Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir erkeğim ve sperm azlığı yüzünden 8 aydır çocuğumuz olmuyor. Öncelikle söylemek istediğim şey eşinize üzüldüğünüzü belli etmeyin inanın sperm az diye üzülmüyor insan... eşine bu güzel duyguyu yaşatamadığı için üzülüyor... Şimdi sizinle 2 ay ara ile yaptırmış olduğum testleri paylaşacağım ben umutlandım inşallah sizlere de umut olur sonuçlarım. Bu arada sessiz sedasız forumu okuyan erkeklere de selam olsun tavsiye ederim birilerine anlatınca insan rahatlıyor
08.09.2015 tarihinde özel bir hastaneye gittim ve kazıklanarak toplamda 260 tl ye spermogram testi yaptırdım. tavsiyem özel hastanelere çok güvenmeyin tıp fakültelerini tercih edin kâr amacı gütmedikleri için daha objektif yorumlar yapabiliyorlar. Özel Hastanedeki doktor bana ilaç yazdı ilacın markasını yazmayacağım reklam olarak algılanmaması için isteyenlere özelden verebilirim ismini. Bu ilacı 3 ay boyunca sabah akşam içeceksin ilk 1 ay da her akşam 1 adet klomen içeceksin dedi. Bunun yanında da taze keçi boynuzu alıp ilk hafta sabah akşam daha sonra sadece akşam 250ml çayını içtim tarifini herkes biliyor yine öğrenmek isteyenlere özelden yazarım. Bunların yanında düzenli bir şekilde olmasa da bitter çikolata, muz, çerez yemeye çalıştım. 20 gün kadar bal-polen-propolis-arı sütü karışımı sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kullandım. 2. testi vermeden 1 hafta önce de düzenli spor yapmaya başladım ve akşamları spordan sonra havuç suyu içtim ( bu ikisi sadece 7 gün... belki etkisi olmuştur diye yazıyorum.) Gittiğim prof dr. son son sonucum için şu yorumu yaptı; "normal de deneyebilirsiniz aşılama da yapabilirsiniz, bütün değerleri normal olan bir insanın çocuk sahibi olma şansı %80 - %90 ise sizin çocuk sahibi olma şansınız %50" dedi. Saygı ve sevgilerimle... Asla umudunuzu kaybetmeyin Allah'a sığının o her şeyin hayırlısını verir...