• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır fıkır lutfen

Sadece bunlarmı olacak...? seramikler genelde 2 çeşit olarak döşenir.. biri sade olur diğeri ise hafif desenli... yada biri açık renk olur diğeri ya onun zıttı yada ona uygun koyu tonlarda bir renkten oluşur... sadece bu seramikle banyonuzu döşerseniz basit duracak model kendini göstermeyecektir...

Dijital baski mermer gorunumlu seramikler senenin modasi.. resimden pek anlasilmiyor ama sag taraftaki dekorlar kendini gosteriyorsa olabilir..

Yinede duz olan seramik daha acik tonda olabilirdi.. dekorun altin desenli olursa guzel olur..

Arkadaslar desenlı olm seramık altın yaldızlı yanı yan yana gelınce baya bı baskın duruyor mermer seramıgın yanında yanı

Merhaba ben burcunuzu merak ettim ...ne alaka demeyin...toprak ve ya su grubuysanız bu tarz iddialı klasik ve üzerinde fazlaca oynama yapamayacagınız bir ürün sizi fazlasıyla mutlu eder.Örnegin bir oglak kadını ev eşyasını sık sık yenilemekten hoşlanmaz onunla gönül bagı kurar.bu tarz varaklı klasik stilde gösterişli ve kalıcı eşyalar,döşeme ve parçalar onun için vazgeçilmezdir.Bir kez para verip pahalı da olsa alır ve çok uzun süre kullanmaktan sıkılmaz.

Mevzu banyo fayansı olunca kimse kısa süreçli kullanmayı hedeflemez.Ama bu kadar iddialı ton ve desende banyo döşemesi size değişiklik imkanı sunmaz.
Şöyle söyliyeyim ben hava grubu çabuk sıkılan ,çabuk değişim gösteren bir kişiyim.Düz hatlarda fazla iddialı olmayan soft bir fayans seçerim ki canım sıkıldıkça HAVLU,SEPET,SABUNLUK TAKIMLARI,KLOZET TAKIMLARINI başka başka renklerde alıp banyomu yeniden yaratayım.

Dedigim gibi önce kendinizi tahlil edin klasikçiyseniz gösterişli ve fazla aksesuar masraf etmeden yıllarca kullanacaganız haşmetli bir banyonuz olacak.
Yok sıkılgansanız bir kaç sene sonra o varaklı fayanslar sizin üzerine üzerinize gelecektir.

Umarım dogru seçimle yıllarca keyfini süreceginiz bir banyonun olur,

Yorumun ıcın tesekkur ederım arkadasım ben terazı burcuyum hemde cogu ozellıgını tasırım ama ne grubu oldugumu bılmıyorum yanı toprak hava gıbı yalnız su var boyle avangart koltuklar,klasık osmanlı desenlerı ,varaklar ,hanı yıllar gecsede modası gecmeyen her seyı cok sevıyorum bırde su sıkılırmıyım bu modelden onu bılemem ama sık sık degıstırme gıbı bır luksumde olamaz zaten

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Yorumun ıcın tesekkur ederım arkadasım ben terazı burcuyum hemde cogu ozellıgını tasırım ama ne grubu oldugumu bılmıyorum yanı toprak hava gıbı yalnız su var boyle avangart koltuklar,klasık osmanlı desenlerı ,varaklar ,hanı yıllar gecsede modası gecmeyen her seyı cok sevıyorum bırde su sıkılırmıyım bu modelden onu bılemem ama sık sık degıstırme gıbı bır luksumde olamaz zaten

Benim yükselenim Terazi.Hava grubu oluyor.Terazi lüks olgusunu sever,avangard gösterişli şeyler onu çeker.Ama çok ölçülü sever.Azıcık asalet ona yeter gerisi sadelik soft tonlar açık renkler.Terazi uçarıdır çabuk sıkılır.Tabi sizin kişiliginiz diger terazilere göre farklılık gösterebilir.Herkes kendine münhasır.Ama KLASİK BİR TERAZİ iseniz bu banyo size fazla gelecektir.

Daha provans stilde yumuşak tonlara hakim fayans ve banyo mobilyası kullanmanızı önerebilirim.Özellikle yabancı bloglar fikir almak için şahane...

buradan atabilirsem size bir kaç link atayım açın bakın

http://cepaynasi............../search/label/banyo

burası türkçe çok çeşitli banyolar var fikir için

ben beğendim ki bu renk ile banyonuzu döşeyip pudra pembe aksesuar ve sepet havlularla harika bir kombin oluşturmuş olursunuz hatta reklamı bile var tv ben çok beğeniyorum:16:

Benim yükselenim Terazi.Hava grubu oluyor.Terazi lüks olgusunu sever,avangard gösterişli şeyler onu çeker.Ama çok ölçülü sever.Azıcık asalet ona yeter gerisi sadelik soft tonlar açık renkler.Terazi uçarıdır çabuk sıkılır.Tabi sizin kişiliginiz diger terazilere göre farklılık gösterebilir.Herkes kendine münhasır.Ama KLASİK BİR TERAZİ iseniz bu banyo size fazla gelecektir.

Daha provans stilde yumuşak tonlara hakim fayans ve banyo mobilyası kullanmanızı önerebilirim.Özellikle yabancı bloglar fikir almak için şahane...

buradan atabilirsem size bir kaç link atayım açın bakın

http://cepaynasi............../search/label/banyo

burası türkçe çok çeşitli banyolar var fikir için

Canım lınk acılmıyorkı aslında ayrıntılı fıkır alabılecıgm lınler varya ne guzel olur bakardım

Back
X