Bir fikre ihtiyacım var ?

Patlicanmoru

Sil baştan başlamak gerek bazen...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.322
2.965
Slm kk nin guzel hatunlari :)

Konuyu nereye acacagimu sasirmis bulunaraktan acayruumm ha buraya :KK70:

14 temmuz da dugunum var. Ayni zaman da annemin dogum gunu 2 gun oncesinden ama Ben farkli bisey dusundum. Bi slayt gosterisi gibi. Dugune denk gelmesi de ayri bi duygusallik katar diye dusundum.

Lakin bunu hangi sirada yapmam lazim. Yada daha farkli bir fikri olan var midir?

Ikinci konu kayinvalidem biraz kiskanc her ne kadar kesinlikle kiskanmayrummm dese de :)) ne dusunur bilemedim nisanlim yapariz dedi ondan yana skinti yokta. Dugun kir dugunu olucak slayt guzel olur diye dusundum tabi sizin Boyle konularda yaratici fikirleriniz oluyo o sebepten size danismak istedim.

Anlamadim düğün günü mu annenin doğum günü yoksa 2 gün öncesi mi?

Düğünde annen için slayt mi hazırlamayı düşünüyorsun?

Aynı günse olabilir ama ama öncesi ise çok saçma olur bence

14 temmuz da dugunum var. Ayni zaman da annemin dogum gunu 2 gun oncesinden ama Ben farkli bisey dusundum. Bi slayt gosterisi gibi. Dugune denk gelmesi de ayri bi duygusallik katar diye dusundum.

Lakin bunu hangi sirada yapmam lazim. Yada daha farkli bir fikri olan var midir?

Ikinci konu kayinvalidem biraz kiskanc her ne kadar kesinlikle kiskanmayrummm dese de :)) ne dusunur bilemedim nisanlim yapariz dedi ondan yana skinti yokta. Dugun kir dugunu olucak slayt guzel olur diye dusundum tabi sizin Boyle konularda yaratici fikirleriniz oluyo o sebepten size danismak istedim.
Burdaki yorumlara katılıyorum.Saçma demiyim ama uygun olmaz bence.Bide düğün gününde kayınvalide de alınır akrabaları filan olucak.Kına yapacaksanız orda olabilir.

Bana da çok gereksiz geldi. Erkek tarafı kulislerinde ne alaka yani şimdi düğünde anne slaytı konuşmalarına sebebiyet verebilir. bence siz gelin olcaksınız diye çok duygusal yaklaşmışsnız ama yapmayın. yarın öbürgün kayınvalideye de aynı değerde jestler yapmak zorunda kalırsınız. anasına barkovizyonlar yaptı bana lc waikikiden bluz almış gelmiş der. hiç bu toplara girmeyin. bide ağlarsınız orda ana kız makyajda gider.

Bana da çok gereksiz geldi. Erkek tarafı kulislerinde ne alaka yani şimdi düğünde anne slaytı konuşmalarına sebebiyet verebilir. bence siz gelin olcaksınız diye çok duygusal yaklaşmışsnız ama yapmayın. yarın öbürgün kayınvalideye de aynı değerde jestler yapmak zorunda kalırsınız. anasına barkovizyonlar yaptı bana lc waikikiden bluz almış gelmiş der. hiç bu toplara girmeyin. bide ağlarsınız orda ana kız makyajda gider.

:)) Allah senii ya der he dogru dedinnn :)) O zaman yapmiymm ya empati yaptim da simdi haklisiniz hepiniz Ben bi heyecan yaptimm Galiba :))

düğünde annenizin doğum gününü mü kutlayacaksınız?
komik olur yapmayın öyle.
iki gün öncesi hazırladığınız slaytı gösterin.

düğünde slayt ile anne doğum günü kutlamak çok alakasız olur. hediye alın kutlayın yani bu slayt vs işleri bi bana mı saçma geliyor?

Aynen 2 gun oncesi kina da mi yapsam ki
Kınan aynı günse olabilir.
Kına zaten anne kızın duygusal anıdır.
Iyiki doğdun, ıyiki doğurdun minvalinde çok uzun sürmeyecek bir şey yapabilirsin

Ama düğün çok saçma olur.
Aynı gün değilse kına da saçma olur.

Bence riskli daha sonra kv yok düğünde şunu yaptınız diye söylenir . Bence annenizin doğum gününden önce bir şeyler planlayın dışarda yemek vs düğün stresinden de biraz uzak kalmış olursunuz .

Anneniz açısından çok güzel bir düşünce ama bence düğünde yapmayın. Doğumgününü asıl gününde kendi aranızda kutlayın. Hem düğün size özel hem de kayınvalide illa ki sorun çıkarır ve benzer bir atraksiyon bekler.

düğününüzde annenizle ilgili doğumgünü slaytı gereksiz ve abes olur. üstelik aynı gün de değilmiş. ama kına gecenizde eğer doğumgününe denk geliyorsa yapabilirsiniz, hem kadın kadına bir ortam daha keyifli olur.

X