neden ayrıldınız kiErkek arkadaşımla ayrıldık. İlişkiyi ayakta tutmaya o kadar çabalamama rağmen ayrılırken bana ağız dolusu küfürler etti defol gitler hava da uçuştu üstelik ayrılan da kendisi. Ona ne ihanetten ettim ne de ayrılırken ağır sözler söyledim. Ayrılmadan önce pamuk gibiyken nasıl böyle aciz bir hale düşebilir hala aklım almıyor. O sözleri söylediğinde beynimden vurulmuşa döndüm ondan tiksindim.
Beyfendi sıkılmış bunalmış. Çok kısıtlamışım onuneden ayrıldınız ki
nasıl sıkıyodun ki günde kaç tere arıyodun yada dışarı arkadaşlarıyla çıkmasına mı izin vermiyodun kiBeyfendi sıkılmış bunalmış. Çok kısıtlamışım onu
1 kere arardım. Sadece bi kaç davranışlarından hoşnut olmadığım kişiler vardı. Onlar görüşmesini istemediğimi söylerdim sadece. Ve onların yaptıklarına özeniyordu bi sebebi de bunasıl sıkıyodun ki günde kaç tere arıyodun yada dışarı arkadaşlarıyla çıkmasına mı izin vermiyodun ki
ne yapıyolardı ki de ona özeniyodu1 kere arardım. Sadece bi kaç davranışlarından hoşnut olmadığım kişiler vardı. Onlar görüşmesini istemediğimi söylerdim sadece. Ve onların yaptıklarına özeniyordu bi sebebi de bu
geniş mezhepli insanlardıne yapıyolardı ki de ona özeniyodu
valla öyle bir çirkinleşiyorlar ki insan hayret ediyor gerçekten.. senin durumunun aynısını bende yaşardım,ayrıldığım nişanlım ağzına geleni saydırmıştı pislik..Erkek arkadaşımla ayrıldık. İlişkiyi ayakta tutmaya o kadar çabalamama rağmen ayrılırken bana ağız dolusu küfürler etti defol gitler hava da uçuştu üstelik ayrılan da kendisi. Ona ne ihanetten ettim ne de ayrılırken ağır sözler söyledim. Ayrılmadan önce pamuk gibiyken nasıl böyle aciz bir hale düşebilir hala aklım almıyor. O sözleri söylediğinde beynimden vurulmuşa döndüm ondan tiksindim.
boşverr canımmm iyiki gitmiş giderkende yüzünü göstermiş ...Erkek arkadaşımla ayrıldık. İlişkiyi ayakta tutmaya o kadar çabalamama rağmen ayrılırken bana ağız dolusu küfürler etti defol gitler hava da uçuştu üstelik ayrılan da kendisi. Ona ne ihanetten ettim ne de ayrılırken ağır sözler söyledim. Ayrılmadan önce pamuk gibiyken nasıl böyle aciz bir hale düşebilir hala aklım almıyor. O sözleri söylediğinde beynimden vurulmuşa döndüm ondan tiksindim.