• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek tarafından nasıl rahatsız edilmekten kurtulurum?

user167272

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
53
-3
1
18
Bir çocuk var bugüne kadar hoşlanıyorDUM ama gerçekten itici gelmeye başladı ve benim hakkımda hep bir şeyler konuşası geliyor anlamıyorum. Rahatsız oluyorum. Gerçekten beni salsın istiyorum olabildiğince benden uzakta nefes alsın. Sesini bile duymak istemiyorum ama aynı sınıftayız. Bugün hep küfür ettim ona gözünün içine bakarak hiç bir şey demedi. Ama yarın devam etmeyeceği anlamına gelmez bir şeyler önerin. Duymazdan gel derseniz hep öyle yaptım zaten, kendini anlamayıp daha çok devam ediyor. Hep dalga havasında bir şey olsa da keşke aklı başına gelse.

Bir çocuk var bugüne kadar hoşlanıyorDUM ama gerçekten itici gelmeye başladı ve benim hakkımda hep bir şeyler konuşası geliyor anlamıyorum. Rahatsız oluyorum. Gerçekten beni salsın istiyorum olabildiğince benden uzakta nefes alsın. Sesini bile duymak istemiyorum ama aynı sınıftayız. Bugün hep küfür ettim ona gözünün içine bakarak hiç bir şey demedi. Ama yarın devam etmeyeceği anlamına gelmez bir şeyler önerin. Duymazdan gel derseniz hep öyle yaptım zaten, kendini anlamayıp daha çok devam ediyor. Hep dalga havasında bir şey olsa da keşke aklı başına gelse.
Derslerin için şu kadar konu açsan okul birincisi olmuştun.

Orası nasıl sınıf ben hiçbir şey anlamadım. Bu çocuğun arkadaşları senin göğüslerinle ilgili yorumlar yapıyor, oğlan başını sıraya koyup melül melül sana bakıyor, sonra bir anda oğlanın gözünün içine bakarak küfür ediyorsun.
Oğlan zaten peşinde değil ki, neyinden kurtulacaksın?

Back