konuştuğum erkek arkadaşım bana dedikodusunu yaptığı ayıpladığı hayatta sohbetim olmaz dediği bir kızı sosyal medyasından eklemiş. Belki de konuşuyorlar bilmiyorum. Neden yaptığını bilmiyorum sormadım güvenim kırıldı ne yapmalıyım sizce
zaten 1 2 defa konusunu açmasından da belliydi benimle konuşurken. Ama hiç kondurmadım o zaman. Şimdi sosyal medyadan ekleyip onunla konuşurken bana saatlerce yazmamasından da anladım. Gerçekten çok sinirim bozuldu bütün erkekler böyle midir
ne kadar da iyiydi tavırları bana karşı
zaten 1 2 defa konusunu açmasından da belliydi benimle konuşurken. Ama hiç kondurmadım o zaman. Şimdi sosyal medyadan ekleyip onunla konuşurken bana saatlerce yazmamasından da anladım. Gerçekten çok sinirim bozuldu bütün erkekler böyle midir
ne kadar da iyiydi tavırları bana karşı
Karaktersizmiş işte canım . Bürün erkekler öyle değil ama çoğunluğu öyledir maalesef ..
Boşver yoluna bak kızla konuşmuyorsa bile konuşmak istediği için eklemiştir emin ol. İyi tarafından bak
Ne mal olduğunu erken öğrenmişsin.
Karaktersizmiş işte canım . Bürün erkekler öyle değil ama çoğunluğu öyledir maalesef ..
Boşver yoluna bak kızla konuşmuyorsa bile konuşmak istediği için eklemiştir emin ol. İyi tarafından bak
Ne mal olduğunu erken öğrenmişsin.
evet haklısınız konuşmayı bitirdiğim ve yaptığı için de çok üzülüyorum ve söylemedim yüzüne hatasını sebepsizce ayrıldım
nasıl alışacağım konuşmamaya bilmiyorum