• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek de en itici buldunuz yan (dis görünüs)

YaelIL

LGBT supporter
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
138
144
18
41
USA
ben bunu gecen bir arkadasimla konustum, ortak eski kankamiz var, cok pis ve itici dis görünüsü sisko ve kilolu. önemli oda deyil, kendisine hic bakmiyor, disleri pis, yikanmayi nadir yapar, resmen igrenc. siz erkekde neyi itici buluyorsunuz? style konusuda olabilir

ben bunu gecen bir arkadasimla konustum, ortak eski kankamiz var, cok pis ve itici dis görünüsü sisko ve kilolu. önemli oda deyil, kendisine hic bakmiyor, disleri pis, yikanmayi nadir yapar, resmen igrenc. siz erkekde neyi itici buluyorsunuz? style konusuda olabilir
Pis olmasini sizi rahatiz edebilir disleri pis, hijyen olmayabilir evet bunlari itici ama dış görunusu şişko ve kilolu diye o kişi itici olmamalı. Kilosuyla yargılamayın lütfen insanları.

ilk önce giyimdeki renk uyumuna dikkat ederim ,
sonra dişler , kulak , saçın yağı , tırnaklar böyle devam eder ,

bekarken renk uyumu olmadıgı için bir görücüyü istememişliğim vardır ,

Pis olmasini sizi rahatiz edebilir disleri pis, hijyen olmayabilir evet bunlari itici ama dış görunusu şişko ve kilolu diye o kişi itici olmamalı. Kilosuyla yargılamayın lütfen insanları.
ben kilou erkeklerden hoslanmiyorum, bunda ne varki, belki itici demek biraz radikal, ama her insanin begendi bir tip var ve begenmedi

Öyle kişisel bakımına dikkat etmeyen kadın erkek farketmez tiksinirim direkt erkekte beni fazla maçoluk çok itiyo

Genel olarak bir cok kisisel bakim soylenmis ama tisort giyildiginde kundura tarzi yani spor ayakkabi disinda birsey giyilmesini sevmiyorim. Birde bilek ve ayaklari girunen tarzi kisa paca pantolon ve ona gore ayakkabi secimi cok kirocan geliyorya

Erkeklere sarı diş ve şişko göbek yakışmıyo bence 😂

İlk olarak dişleri, tırnak temizliği, kilosu ve saç sakal vs kıllı değil bakımlı görünmesi

Pisliğin her türlüsü itici bence. Sadece erkekte değil kadında da öyle.. Ama ben öyle çok pis kadın görmedim😁

Kepekli yağlı saçtan, pis uzun tırnaklara, kirli ayakkabıdan ter kokusuna yani tepeden tırnağa bütün pislikler erkekte iğrenç geliyor.. Ama direk dikkatimi ne çeker diye bakacak olursam pis, yağlı kepekli saç 🤦

Kilolu olması sorun değil ki kilosu olur ama sempatiktir önemli olan hijyen en başta diş bakımı saç sakal traşı, kılık kıyafet ayakkabı temizliği

Diş,koku,tırnak,ayakkabi tabiki bide gobekli olmamasi.cok sukur esimde bunlarin hicbiri yoktu

Back
X