• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden telefon numarasi istemez?

cicekbahcesi91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
15
3
1
35
Arkadaslar biriyle 1 aydir facebook uzerinden konusuyoruz. mesengerden sureki ariyor surekli msj atiyor sohbet ediyoruz hatta konusurken canim diyerek hitap ediyor birbirmizin hayatina dair ailelerimize dair ogrenmemiz gereken seyleri ogrendik hatta beni cok begendiginden bahsetti cok guzelsin diyerek iltifat da ediyor. Surekli resimlerime baktigini soyluyor (face uzerinden) fakat numarami hic istemedi. derdim numara degil inanin, ama ben gercekten sebebini merak ediyorum ama soramiyorum da ben zaten istemem ama sizce neden? Hergun sabahlara kadar msjlasiyoruz falan, mesengerden konusurken baglanti kopuyor hatta konusmamiz yarida kaliyo numarani ver ordan arayim demiyor . Amac ne sizce kotu dusunmek istemiyorum ama siz ne dusundunuz ?

Cok merak ediyorum o ortam nasil oluşuyor? Gercekten bilmedigim icin soruyorum.
Internetin ilk zamanlarinda microsoft chat, mirc falan vardi. Az tozunu attirmadik oralarin :))) yani eskiden chat vardi da boyle oluyordu. Simdi insanlar nasil ozel sohbet edecek yakinligi kurabiliyorlar internetten?

Internetin ilk zamanlarinda microsoft chat, mirc falan vardi. Az tozunu attirmadik oralarin :))) yani eskiden chat vardi da boyle oluyordu. Simdi insanlar nasil ozel sohbet edecek yakinligi kurabiliyorlar internetten?

Sen evli degil misin ogrenip napican. :dondurma:

Msn iyiydi. :KK53:

hayatında biri vardır diye düşündüm ben de.
ya evli ya da sevgilisi var. ya da nişanlı vs.

iyimser bakarsak da telefon numaranı istemeye çekiniyordur belki.
ama düşük ihtimal bu sanki.

messengerdan o kadar yazışıp canım cicimli hitaplarla görüşürken çekinmiyorsunuz da telefonumu neden istemiyorsun diye sormaya mı çekiniyorsunuz?

onca şeyin arasında garip olarak gördüğünüz bu mu yani? kendi iyiliğiniz için sorun bunu.

eveleyip geveliyorsa bi yamukluk vardır bu işte.

Arkadaslar biriyle 1 aydir facebook uzerinden konusuyoruz. mesengerden sureki ariyor surekli msj atiyor sohbet ediyoruz hatta konusurken canim diyerek hitap ediyor birbirmizin hayatina dair ailelerimize dair ogrenmemiz gereken seyleri ogrendik hatta beni cok begendiginden bahsetti cok guzelsin diyerek iltifat da ediyor. Surekli resimlerime baktigini soyluyor (face uzerinden) fakat numarami hic istemedi. derdim numara degil inanin, ama ben gercekten sebebini merak ediyorum ama soramiyorum da ben zaten istemem ama sizce neden? Hergun sabahlara kadar msjlasiyoruz falan, mesengerden konusurken baglanti kopuyor hatta konusmamiz yarida kaliyo numarani ver ordan arayim demiyor . Amac ne sizce kotu dusunmek istemiyorum ama siz ne dusundunuz ?
Evlidir
Ciddi ilişkisi vardır
Nişanlıdır
Canı sıkıldıkca sosyal medyadan yalanları sallıyordur
Neden istemez
Aramanı istemediği ve bir engeli oldugu için
Bu kadar basit

Yanlisim varsa duzeltin ama zaten msn den arayinca numarasini ogrenmiyor musunuz?yani msnden biri benu ararsa numarasi cikiyor zaten

Ah canim oyle bir kuruluyorki hem de mynette okey oynarken bir bakmissin okey oynadigin adamla evlenmissin:))10 yillik evliyim allah bozmasin

Back
X