Allah kimseyi kıskanç etmesin.Bu arada Koç müzesindeki çekimlerde kayınvalide ve görümce yokmuş. O yüzden çekmemiş eşim. Tamam da bunun müsebbibi ben miyim?
Heee biyoenerji hediye ediyormuş, valla bu konularla ilgilenen arkadaşları tenzih ederim ama, bana komik geliyor böyle şeyler, anlamadığım ve ilgilenmediğim için. :)Biyoenerjimi hediye ediyormus
Bence acmayin cunku olay cirkinlesebilir..gerek yok onun seviyesine inmeye. Birde kadin kuzeninize sarmasin
Heee biyoenerji hediye ediyormuş, valla bu konularla ilgilenen arkadaşları tenzih ederim ama, bana komik geliyor böyle şeyler, anlamadığım ve ilgilenmediğim için. :)
Annem de diyor ki, aman kızım bulaşma san da kötü enerji yollar mazallah.
E zaten günümün içine etti bile.
Cok istiyorlarsa cekime gitseermis . Niye soylemedin bu sekilde. Ne kadar sacma insanlar var ya.Bu arada Koç müzesindeki çekimlerde kayınvalide ve görümce yokmuş. O yüzden çekmemiş eşim. Tamam da bunun müsebbibi ben miyim?
Kuzenin eşini arayıp durumu iletebilirsin yada aç telefonu bana bak senim bio enerjin varsa benimde 3 harflim var seni bir çarparım cümle hoca çözemez de kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?