onlarla da bir kaç poz çektirmiş.

Dün kuzenimin kayınvalidesi bana Facebooktan mesaj atmış. Akşam yemeğinde çektiğimiz fotoları istemiş, ben de gönderdim. Sanırım kendisinin ve oğlan tarafının olduğu fotoları indirememiş. Açmış ağzını yummuş gözünü. Siz bize değer vermediniz, gelinin arkadaşlarını baştacı ettiniz. Madem fotoğraf işini üstünüze aldınız, adam gibi yapsaydınız. Saydırdı kadın yani.

Şok oldum. Dedim ki, .... Hanım, önceden konuşulan bir şey yoktu, üstümüze bir vazife filan da almadık ki. Orda fotoğraf çekmeyebilirdik bile, eşim çok yorgundu ben rica ettim bir kaç kare çekti. Siz bizi mecbur tutyorsunuz hiç hoş değil bu yaklaşım dedim. Biz çocuklarla sadece Koç Müzesi çekimleri için konuşnuştuk, gelinle damada küçük bir jest yaptık o kadar dedim.

Biz damadın ailesiyiz hanımefendi, bize değer verseydiniz başımıza tac ederdik sizi. madem gelinle damadı çekecektiniz yalnız, gelinin arkadaşlarını niye çektiniz? dedi.

Benim kontrolüm dışında olan bir olay bu, ben o çekime gitmedim, ki gitmeme gerek yoktu. Bizim kontrolümüz dışında olan bir durumdan nasıl beni sorumlu tutarsınız, ayrıca akşam yemeğinde çekilmiş sizin ve akrabalarınızın da fotoğrafları var , galiba indiremediniz. Benim eşim sizin özel şipşakçınız mı dedim.

Yaa demek hediyeydi öyle mi, ben kimlere ne hediyeler veriyorum, biyoenerji yapıp gönderiyorum kanserli hastalara, herkesi kendim gibi sanmışım. Sizi facebookumdan ve hayatımdan siliyorum dedi.

Ben de, nasıl dilerseniz öyle yapın dedim.

Şimdi kadın zır zır telefonla beni arayıp duruyor.Açmıyorum. Eşime de mahcup olucam. Öff ne yapayım ben, çok canım sıkıldı.

Kuzenime bir şey diyemem. Kızcağız hamile ve sıkıntılı bir gebelik geçiriyor. Allahım benim bir suçum var mı kızlar? Bu nasıl şeydir.

Madem kuzeniniz hamile ve üzmek istemiyorsunuz,kuzeninizin eşine mutlaka anlatın.Bu ahlaksız,ruh hastası kadın sonradan onlara çevirip anlatır,sizi suçlu çıkarır.Sanki parayla adam tutmuş iğrenç kadın..jest olsun diye yaptığınız şeye teşekkür edeceğine..senin biyoenerjinle insan hasta olur ,iyileşmez o derece kötü bir enerjin var deseydiniz :)

En başta çok güzel bir dille konuşmuşsunuz ama hala zır zır arayıp sizi rahatsız ediyorsa efendi gibi konuşmak anca hala başınız ağrımasına sebep olur. Açın teli onun anladığı dilden konuşun bi daha aramazlar. Sabrında bi sonu var nihayetinde.

Ayy iyi sabırlısınız

Kuzenimin Kv ile de muhatap olmam yani

Aç oğlundan iste deseydin keşke fotoları

Gelinin arkadaşı vs deyince de oğluna anlat bunları bana ne diyecektîn

Ayrıca fotoyu sen çekmemişsin bir

Gelin arkadaşımı da Çek deyince ama Kv den alınır çekemem mi diyeecekmiş eşin acaba

Kadın çatacak yer aramış resmen

Ablanin egosu tavan yapmis :-):-) bence hic onemsemeyin kendi tercihi neticede. O bu sebepten sizi sildiyse sizd telefonunu cevapsiz birakma hakkina sahipsiniz.Uzulmeyin kuzeninize de soylemeyin neticede o bu insanla surekli muhatap olacak. Ne insanlar var yahuu cok tuhaf sizi nasil bir seylere mecbur birakabilirler ki. Saygisizlik bu

Vallahi benim kayınvalide kaprisli diyordum ama bu kadın kayınvalideler hakkında sosyolojik tez hazırlattırır adama. Sinirlendim ama kendimi kontrol edebiliyorum çok şükür.

Anaam o neydi gııız. Şaşkınım :)

Telefonu ac ver agzikin payini

Sonrada kuzeninin esini ara ve anlat durumu bune terbiyesizlik..

tatlım bidaha aradığında aç telefonu ve kaydet herşeyi face de yazdıklarınıda silme kuzeninin eşine durumu anlat inanmazsa ispatlarsın ve bidaha da muhattap olma bu tür insanlarla insan iyilik yapmaya korkar oluyo bunlar yüzünden

Kendisi fazla biyoenerji ile kafayı bulmuş bence :D dert etme bence kendine senlik bişey deil. Kadın arıza ve kıskanç çıkmış. He de geç. Değmez üzüldüğüne. Ola ki ilerde mevzusu geçerse ya da birilerinden duyarsan ti'ye al. Biyoenerji fazlalalığı yaşayıp bana sataştı de gül geç. :)

Daha kendine hayri yok milleti mi iyilestiriyormus? Hem de kalbindeki o kiskanclikla fesatlikla.

Ay açın telefonunu bir de kaydedin konusmanizi. Sonra olasi bi problemde dinletirsiniz etrafiniza.
Aa manyak mi nedir ayol.

Back