• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikre ihtiyacım var ?

Patlicanmoru

Sil baştan başlamak gerek bazen...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.322
2.965
133
Arkadaşlar slm,

Sorum şöyle ki cumartesi akşamı düğünüm olucak pazar günü sabah ya da cumartesi gece den balayı için yola çıkacağız. Rezervasyonunuz yaptirdik.

Aklıma nerden geldiyse

Takılan takı toplanan para vs ben bunları bankaya koyamam. Ev de birakamam. Malum hirsizlar çok.
E yanıma da alamam. 1 hafta boyunca.

Kayinvalidem yakın oturcak ona bırakalım dedik nisanlimin fikri.

Bende olabilir dedim.

Konu böyle..

Sen yine say altınını öyle ver

Kayinvalidemi seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum tabiki ama ne bileyim.

Ben niye böyle bir konu açtıysam bi arkadaşım getirdi aklıma bende nişanlıma söyleyince o da böyle soyledi.

Bazen çok telaşlı kafa karışıklığı olabiliyor sanirim bu düğün oncesindeeee

Kayinvalidemi seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum tabiki ama ne bileyim.

Ben niye böyle bir konu açtıysam bi arkadaşım getirdi aklıma bende nişanlıma söyleyince o da böyle soyledi.

Bazen çok telaşlı kafa karışıklığı olabiliyor sanirim bu düğün oncesindeeee
Güveniyorsan hiç dert etme bile insan bu zamanlarda herkesin bi dediğini yapmaya çalışıyor birazda iç sesi dinlemek lazım

Ne saydım ne nekadar altın para var tahmını bıle bılmıyorken hepsını bır cantaya koyup kvalıdeye bıraktık. Balayından gelıncede bıraktığım gıbı teslım aldım. Esın bırakalım dıyorsa guvenıuordur. Sen de az cok tanısmıssındır kvalıdenı.

Ne saydım ne nekadar altın para var tahmını bıle bılmıyorken hepsını bır cantaya koyup kvalıdeye bıraktık. Balayından gelıncede bıraktığım gıbı teslım aldım. Esın bırakalım dıyorsa guvenıuordur. Sen de az cok tanısmıssındır kvalıdenı.

Aynen canım bende öyle yapicam. Haklısınız kizlarrr

Ben anneme vermiştim. Ama kvme de verirdim çok güvenirim, eksiltmez arttırır sağolsun.

Guveniyorsan tanıyorsan ver tabi. Ama yine de sen bi say önce.

güveniyosan ver ama içinde süphe varsa balayını pazartesiye ertele. pazartesi sabah erkenden bankaya yatırır yola çıkarsınız. yada yanına al otellerin kasaları oluyo oraya koyarsın. biraz stresli bi yolculuk olabilir belki :KK45:

güveniyosan ver ama içinde süphe varsa balayını pazartesiye ertele. pazartesi sabah erkenden bankaya yatırır yola çıkarsınız. yada yanına al otellerin kasaları oluyo oraya koyarsın. biraz stresli bi yolculuk olabilir belki :KK45:

Şimdi pazartesi dersem de direk yanlış anlasilcam diye korkuyorum en iyisi bırakayım gitsinnn

Back