Anket Bir erkeğin sigarasını yakar mısınız?

Bir erkeğin sigarasını yakar mısınız?

• Ankete Katılan
    49

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Bir erkeğin sigarasını yakar mısınız?
: ):jeyyar:
a052.gif

eşiminkini yakarım tabi ama başkasınınkini yakmam

sigaradan nefret ediyorum..sadece erkek değil,kimseninkini yakmam..
böğğğğğğ...

Çok yakınımsa, babam, kuzenim vs, vs ise neden olmasın...
Ama bir başkasının asla..
Bu aradaaa..
Sigara sağlığa zararlıdır...:enbuyukkk:

Sigaradan pek hoşlandığım söylenemez ama sevgilim yanımda içtiği zaman yakıyorum arada onun sigarasını.

erkekler sigaralarının bir bayan tarafından yakılmasından nefret ederler.:1ninca:

bunu bilen ben gıcıklığına yakıyorum eğer ortam kalabalıksa sevgilim izin vermiyor ama :jeyyar:

Ne yakarim ne yaktiririm.. Zira nefret ederim sigaradan :nazar:

13 sene once yakardim niye yakmiyim,kaydirigubbakcemile3ama simdi olmaz,:eek:lmaz:

küllüğü bile boşaltmam sigara içene asla hizmet etmem kocama bile

Tanıdığım bir erkekse yakarım;Mesela Esim

BıZıM EVDE ASLA SıGARA ıÇıLMEZ BALKON VEYA DIŞARDA ıÇıLıR.

yakmam.........kimsenin sigarasını yakmam,sigara içen çakmağını da taşıyacak.........ben sigara içiyorum ve çakmağım her daim vardır,olaki gazı bitti yada arızalandı her markette büfede kibrit çakmak var.

Sigara sevmem ama hoşlandığım erkeğin sigarasını yakmak hoşuma gider. O da duman bana gelmesin diye elinden geleni yaparsa bu daha çok hoşuma gider opuyorumnanaktan

ama yanımda sevmediğim biri sigara içiyorsa tiksinirim :kızgın:

tanıdığım biri ise yakarım tabi, böyle şeylere farklı anlamlar yülenmesini doğru bulmuyorum, erkek nasıl kadının sigarasını yakabiliyorsa kadın da erkeğin sigarasını yakabilir akannehir

asla yakmam , 2 kere yakmıştım
rakı içiyormuş gibi hissettim kendimi içki masasında nasıl bu şekilde dengesiz bir çağrışım yaptı bilmiyorum
ikincisindede konsomatris gibi oldum..
dedim piyano sigara yakma sen bu gidişte daha farklı hissedeceksin kendi...
yani bu bir anket ve anketi cevapladım sadece , ben bunları neden hissettim acaba
bilen varmı

X