Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pis olmasini sizi rahatiz edebilir disleri pis, hijyen olmayabilir evet bunlari itici ama dış görunusu şişko ve kilolu diye o kişi itici olmamalı. Kilosuyla yargılamayın lütfen insanları.ben bunu gecen bir arkadasimla konustum, ortak eski kankamiz var, cok pis ve itici dis görünüsü sisko ve kilolu. önemli oda deyil, kendisine hic bakmiyor, disleri pis, yikanmayi nadir yapar, resmen igrenc. siz erkekde neyi itici buluyorsunuz? style konusuda olabilir
ben kilou erkeklerden hoslanmiyorum, bunda ne varki, belki itici demek biraz radikal, ama her insanin begendi bir tip var ve begenmediPis olmasini sizi rahatiz edebilir disleri pis, hijyen olmayabilir evet bunlari itici ama dış görunusu şişko ve kilolu diye o kişi itici olmamalı. Kilosuyla yargılamayın lütfen insanları.
Öyle kişisel bakımına dikkat etmeyen kadın erkek farketmez tiksinirim direkt erkekte beni fazla maçoluk çok itiyoben bunu gecen bir arkadasimla konustum, ortak eski kankamiz var, cok pis ve itici dis görünüsü sisko ve kilolu. önemli oda deyil, kendisine hic bakmiyor, disleri pis, yikanmayi nadir yapar, resmen igrenc. siz erkekde neyi itici buluyorsunuz? style konusuda olabilir
Erkeklere sarı diş ve şişko göbek yakışmıyo benceben bunu gecen bir arkadasimla konustum, ortak eski kankamiz var, cok pis ve itici dis görünüsü sisko ve kilolu. önemli oda deyil, kendisine hic bakmiyor, disleri pis, yikanmayi nadir yapar, resmen igrenc. siz erkekde neyi itici buluyorsunuz? style konusuda olabilir
Ayy ses tonunu unutmuşum bak ben o da varDişleri, burnu, gözleri, saçları, ayakları, giyim tarzı, ses tonu... bu liste böyle uzar gider![]()