Bir erkek aşırı sevgi doluyken nasıl bir anda değişir?

Duygu4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
55
11
Arkadaşlar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. Harika zaman geçirdik birlikte, birbirimizin ilk sevgilisiyiz. O her dar zamanımda yanımda oldu, beni hep çok düşündü, üstüme düştü. Sevgi doluydu ve biz birbirimizin ruh ikizi gibiydik. Arkadaşları bana çok saygı duyuyorlardı ve bana nekadar aşık olduğundan söz ederlerdi. Sık sık benimle gelecek kurmaktan bahsederdi. Birden bire erkek arkadaşım eski sıklıkla üstüme düşmez beni hayatının merkezi haline getirmez oldu son 1 aydır. Bir anda. Ona bunu sorduğumdaysa inkar ediyor, olurmu hiç hayatımın aşkısın birşey yok düşünme boşuna diyor. Ama bir kadın hissetmezmi ya, birşeyler resmen eskisi gibi değil. Beni bazı günler aramıyor bile, artık gününü anlatmıyor benimkinide sormuyor, çok nadir anlatıyor, heyecanlanmıyor sanki benimle ilgili artık. Beni aşırı ihmal ediyor. Sizce neyle karşı karşıyayım? Bitirmek çözüm mü? Ne düşünmeli ne yapmalıyım?

22 yaşında bi erkek için çok kolay Başkasına aşık olmak bitirmek.

İlişki süresi uzadığında ilk aylarda olan heyecanlar yavaş yavaş bitiyor. İlk aylarda olan ilgi de gittikçe azalıyor. Erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen ve güveniyorsan bence monotonluktan tüm bunlar. Minik minik sürprizler hazırlayabilirsin. "Sana aşık değil, seni sevmiyor" demek imkansız. Çünkü sizi tanımıyoruz bile, ve bu anlattıklarında başkasına aşık olduğunu göstermiyor.

Ne güzel etrafında hiç ayrılan, boşanan yok galiba.
Biraz KK'yı gez bakalım, ilk sen misin sevilmeyen/istenmeyen?
Tamamda bişey yaşamadık ki daha, birbirimize doymadan, ve bukadar hayatının merkezindeyken nasıl bir anda kesip atıp başkasına aşık olabilirki?

Sıkılmış belli ki binbir neden olabilir başkası olabilir,sevmiyor olabilir bu liste uzar gider ciddi şekilde konuş olmuyorsa zorlama.

İlişki süresi uzadığında ilk aylarda olan heyecanlar yavaş yavaş bitiyor. İlk aylarda olan ilgi de gittikçe azalıyor. Erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen ve güveniyorsan bence monotonluktan tüm bunlar. Minik minik sürprizler hazırlayabilirsin. "Sana aşık değil, seni sevmiyor" demek imkansız. Çünkü sizi tanımıyoruz bile, ve bu anlattıklarında başkasına aşık olduğunu göstermiyor.
Güveniyorum tabiki beni asla üzmek istemeyeceğinden eminim. Ama sevgisinden emin değil gibiyim artık, hevesi arzusu bitmiş gitmiş gibi ve beni gerçekten ihmal ediyor. Değer verdiğinden eminim bana ama sanki bana biyandan sinir olmuş gibi sanki, kötü yanlarıma odaklıymış gibi duruyor

Ilk gunlerdeki heyecan genellikle surmuyor. Ama bu seni cidden rahatsiz ediyorsa ve mutsuzsan ciddi anlamda boyle gidemeyecegini, mutsuz oldugunu ve boyle surerse bitirecegini soyle. Yuzyuze ve kesin olarak konus, tavirlari zaten kendini belli eder...

Mesela ayrilik lafini duyunca ne yapacak? Umrunda olacak mi?

Tamamda bişey yaşamadık ki daha, birbirimize doymadan, ve bukadar hayatının merkezindeyken nasıl bir anda kesip atıp başkasına aşık olabilirki?
Allah Allah yaşından daha da küçüksün demek ki...
İlk defa duydun galiba sevgiliden sıkılmak kavramını?

X