Bir erkekle hic zaman gecirmeden beni gercekten sevdigini nereden anlayabilirim?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-44
Hiç sevgili olmadık.Ama kah o acilcakti kah ben açıldım derken yanlış ilsetisimimiz yüzünden olamadık.Benim aklımda bir sürü soru işareti kaldı tabi.Mesela beni gerçekten seviyor muydu?
Ben ona çok kötü davrandım.Bence o yüzden reddetti beni sonrasinda acildigimda.Olayi komple buraya yazsam dinler beni bir nebze olsun soru isaretlerinden kurtarır misiniz?

Sizi gerçekten seven insan kafanızda soru işareti bırakmaz. Eğer kendi içinizde şöyle yapsaydım böyle olmazdı şunu yapsaydık daha mı farklı olurdu diye düşünüyorsanız doğru insan o değildir zaten.

Beni mahvetti biliyor musunuz?
Hala bana umut veren şeyler var.Niye bu çocukta bu kadar takılı kaldım bilmiyorum.
Psikiyatristim onun için yanıp tutusuyorsun diyor bana.
Ya benimle olsun ya da unutayım artık.
Bana acayip sıkıntı veriyor bu durum.
Bir öneriniz yok mudur,uzman vb?

Belirsizlik içinde olduğunuz her durumdan kaçının. Siz hayatınızda net olan insanlar mı istersiniz yoksa umut verip bir adım atamayan insanlar mı ? Netliği illa karşı tarafın sağlamasınada gerek yok siz net olun. Bana sıkıntı veren durumun içinde olamam ben deyip oradaki bağınızı tamamen kesin. Başlarda zor olur ama sonrasında sizde bu duruma alışırsınız.

O kadar haklısınız ki sağ olun

Bu cocukla ilgili 8. konuyu aciyorsun. Cocugu takinti haline getirmissin. Aşman lazim. Buraya 152771 tane daha konu da acsan herkes ayni cevaplari verecek.
Ya niye bunda takılı kaldım hiç anlamıyorum?
Başka görüştüklerini de oldu zamanla ama ben ona taktım,ille de o.

Sence neden alamıyorum?Çok mu sevdiğimden?
Unut artık onu tarzı bir şey söyledi ama öyle kolay mı?
Cok sevdiginden degil bence. Yaşanmamışlıktan dolayi kafanda kuruyorsun. Oyle olsa nolurdu ben oyle desem o ne derdi vs vs. Ve evet onunda dusunmen ve konsantre olman gereken cok daha onemli seyler varken unutmak cok kolay. Senin yaslarinda benim de flortlerim hoslandiklarim oldu o yuzden empati yapabiliyorum. Ama bu takintili halin sana zarar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…