Bir fikre ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim takıldıgım nokta sevgilim olacak kisinin diger insanların yanında bana söylenmesi olur. Sevmiyorum insanların icinde utanmadan saygısızca söylenmeye. İcinde tutamıyosa mesaj atar yanında daha iyi.
Ben agzını o an herkesin icinde verirdim “yazdan kalma karpuz gibisin su an midemi bulandırıyosun sus” derdim.

Hiçte abartmamışsın. Bende korku filmi izleyemem. Aman canım izle ne olacak değil. Etkileniyorum bildiğin. Söylenmeye basladıysa sinema salonunu terk ederdim. Terbiyesiz hadsiz.

Bnce sonuna kadar siz haklısınız bende asla korku film'i izleyemiyorum izlesem ne gece uyuyabilirim ne de tek başıma bir odada kalabilirim bir kaç gün geçip etkisi azalana kadar sevgilinizin arkadaşlarının görünce sizin düşüncelerinizi görmezden gelmesi kırıcı bence onu seviyorsaniz başka bir konuda sıkıntınız yoksa ona bir mesajda detaylı bir şekilde yazın bn böyleyim seni seviyorum ama çok kırıldım neden böyle yaptın vs. O zmn konuşarak belki çözüm bulabilirsiniz sevgiliniz haklı değil bnce elle tutulacak bir yanı yok ama insan bazen öyle olabiliyor sizde bu seferlik alttan alın tekrarlanirsa buna benzer şeyler o zaman haddini bildirin

O cift bir daha bulusmak istese asla bulusmak istemem hem saatinde gelmeyip hem yemek yiyelim diyip tok gelmeleri hem sonradan fikir degistirmeleri herseyi falso. Sevgilinizde kabahatini anlayana kadar konusmayin.

Burada oyunbozanlık durum yok aslında yani plan da olsa değişim olabilir bence. Böyle bir durumda siz kendinizi ifade edin, bana biraz irite edici geliyor açıkcası açıklamaları sevgilisinden bekleyenler, siz söyleyin ben korku filmi istemiyorum öyle denseydi gelmezdim diye.

Ama sevgilinizi ben hoş bulmadım. Sanki çevrenize hava atmak istemiş gibi olmuş. Böyle insanlardan hoşlanmıyorum, seyirci bulunca coşan oyuncular gibi. Ben sizin yerinizde olsam bir süre sevgilimle iletişim dahi kurmazdım. Hatasını anlaması lazım çünkü.

Olay korku filmi değil,küçük bir şey de değil.Adam başkalarının yanında size saygısızca davranıyor ve siz tepki verince sizi suçlu çıkarıyor.Bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor,sinek ufaktır ama mide bulandırır.

Arkadaşlarının yanında yaptığı saygısızlık.
Ama gittiğiniz film avatar ise bir miktar hak verdim
Çünkü bende arkadaşımı baya daraldım keşke başka filme gitseydik diye .

Bunda abartılacak bişey yok, sana saygı göstermeyen, sana değer vermeyen, arkadaşlarının yanında üstünlük-baskınlık kuran birisiyle değil sevgili, arkadaş bile olmam, yerinde olsam 1 dk durmaz ayrılırım, gitsin arkadaşlarıyla korku filmi izlesin.

Bence ilk söylenmeye başladığı anda keşke kalkıp gitseydiniz. Başkalarına yaranmak için size tavır alan insanlar sizi çok yorar. Sizi bu kadar değersizleltirmesine izin vermeyin. Üzerine br de abartıyorsun diye sizi manipüle etmeye çalışıyor. Bunlar küçük şeyker değil büyük karakter sıkıntılarının habercisi gibi.

İlla kombine halinde mi girmek zorundasınız sinemaya? Valla ben %50 tek başıma giderim sinemaya. Herkesin zevki farklı. Sırf onlara ayak uyduracaksınız diye neden kendinizden taviz veriyorsunuz? Bir de eğer sevgiliniz film boyunca konuştuysa tam sopalık. En sevmediğim insan türü. Sinemada film harici ses gelince anında ikaz ederim. Filme konstantre olamıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…