Senin bir hatan yok. Karşındaki kişinin tek derdi cinsellik gibi geldi bana. Ciddi ilişki düşünmüyor. Senin niyetinin ciddi olduğunu anlayınca uzaklaştı. Üzülmeye değmez. Ayrıca yaşınız henüz genç. Karşınıza size uygun biri mutlaka çıkar. Böyle adamlarla flört etmeye bile değmez.Merhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Saçmalık...Hoslanmak için 2 3 ay bekliyor ama dokunabiliyor tamamen uzak durun sadece kullanmak istiyor.Herkese dokunarak mi hoşlanıyor diye bir sorgulamak lazım ya dMerhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Bitmesi hayrıma farkındayım ama işte gelin görünki zaten yalnız yaşayan insanım biriiyle cesaret edip flörtleşememe sebebim resmen.Böylesi de karşıma çıkınca dahada modum düştü.Bu devirde çok zor birine güvenmek tanışmak niyetini anlamak.Allah hayırlısını versin dua ediyorum artık.hatan yok. amacı cinsellik.
aynı şeyleri yaşamış biri olarak. ilk anda kendilerini belli ediyorlar.
ben yola da getirmeye çalıştım bazı değer verdiklerimi. maalesef olmuyor tatlım.
sen olayı duyguya çekmeye çalışsan da, sen gözünün içine baksan da onun gözü senin başka yerlerinde oluyor.
o yüzden bitmesi iyi olmuş
Normal olan ilişkilerde bu mudur bilmediğim için sorguluyorum aslında.Benim dünyamda iki insan konuşur vakit geçir tabiki arada bir çekim olur bunu yaşadım ilk kez varmış gerçekten çekim olayı.Ama iki tarafta açılmadan el ele tutuşulmaz bence bunu ifade edince 60 larda kalmışssın sen diye bir çıkışta bulundu.Hal böyle olunca eski kafalımıyım ketum mu davrandım diye düşündüm.Daha çok bu çekimi bir daha yakalayamam diye üzülüyorum galiba o yüzden görüş alıp rahatlatmaya çalışmak benimkisiAdam normal degil zaten, ilişki değil cinsellik yaşamak istemiş.
Bu sizinle alakalı bir şey değil, onun ilişkiye bakış açısıyla alakalı.
Sizin sizinle alakalı olan durum nedir, burda kendinizi nasıl görüyorsunuz?
Begenildiğini duymak özel olduğunu bilmek insana iyi gelir diğer türlü metalaştırılmak incitir.Bahsetmek istediğim buydu.Ben adamla ilk görüşmede nikah dairesine gidelim demedim.Bir ilişkim olmamasının sebebide zaten bu tarz bir ilişki istemememdi hepBu arada olayın gururla ne alakası var yav?Adam tensel temas istemiş, siz de istememişsiniz. Adını koyalımcı dayılar gibi, onur gurur vs. karıştırmasanız iyiymiş.
Olay tamamen beklentilerle ilgili. Adam takılmak istemiş, sizse bir ilişki. Uymamış ve bitirmişsiniz. Gururunuz bu kadar kolay kırılmasın bence.
Tamam zaten adam dış görünüşünüzü beğenmiş ki takılmak istemiş zaten. Sizse istememişsiniz ve bitmiş, bu kadar yani.Begenildiğini duymak özel olduğunu bilmek insana iyi gelir diğer türlü metalaştırılmak incitir.Bahsetmek istediğim buydu.Ben adamla ilk görüşmede nikah dairesine gidelim demedim.Bir ilişkim olmamasının sebebide zaten bu tarz bir ilişki istemememdi hep
Siz önce kendinizi, kendi duygularınızı ve bedeninizi korumakla yükümlüsünüz. İlişkinin normali kişiden kişiye göre değişir ama ilişkiye bakış açısı sizinki gibi olan kişilerle daha uyumlu olursunuz.Normal olan ilişkilerde bu mudur bilmediğim için sorguluyorum aslında.Benim dünyamda iki insan konuşur vakit geçir tabiki arada bir çekim olur bunu yaşadım ilk kez varmış gerçekten çekim olayı.Ama iki tarafta açılmadan el ele tutuşulmaz bence bunu ifade edince 60 larda kalmışssın sen diye bir çıkışta bulundu.Hal böyle olunca eski kafalımıyım ketum mu davrandım diye düşündüm.Daha çok bu çekimi bir daha yakalayamam diye üzülüyorum galiba o yüzden görüş alıp rahatlatmaya çalışmak benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?