Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yakmam.........kimsenin sigarasını yakmam,sigara içen çakmağını da taşıyacak.........ben sigara içiyorum ve çakmağım her daim vardır,olaki gazı bitti yada arızalandı her markette büfede kibrit çakmak var.
Sigara sevmem ama hoşlandığım erkeğin sigarasını yakmak hoşuma gider. O da duman bana gelmesin diye elinden geleni yaparsa bu daha çok hoşuma gider opuyorumnanaktan
ama yanımda sevmediğim biri sigara içiyorsa tiksinirim
tanıdığım biri ise yakarım tabi, böyle şeylere farklı anlamlar yülenmesini doğru bulmuyorum, erkek nasıl kadının sigarasını yakabiliyorsa kadın da erkeğin sigarasını yakabilir akannehir
asla yakmam , 2 kere yakmıştım rakı içiyormuş gibi hissettim kendimi içki masasında nasıl bu şekilde dengesiz bir çağrışım yaptı bilmiyorum ikincisindede konsomatris gibi oldum.. dedim piyano sigara yakma sen bu gidişte daha farklı hissedeceksin kendi... yani bu bir anket ve anketi cevapladım sadece , ben bunları neden hissettim acaba bilen varmı