Bir esmer gzeli daha: Duygu Yeti

AYNI ŞEYLERİİ YASADIM BNDE NEFRETT EDİOM BU KIZDANN ALLAHH ASKINA NERESİİ GÜSEL BUNUNN ÇOK İTİCİ ZATENN YENİ DZDE NASIL BASROL OYNUOO ANLAMIOMMM =) KESNLKLE ÇOK İTİCİ SESİYLE YÜÜZYLE FİZİİĞİYLE BOYU DA KISA HEMç Bİ BURNUU GÜSEL O DAA ESTETİKLİİ=) İLK GÖRDÜMDENN BERİİ GICIKK OLDUMM BU KIZAA Bİ DE ESMERR GÜZELİİ DNMİŞ =)TÜRKİYEDE Kİ EN GÜZELLL ESMERR KIZ TUBAA BÜÜYKKÜSTN BNCE DOALL EN AZINDAN ESTETİKK FLNN YOKdelikafaduldendelikafadulden:kedi:şakkıdı:jeyyar:

Eklentiler

• $776310856.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $tuba_buyukustun_6b.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $tubaga2.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 45
Hiç sevmiyorum bu kızı hatta gıcık oluyorum çok soğuk ve itici ayrıca konuşmasıda erkek gibi...

özgü namala benzetmiş ben bu kızı ilk çıktıında
bence güsel deil

Saba Tümerde izlemiştim
Çook şımarıktı bana nedense o günden sonra +2 daha gıcık gelmeye başladı fısfısfıs

Muhahah geberdim gülmekten :roflol:

ya buz kız cok itici ... oyunculugunuda begenmiyorum... ama cok güzel hakkını vermek lazım... fakat şu sacları kıvırcık ve önünde percem bırakmıs hali varya son dizisinde işte o berbat...

bu kızın sesi çok itici bence ondan beğenilmiyo kalın bir sesi var ama o ne yapsın allah vergisi

Ben de sevmiyorum.Mesela Özgü Namal ve bu kız bana hem içten hem dıştan benzer geliyor:mymeka:
Bakışları çok gıcık böyle kocaman açmaya çalışıyor filan:dilcikar:

Ama burnu çok güzel kabul ediyorum:lepi:

buna güzel diyosanız artık güzellere haksızlık olur yani ne güzelliği var ne çekiciliği..estetikli hali bide estetiksizi düşünemiyorum bile..

bence istese çok daha güzel olabilir ama güzelliğini kullanmıyo bence yada kullanamıyolmaz:

buna güzel diyosanız artık güzellere haksızlık olur yani ne güzelliği var ne çekiciliği..estetikli hali bide estetiksizi düşünemiyorum bile..

suratında çok aşırı bi estetik yokki sadece burnunda var zaten burun estetiği televizyondaki her ünlüde var

(evet sesi çok kalın annemde ne o öyle dönmeler gibi demişti tübe tübee=) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…