Bir erkek bir kıza “Güneş Gibi” iltifatında bulunuyorsa bu ne anlama gelir yani neden güneş?

Kafasından geçeni bilemeyiz. Bana göre güneş gibi demek belki sarışınsın diye belki parlıyorsundur. biz ne bilelim o erkeğin kafasındakini

Ne alaka hanımefendi? Sizinle sohbet eden, flört eden her erkek size güneş gibisin mi diyor ?
Çok daha iyilerini duydum. Hem sadece flört için değil, arkadaşlarımdan da, eşimden de, ailemden de çok iltifat duydum. Hiçbirini de kafama takmadım acaba bana neden böyle diyorlar diye. Güneş gibi diyen de oldu, ayın on dördü gibisin diyen de oldu. Ben de ışıl ışıl bir insan olduğumu bildiğim için hiçkimseden şüphe etmedim acaba ne demek istedi diye.
Siz çok mu karanlık birisiniz, niye buna bu kadar takıldınız?

Çok daha iyilerini duydum. Hem sadece flört için değil, arkadaşlarımdan da, eşimden de, ailemden de çok iltifat duydum. Hiçbirini de kafama takmadım acaba bana neden böyle diyorlar diye. Güneş gibi diyen de oldu, ayın on dördü gibisin diyen de oldu. Ben de ışıl ışıl bir insan olduğumu bildiğim için hiçkimseden şüphe etmedim acaba ne demek istedi diye.
Siz çok mu karanlık birisiniz, niye buna bu kadar takıldınız?
Bence buraya gelip konuyu büyüten sizsiniz? Fikrinizi beyan ettiniz şimdi sorumdan ayrılabilirsiniz benim karanlık olup oluşum sizi neden bukadar ilgilendiriyor ki? Madem cok daha iyilerini duydunuz ozaman mutlu mesut olun? Bende cok iltifat aldım hayatımda merak etmeyin

Ne oldu da etti, durup dururken mi etti, nasıl bir ortamdaydınız, aranızdaki ilişki ne? Biraz detay vermen lazım.

Güneş gibisin nedir girdiğin ortamı ısıtıyorsundur aydınlatıyorsundur belki ona denir.

Ne duymak istiyorsanız onu söyleyelim 🤣

X