- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- 33
- Konu Sahibi Kedigilerden33
-
Yaş Pasta
Adam son derece sevdigi ve saydigi karisinin
60inci yas gününde önemli konuklarini da davet ettigi parti için bir pasta
ismarlamis. "Üzerine ne
yazmami istersiniz?" diye sormus Karadenizli pastaci. Adam bir an düsünüp:
- "Yillarca yoruldun ama, inan daha mükemmelsin"
yazilsin! demis adam.
- "Peki efendim pastanin üzerine nasil yerlestirelim
bu yaziyi?"
-"Iki satir halinde olsun, üstte 'Yillarca yoruldun ama' altta 'Inan daha
mükemmelsin' seklinde
olabilir.." Parti günü tüm davetlilerin önüne kivilcimlar saçan
maytaplarla pasta gelmis. Üzerinde aynen söyle yazarak: "Üstte yillarca yoruldun
ama Altta inan daha mükemmelsin"
Adamın çok şiddetli başım ağrıyor diye Dr gitmiş tahlil filim mr derken son karar cinsel organ kaynaklı ağrı olduğu anlasilmis.
Çözüm kemek yiksa basın ağrısi dinmez demiş Dr adam peki demiş organı kestirmiş ağrısı durmuş.
Terziye takım elbise dikimi için ölçü vermeye gitmiş terzi pantolon ölçüsü alırken abi aleti sağa yatiryin sola demiş.onagöre bol bırakacam demi
Adam sanane demiş.
Terzi olurmu abi terse yatırirsan basın ağrır..
Anaa yazzıkAdamın çok şiddetli başım ağrıyor diye Dr gitmiş tahlil filim mr derken son karar cinsel organ kaynaklı ağrı olduğu anlasilmis.
Çözüm kemek yiksa basın ağrısi dinmez demiş Dr adam peki demiş organı kestirmiş ağrısı durmuş.
Terziye takım elbise dikimi için ölçü vermeye gitmiş terzi pantolon ölçüsü alırken abi aleti sağa yatiryin sola demiş.onagöre bol bırakacam demi
Adam sanane demiş.
Terzi olurmu abi terse yatırirsan basın ağrır..
Kırık anten hahahaayKaynannanın biri gelinine sürekli evlendinde babanın evinden getirdin diyip duruyormuş ama sürekli böyle evlendinde ne getirdin evlendinde ne getirdin. Bir gün gelin dayananamış:
- Anne nemi getirdim iki dönüm arsa (kalçalarını göstermiş) 2 tane villa (göğüslerini göstermiş) 1 tanede son model mercedes (kukusunu göstermiş) senin oğlunun neyi vardı bir kırık anteni vardı onuda ben düzelttim demiş
Kaynannanın biri gelinine sürekli evlendinde babanın evinden getirdin diyip duruyormuş ama sürekli böyle evlendinde ne getirdin evlendinde ne getirdin. Bir gün gelin dayananamış:
- Anne nemi getirdim iki dönüm arsa (kalçalarını göstermiş) 2 tane villa (göğüslerini göstermiş) 1 tanede son model mercedes (kukusunu göstermiş) senin oğlunun neyi vardı bir kırık anteni vardı onuda ben düzelttim demiş
Erkeğin anlattığı da var YouTube daAbooo kadın anlatıyor bide
Sesli güldümEe bir tane de ben anlatayım madem :)
Siz istediniz
Şimdi bizim Temel bir gün kahvede otururken kulak misafiri olmuş. Adamın biri ballandıra ballandıra anal seksi anlatıyor. Öyle de güzel böyle de güzel. Arkadan çok zevkli arkadaş anlatılmaz yaşanır falan.
Temel bir merak bir merak. Aklı fikri orada.
Acaba nasıl bir duygu merak sarmış.
Karisi Fadime'ye söylemiş. Fadime kabul etmemiş.
Ertesi gün yine hayır yine hayır. Temel şansını zorluyor. Fadime ikna olmuyor.
Bir kaç gün sonra fadime ısrarlara dayanamamış.
Ee kocamın akli kalmasin diye ikna olmuş.
Anal yapmışlar.
Bu sevişmenin ardından Temel sırtını dönmüş Fadime'ye. Sanki küsmüş gibi.
Fadime üzülmüş bu işe, demiş ki:
Ne oldu Temel beğenmedin mi?
Temel cevap vermiş:
Sus lan! Ben götverenlerle konuşmam.
AhahhahaEe bir tane de ben anlatayım madem :)
Siz istediniz
Şimdi bizim Temel bir gün kahvede otururken kulak misafiri olmuş. Adamın biri ballandıra ballandıra anal seksi anlatıyor. Öyle de güzel böyle de güzel. Arkadan çok zevkli arkadaş anlatılmaz yaşanır falan.
Temel bir merak bir merak. Aklı fikri orada.
Acaba nasıl bir duygu merak sarmış.
Karisi Fadime'ye söylemiş. Fadime kabul etmemiş.
Ertesi gün yine hayır yine hayır. Temel şansını zorluyor. Fadime ikna olmuyor.
Bir kaç gün sonra fadime ısrarlara dayanamamış.
Ee kocamın akli kalmasin diye ikna olmuş.
Anal yapmışlar.
Bu sevişmenin ardından Temel sırtını dönmüş Fadime'ye. Sanki küsmüş gibi.
Fadime üzülmüş bu işe, demiş ki:
Ne oldu Temel beğenmedin mi?
Temel cevap vermiş:
Sus lan! Ben götverenlerle konuşmam.
Bizimde aklimiza gelir bı kismi neten tam bulur atarız ztane ezbere bilmiyoruz ki zaten kız zemheri bugün çok gezdin enerjinKıskandım ama benim aklıma hiç gelmiyor. Çok ciddi bir insanım galiba
Kafamı dinleyecek vakit bulamadım ondan galiba, bir de şu cinsellik konularına girip "kurcalamayın bozarsınız" geyiği yapanlara çok fena sinir oluyorum. Yönetimde olsam hepsini banlarım.Bizimde aklimiza gelir bı kismi neten tam bulur atarız ztane ezbere bilmiyoruz ki zaten kız zemheri bugün çok gezdin enerjin
kalmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?