Bir erkek size pislik muamelesi yapıp, başka bir kadını baş tacı yaparsa???

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
39
Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?

Ekleme: Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.

Son düzenleme:
Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
Demek ki sevilmemişim deyip yeni denizlere yelken açardım.
Zorla sevgi olmuyor.

Her insan degerlidir. Pislik gibi davranma aranizdaki iliskinin meselesi. Kurdugunuz iletisim sartlar zaman zemin vs bu dinamiklerde sıkıntı var.
Baska birini bas taci ettiyse onunla farkli bir duygudurum, vericilik alicilik soz konusu.
Aranizdaki iletisim kanallarini, iletisim engellerini dogru yonetemiyorsaniz yol verin. Dunya guzel, hayat kisa, insan degerli...

Evet oldu. Benden hoslaniyor gibiydi umut verdi sonra baskasiyla cikti. Ama sonra belasini buldu. Arkadaslari da beni sucladilar. Benim de hatalarim oldu tabi ama ben yeri geldiginde kendimi de elestirdim.
Ozguvenim sarsildi kendimi cok cirkin hissediyordum. Ama sonra onu hayatimdan cikardigimdan beri cok iyiyim.

Şimdi gelir, hemen terk ederim tayfa!! Kalbe laf geçseydi kimse mutsuz olmazdı zaten... Benle ilk tanıştığında gayet efendi görünüp sonra ablasının telinden bile sildiricrk (maksat evlerine gitmim) hala hoşlanıyorum, ve bundan utanç duyuyorum.. Kendimden soğudum nasıl böyle oluyorum diye ama bende aile sevgisi fln yok ben buna bağlıyorum, ben hep boşluktayım..

Bende ona pislik muamelesi yaparimki zaten hayatımda baş tacı yaptığı başka kız varsa banane ondan görmem duymam bence siz fazla o kişi kafaya yakiyorsaniz ondan size öyle davraniuordur erkeklere ne kadar az yüz verirsiniz okadar size değer verirler

Pislik muamelesi ağır bi söylem ya ,en fazla sevilmemiş olmanız lazım,pislik olduğunuzu hissettiriyorsa ya gereksiz ısrar vardır ya da arada başka saçma sapan bi ilişki. Ayy niye gururum kırılsın ayol seveni bulurum (ki buldum ) önüme bakarım :deli:

Bazen yaşınızı merak ediyorum konusahibi kadın erkek ilişkilerine bu kadar saplantılı olacak kadar ne yaşadınız acaba :bicak:

Pislik muamelesi ağır bi söylem ya ,en fazla sevilmemiş olmanız lazım,pislik olduğunuzu hissettiriyorsa ya gereksiz ısrar vardır ya da arada başka saçma sapan bi ilişki. Ayy niye gururum kırılsın ayol seveni bulurum (ki buldum ) önüme bakarım :deli:

Bazen yaşınızı merak ediyorum konusahibi kadın erkek ilişkilerine bu kadar saplantılı olacak kadar ne yaşadınız acaba :bicak:
Yaşım 34

Şimdi gelir, hemen terk ederim tayfa!! Kalbe laf geçseydi kimse mutsuz olmazdı zaten... Benle ilk tanıştığında gayet efendi görünüp sonra ablasının telinden bile sildiricrk (maksat evlerine gitmim) hala hoşlanıyorum, ve bundan utanç duyuyorum.. Kendimden soğudum nasıl böyle oluyorum diye ama bende aile sevgisi fln yok ben buna bağlıyorum, ben hep boşluktayım..
Terk edecek bir durum yokki ortada adam pislik gibi davranarak zaten hayatına dahil etmemiş. Başkasına ilgisi var beni istemediği için böyle davranıyor demezdim. Karakteri bozukmuş der yoluma bakardım. Zira benim de hayatımda istemediğim kişiler oldu ama pislik muamelesi yapmadım. O şekilde hissettiriyorsa ya adam ısrardan bıkmıştır ya da karaktersiz olduğundan direkt o şekilde tepki vermiştir.

herkes kendi üzerine yakışan kıyafeti giyer.o pislikmiş ki size öyle davranmış.yani siz değersiz olduğunuz icin degil.gecen bi yazı okudum.psikolji derki insanların sizin halkınızda düşündükleri onların sorunları sizin degil.
şöyle olamazmi siz her bakımdan ustunsuznuz o kisiliksizden size kötü davranarak egosunu tatmin etmeye çalıştı ama diğer kızdan da kendini üstün görüp iyi davranıyor.bence sorun erkekte

yaşadım ama inan hakettiklerini bulur böyleleri

size öyle yapan, diğer kıza aşkı bitince onada yapar...şanslısınızki şimdiden görmüşsünüz...

Konuyu tam açıklamadığı için gelen cvplar, yetersiz... Sanıyorum platonik arkadaş, hoşlandığı kişide az bişi haberder sevgilisi var, ona iyi davranıyor bu arkadaşımızada soğusun diye kötü...

Hayir yaşamadim. Baskasiyla ilgilenen insanin yanindaysaniz hakediyorsunuz herseyi.
Ben de aldatildim oldukca uzun süreli bir ilişkimdi ustelik, ama aldatilmistim neticede ve öğrendigimde BITTI, bu kadar. Bizdeki kalp değil taş heralde.

X