Bir emekleme problemi

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.387
4.491
36
Kızlar merhaba. Bebeğim 10 aylık oldu ve son bir kaç gündür çılgınlar gibi emekliyor. Herşey iyi güzel hoş ama ellerinde önce soyulmalar başladı ve o soyulmalar büyüyüp yara haline gelmeye başladı 🥺 fotoğraf da ekliyorum. Doktoruna yazdım uyuz herif dönmüyor 2 gündür. Ne önerirsiniz?

Eklentiler

• IMG_20240821_114303.jpg
    IMG_20240821_114303.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 70
Sürtünme soyulması şeklinde başladı ama ve emekledikce de soyuluyor. Egzama hiç aklima gelmedi. Yerleri bebek deterjaniyla siliyorum bide🙄

Ayaklarında bişey yok bu arada. Parmaklarda falan da yok

Emeklemede genellikle diz ya da dirsekte yara oluşa bilir sürtünme oluyor diye ilk zamanlarda gerçi oda çok az görülüyor ama ellerde ilk kez görüyorum bence de egzama falan ola bilir emeklemden diğildir ya.🤔

benimki yan yan dönüp gidiyor kafasını yere vuruyor sıkı önlem aldım artık 😕

Çok geçmiş olsun inşallah.

Bir tek bana normal geldi galiba.

Bizimki de yürümeye başladığında ayak parmakları su toplamıştı.

Sebamedin bebek kremlerini kullaniyorum ben iki çocuguma da gayet memmunum egzama alerji yaraya çok iyi geliyor kremleri alıp kullana bilirsin her türden var bepantende fena değil.

Emeklemede genellikle diz ya da dirsekte yara oluşa bilir sürtünme oluyor diye ilk zamanlarda gerçi oda çok az görülüyor ama ellerde ilk kez görüyorum bence de egzama falan ola bilir emeklemden diğildir ya.🤔
Emeklemeyle birlikte başlayınca ondan diye düşündüm bende. Diz dirsek hiç bişey yok sadece avuç içleri 🙄 salak doktor ne diye yazmıyor acaba bide şehir dışına gitcez 😒
benimki yan yan dönüp gidiyor kafasını yere vuruyor sıkı önlem aldım artık 😕
Gözümde canlandiramadim 😂

Emeklemeyle birlikte başlayınca ondan diye düşündüm bende. Diz dirsek hiç bişey yok sadece avuç içleri 🙄 salak doktor ne diye yazmıyor acaba bide şehir dışına gitcez 😒

Gözümde canlandiramadim 😂
yan dönüp sonra tekrar öyle gidiyor😂kıcını kaldırıp hızlanıyor öne dogru pek bırsey yok 😂

Benim kucukte emekliyor ama dizleri morariyor sadece ellerinde boyle birsey olusmadi.
Halilariniz yuksek havli dedigimiz eski tiplerden degil mi? Kilim tipi mi?

Benim kucukte emekliyor ama dizleri morariyor sadece ellerinde boyle birsey olusmadi.
Halilariniz yuksek havli dedigimiz eski tiplerden degil mi? Kilim tipi mi?
Yok kilim tipi değil yüksek ama biraz keçe gibi bir dokusu var. Bide benimki taş üstünde takılmayı seviyor. Ben halıya koyuyorum o halisiz neresi varsa oraya gidiyor 🤦

Yok kilim tipi değil yüksek ama biraz keçe gibi bir dokusu var. Bide benimki taş üstünde takılmayı seviyor. Ben halıya koyuyorum o halisiz neresi varsa oraya gidiyor 🤦
Benimkide gidip gidip tasa uzaniyor garibim, hava sicak ondan yapıyorlar.

Bizim halilar cok yumusak iki bebiste de yasamadim bu soyulma isini. Nemlendirici surmeyi deneyim diyeceğim ama sonra vıjk vıjk kayar coocuk.

Kızlar merhaba. Bebeğim 10 aylık oldu ve son bir kaç gündür çılgınlar gibi emekliyor. Herşey iyi güzel hoş ama ellerinde önce soyulmalar başladı ve o soyulmalar büyüyüp yara haline gelmeye başladı 🥺 fotoğraf da ekliyorum. Doktoruna yazdım uyuz herif dönmüyor 2 gündür. Ne önerirsiniz?
Halı mı yapıyor acaba? Ben olsam evdeki halıları kaldırırdım. Uyuduğu veya emeklemediği zamanlarda o kısımlara bepanthol vb kremler sürebilirsiniz, rahatlar biraz. Tahriş için doktorunuz ekstra kremler önerecektir.

Benimkide gidip gidip tasa uzaniyor garibim, hava sicak ondan yapıyorlar.

Bizim halilar cok yumusak iki bebiste de yasamadim bu soyulma isini. Nemlendirici surmeyi deneyim diyeceğim ama sonra vıjk vıjk kayar coocuk.
Kaymasını da geçtim elini ağzına çok götürüyor o da sıkıntı 🤦
Halı mı yapıyor acaba? Ben olsam evdeki halıları kaldırırdım. Uyuduğu veya emeklemediği zamanlarda o kısımlara bepanthol vb kremler sürebilirsiniz, rahatlar biraz. Tahriş için doktorunuz ekstra kremler önerecektir.
Halisiz da dizleri için iyi olmaz diye düşünüyorum. Gerçi dediğim gibi pek halıda takilmiyor bizimki 😒

Ben de emeklemeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum olsa inan benim oğlumda da olurdu hızlandırılmış video gibi emeklerdi😂😂😂 halının dokusu bence tetikledi ya da kullanılan deterjan. Her bebek deterjanı iyi gelmiyor malesef sadece beyaz sirkeli suyla silmeyi deneyin bi.

Benim halılrım da sizin gibi ve ayaklrında hafif gördüm, üstüne örtü örttüm. Çorapla istediği gibi hızlı gidemiyor diye.

Parmakları açık eldiven giydirin diyicem ama bu sıcakta kötü olur.

X