- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Temel bir gün elektrikli testere ile uğraşırken kucağına düşürmüş. Takımlar gitmiş. Hemen hastaneye yetiştirmişler doktor bakmış, "maalesef bunu yerine dikemeyiz" demiş. Temel perişan olmuş, "o zaman öldürün beni, ben şeyim olmadan yaşayamam" demiş. Bunun üzerine doktor "biraz önce bir trafik kazası geldi, adam öldü, istersen onunkini sana takmayı deneyebiliriz, ama sonucu garanti edemem" demiş. temel "olsun yapın" demiş. Neyse ameliyatı yapmışlar temel taburcu olmuş, doktora adresini vermiş "bir gün yolun bizim köye düşerse gel bekleriz" demiş. Aradan yıllar geçmiş bir gün doktorun yolu Temelin köyüne düşmüş. Doktor da merak etmiş nasıl oldu diye Temelin evine uğramış. Kapıyı eşi açmış doktor kendini tanıtmış, temeli sormuş. Karısı demiş "Temel kahvede, sağlığı gayet iyi, ama maalesef doktor Bey o taktığınız işe yaramadı, olmuyor" demiş. Doktor pek üzülmüş neyse tam kahvenin önünden geçerken doktoru gören Temel fırlamış doktorun eline sarılmış "ooo doktorcum, sen benim hayatımı kurtardın, sana nasıl teşekkür etsem azdır. O taktığın şey de süper oldu" demiş. Doktor şaşırmış "e Temel ben şimdi sizin evden geliyorum, karın hiçbir şey olmuyor" dedi. Temel "şimdi çok ayıp ettin doktor bey, el alemin şeyi ile kendi karımızı yapacak değildik ya" demiş.