• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Bir Ev Grdm Sanki''

oy bebeeem sende mi burdasın sagolasın allah daha guzellerini nasip etsin sana

oturma odası halısı tam aradığım gibiii...umarım ben de bulurum,oturma grubum,krem kırmızı çünkü:) güle güle otur evinde canım..

ooyyyyy ne güzelmis eviiiiiiiiinnn:asigim:
salondaki fotonuz gözümden kacmadi:asigim: bayiliyorum zaten fotolariniza:asigim:
güle güle oturun cnmmmm opuyorumnanaktan

öncelikle güle güle oturun, nick benzerliği mi bilmiyorum ben nereden hatırlıyorum sizi acaba:) hangi topicten yani:)

taş desenli halı arama serüvenimizde tuttuğunuz ışık için teşekkürler, karşılaştırma şansımız oldu. royal halılara bakıyorduk ama onlar hep mutfakta taş zeminde kullanılmış sizin parke bizimkinin rengine benziyor koltuk takımı da kenarlar deri benziyor ve bu halı çok yakışmış. bir taraftan kahve gibi balkondan çekince kataloglardaki gibi çıkmış ışık oyun oynuyor sanırım. merinos zeugma serisi sanırım, hala memnun musunuz halınızdan, saç vb şeyler yapışıyor mu, naylon içerikli mi acaba yani, çok sordum kusuruma bakmayın yıkamaya verdiniz mi hiç silme şansımız yok bizim evde de:(

mağazalarda karşılaştıracağız ama salona en şık taş deseni kahveli mobilyası olanlara bu desen sanırım bence yani:

Back
X