Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt canlarim haklisiniz, ama okadar kötü bi durumki o yazmadigi veya aramadigi zaman acaba kötü birsey mi oldu diye hemen kötü düsüncelere giriyoum kendimi kendim bitiriyorum :S
ahhh kizlar cok haklisiniz yaa... aslinda biliyomusunuz bu tür seylerin en büyük nedeni ONU KAYBETMEKTEN KORKTUGUMUZ ICin... sizcede öyle degilmi ? eger biraz daha cool yani sakin baksak bu konulara ne kendimizi üzeriz nde onlari bogariz. cünkü zaten gidecegi varsa gitsin... durmasin fazla... ama sunu cok iyi anladim her erkek seni kazanana kadar bambaska bi erkek olur... sana öyle laflar der ki BN BU KELIMEYI HIC DAHA ÖNCE DUYMAMISTIM dersin BU FARKLI BI TIP BU BENI SEVIYO GALIBA DERSIN... ama bos, bence varya HIC BEKLENTILERIMIZ olmasin daha iyi... adi üstünde BEKLENTI kafamizda birseyler kuruyorz onlar olmayinca üzülüyoruz... okadar skldm ki sürekli düsünmekten bazen en kücük seyde en kötü ihtimali düsünüyorum ama bunu düsünmeme yol acan kendisi oyüzden diyorum ya ILK ÖNCE BIZ KADINLAR KONTRÖLÜMÜZÜ KAYBETMEMEMIZ LAZIM KENDIMIZE HAKIM OLMALIYIZ ki.... diger seylerde yoluna girsin, kararli olmaliyiz ne istedigini bilen ve kendine güvenen...
Soğumuş gibi davran. İlgisiz ol. Kendini çek ondan. Daha az arayıp sor.