Bir fikre ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Merhaba sevgili kadınlar mutlu yıllar diliyorum şimdiden hepimize.

Bugün ben erkek arkadaşım ve onun bir arkadaşı ve sevgilisi, benim de bir arkadaşım ve sevgilisi sinemaya gittik. Sinemaya gitmeden önce filmlere bakıldı ve fantastik animasyon türünde bir filme karar verdik. Buluştuk gittik bilet almaya içimizden bir kişi yeniden vizyona giren bi korku filmine gitmek istedi. Kızın erkek arkadaşı da ben korkuya girmek istemem dedi. Diğer ikisi de bize uyar dedi.

Ben korku filmi asla izleyemiyorum erkek arkadaşım da biliyor bunu ve orda beni destekleyip Lady izleyemez korkuyor demesini bekledim ama bi artistlik yaptı bana izlersin ne olacak herkes korku izlemek istiyor felan dedi.

Eğer en başından korku izlemek isteselerdi ben gitmezdim zaten farklı bir filme buluşmadan önce karar verildiği için gittim. Erkek arkadaşım film boyunca bana sıkıldım ne güzel korku izleyecektik senin yüzünden geldik diyip durdu
Filmden sonra kendisine tepki gösterdim izlemek istiyorsan arkadaşlarını da al git izle beni çağırma o zaman dedim.

Şimdi bana aşırı abarttığımı söylüyor. Ne varmış bunda. Ama kırıldım açıkçası diğerlerinin yanında sürekli bana senin yüzünden buna geldik demesine.
Abartıyor muyum sizce ve nasıl bir tepki vermem gerekir sizce?

Bana çok basit ve yüzeysel geldi,uzatmazdim.
Çoğunluk fikir değiştirmiş,sen kabul etmemişsin.
Sevgilinde izler demesine rağmen kabul etmeyince canı sıkılmış.
Bana göre dert bile değil.
Benim buna ek olarak tavir almam çok çocukça gelirdi.

Herseuin bor yeri vr sikilabilir sinirlenebilir hersey olabilir ama kimsenn yannda hicbr konuda size sitem edemez
Kimsenn yannda aranzdaki sikintiyi konuşamaz tartisamaz bunu kural haline getirin
Esimle asla baskasnn yannda kus oldgmxu belli etmeyiz gerekirse konusur sonra yanlzken devam ederiz

Kendisi abartmış bence.

Film boyunca söylenmek ne ayıp! Hem sana hem çevreye saygısızlık.

Onun istediği filme de bu hafta sonu gidin.
Başkalarının yanında bu kadar söylenmesi beni en çok kıran oldu ayrıca kendisi biliyor ben korku filmi izleyemiyorum. Özellikle paranormal olanlar benim yaşantımı etkiliyor. Öyle bir filme girmek için ısrar edince bende kötü hissettim kendimi. Lady izleyemez bunu biz başka zaman izlemek isteyenlerle gideriz deseydi ki benim önerim de bu oldu, hiç sorun olmazdı. Teşekkür ederim yorumunuz için
Haklısınuz. Önceden karar verselermiş o zaman.
Evet zaten gelen kişiler oyunbozanlık yaptı ki hiç sevmediğim bişeydir. Teşekkür ederim yorumunuz için

Bugün ben erkek arkadaşım ve onun bir arkadaşı ve sevgilisi, benim de bir arkadaşım ve sevgilisi sinemaya gittik. Sinemaya gitmeden önce filmlere bakıldı ve fantastik animasyon türünde bir filme karar verdik. Buluştuk gittik bilet almaya içimizden bir kişi yeniden vizyona giren bi korku filmine gitmek istedi. Kızın erkek arkadaşı da ben korkuya girmek istemem dedi. Diğer ikisi de bize uyar dedi.

Ben korku filmi asla izleyemiyorum erkek arkadaşım da biliyor bunu ve orda beni destekleyip Lady izleyemez korkuyor demesini bekledim ama bi artistlik yaptı bana izlersin ne olacak herkes korku izlemek istiyor felan dedi.

Eğer en başından korku izlemek isteselerdi ben gitmezdim zaten farklı bir filme buluşmadan önce karar verildiği için gittim. Erkek arkadaşım film boyunca bana sıkıldım ne güzel korku izleyecektik senin yüzünden geldik diyip durdu
Filmden sonra kendisine tepki gösterdim izlemek istiyorsan arkadaşlarını da al git izle beni çağırma o zaman dedim.

Şimdi bana aşırı abarttığımı söylüyor. Ne varmış bunda. Ama kırıldım açıkçası diğerlerinin yanında sürekli bana senin yüzünden buna geldik demesine.
Bence biraz siz abartmissiniz gibi görünüyor. Çoğunluk karar değiştirmiş, arkadaşınız da diğer filme gitmek istemiş. Sorun falan yok ortada, arkadaşınız haklı

Bana çok basit ve yüzeysel geldi,uzatmazdim.
Çoğunluk fikir değiştirmiş,sen kabul etmemişsin.
Sevgilinde izler demesine rağmen kabul etmeyince canı sıkılmış.
Bana göre dert bile değil.
Benim buna ek olarak tavir almam çok çocukça gelirdi.
İkimiz tek olsaydık orda benim için hiç sorun değildi böyle yapması, ama diğer kişilerin yanında beni uyumsuz gösterircesine davranması beni üzen oldu. Teşekkür ederim yorumunuz için
En sonunda suratina cantayi yapistirsaydiniz ya. Uyuz mudur nedir?
Normalde hiç böyle biri değildir biliyor musunuz? Kendisi kararsız biridir ben hep o filme şimdi gidelim buna da bi sonraki sefere derim. Bi anda aslan kesildi adam şaşırdım kaldım. Teşekkür ederim yorumunuz için
Herseuin bor yeri vr sikilabilir sinirlenebilir hersey olabilir ama kimsenn yannda hicbr konuda size sitem edemez
Kimsenn yannda aranzdaki sikintiyi konuşamaz tartisamaz bunu kural haline getirin
Esimle asla baskasnn yannda kus oldgmxu belli etmeyiz gerekirse konusur sonra yanlzken devam ederiz
Evet zaten rencide edici ve beni üzen kısım bu. Bende o da insanlara sorunlarımızı anlatmayı sevmeyiz yaş 29 ikimizin de yani toplum içinde nasıl davranılır bilmemiz gerekir ama bu davranışı beni aşırı şaşırttı. Teşekkür ederim yorumunuz için

Düşüncesiz işte. Erkeklerle kadınlar ciddi ciddi rol değiştiriyor :D

Bence biraz siz abartmissiniz gibi görünüyor. Çoğunluk karar değiştirmiş, arkadaşınız da diğer filme gitmek istemiş. Sorun falan yok ortada, arkadaşınız haklı
Teşekkür ederim yorumunuz için ama film paranormal bir korkuydu ve benim asla ama asla izleyemeyeceğim bişeydir paranormal korku. Onlar o filme girmek istese ben eve gidecektim. Erkek arkadaşımın bana destek olmasını beklerdim bir diğeri insanlara benim yüzümden bu ekip mutsuz uyumsuz plan Lady algısı yaratıyor halbuki önceden konuşuldu yani

Plan yapıp planı bozan insanlara saygı duyamıyorum ben ya.
Onun dışında da, tek başıma bile olsam bir fikrim var ve onlar kadar ben de saygı görmeyi beklerim.
Çoğunluğun yan çizerek tercih ettiği bir filmi izlemek zorunda değilim. Ben olsam izlemezdim. Benim yerime cümle kuran sevgilim için, sonrasında gerekli tartışmayı yapabilirim ama orada umursamaz davranıp, siz izleyin ben de başka filme gireceğim derdim.
Korku ve gerilim zaten hiçbir zaman sevdiğim alanlar olmadı. Bunu beni tanıyan herkes bilir mesela.
Sevgilim de biliyordur. Buna rağmen beni yok sayıyorsa da, kusura bakmasın. Ortamı siz bozmamışsınız, onlar bozmuş zaten en başta.
Tepkiniz nasıl olur bir şey diyemem ama size hak verdim.

Düşüncesiz işte. Erkeklerle kadınlar ciddi ciddi rol değiştiriyor :KK70:
Erkeğin triplisi, söyleneni hiç çekilmiyor. Benimki yeni huy edindi bunu
Değil erkek arkadaş feriştahı gelse bana korku filmi izletemez
AĞzının üzerine tuvalet terliği ile vurmalık
Bende öyleyim malesef ya aşırı korkuyorum. Gün içinde bile o filmin etkisinden çıkamam, gece kabus olur benim için. 29 yaşımda annemin yanında da uyuyamam ki 😂😂

Plan yapıp planı bozan insanlara saygı duyamıyorum ben ya.
Onun dışında da, tek başıma bile olsam bir fikrim var ve onlar kadar ben de saygı görmeyi beklerim.
Çoğunluğun yan çizerek tercih ettiği bir filmi izlemek zorunda değilim. Ben olsam izlemezdim. Benim yerime cümle kuran sevgilim için, sonrasında gerekli tartışmayı yapabilirim ama orada umursamaz davranıp, siz izleyin ben de başka filme gireceğim derdim.
Korku ve gerilim zaten hiçbir zaman sevdiğim alanlar olmadı. Bunu beni tanıyan herkes bilir mesela.
Sevgilim de biliyordur. Buna rağmen beni yok sayıyorsa da, kusura bakmasın. Ortamı siz bozmamışsınız, onlar bozmuş zaten en başta.
Tepkiniz nasıl olur bir şey diyemem ama size hak verdim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Planı yapan onlardı ben hepsine uyarım diyip fazla karışmak istemedim. Kimse söylenilen saatte gelmedi ki ben saat konusuna önem veren biriyim. Yemek yiyelim diye ısrar eden çift biz tokuz diye geldi. Saçma sapan bi gerginlik oluştu zaten bende herkes bi telden çalıyor en sevmediğim ortam

Ya sorun korku filmi değil de, sevgilinizin başkalarının yanında sizin ekip olduğunuzu unutması, açıkçası bu bana biraz eziklik gibi geliyor, başkalarının suyuna gitmeye çalışmalar, duruşsuzluk hele kadınsa bi haller. Ben bu halden nefret ediyorum, bazen görüyorum mesela kasiyer kadın sevgilisi için yüz göz yapıyor, bir şey bulamıyor diye öflüyor falan adam da sevgilisine hadisene diye bağırıyor, iğrenç geliyor bana bu el iyiliği ya. Onaylanma çabası. Bence haksız değilsiniz.

Ya sorun korku filmi değil de, sevgilinizin başkalarının yanında sizin ekip olduğunuzu unutması, açıkçası bu bana biraz eziklik gibi geliyor, başkalarının suyuna gitmeye çalışmalar, duruşsuzluk hele kadınsa bi haller. Ben bu halden nefret ediyorum, bazen görüyorum mesela kasiyer kadın sevgilisi için yüz göz yapıyor, bir şey bulamıyor diye öflüyor falan adam da sevgilisine hadisene diye bağırıyor, iğrenç geliyor bana bu el iyiliği ya. Onaylanma çabası. Bence haksız değilsiniz.
Ben şuan kendisine kırıldığımı, bu ekiple bir daha görüşme şansımızın artık olmadığını insanlara beni uyumsuz biri olarak lanse ettiği için zaten benimle görüşmek istemeyeceklerini söyledim
Bana abarttın ya ne gereği var böyle şeylere takılmanın felan dedi. Sizce bir süre tavrımı devam ettirip bunu anlamasını beklemeli miyim?

Normalde hiç böyle biri değildir biliyor musunuz? Kendisi kararsız biridir ben hep o filme şimdi gidelim buna da bi sonraki sefere derim. Bi anda aslan kesildi adam şaşırdım kaldım. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ohooo daha arkadaşları yanında böyle 'erkek' kesiliyorsa ,seni yönetmeye çalışıyorsa ailesine girdiğinde çekeceğin var.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Planı yapan onlardı ben hepsine uyarım diyip fazla karışmak istemedim. Kimse söylenilen saatte gelmedi ki ben saat konusuna önem veren biriyim. Yemek yiyelim diye ısrar eden çift biz tokuz diye geldi. Saçma sapan bi gerginlik oluştu zaten bende herkes bi telden çalıyor en sevmediğim ortam
Her türlü saçma bir ortam. Ben hâlâ sizden yanayım. Erkek sevgililer arkadaşlarının yanında, bir de konu korku filmi olunca ne hikmetse birden huy değiştirebiliyorlar, değişik bir güç gösterisi gibi geliyor bana bazen:)
Yani yemek yiyelim deyip, sonrasında biz tokuz demek, buluşma saatine riayet etmemek. Hepsi sinir bozucu. Bunlar yüzünden hepten asosyal oldum ben zaten. Serde Başak burcu olmak var.🤦
Sıkmayın canınızı. Hatta bu konuyu bir daha mevzu bile etmeyin.

Ben şuan kendisine kırıldığımı, bu ekiple bir daha görüşme şansımızın artık olmadığını insanlara beni uyumsuz biri olarak lanse ettiği için zaten benimle görüşmek istemeyeceklerini söyledim
Bana abarttın ya ne gereği var böyle şeylere takılmanın felan dedi. Sizce bir süre tavrımı devam ettirip bunu anlamasını beklemeli miyim?
Bence bu durum çok ufak gibi görünse de ciddi bir durum ya, başkalarının görüşlerini benimkinin önüne koyan biri her ortamda aynı şeyi yapacaktır. Özellikle aile konusunda. Bence açık iletişimle olayın arkadaşlarının sizin için ne düşündüğünden çok ortamda yalnızken olduğundan başka davranmasının nedeninin biraz kompleksli bir davranış olduğunu vs.değersiz hissettirdiğini vs konuşun. Belki farkında değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back