- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.421
Adamda da şans yokmuş
70 milyon Türkten bula bula Bade'yi bulmuş rastlayacak
Adamda da şans yokmuş
70 milyon Türkten bula bula Bade'yi bulmuş rastlayacak
ne parfümü,adı ne? çok mu etkili bişey acaba?
adamların hoşuna gittiyse sormuşlardır belki :26:
hadi be elin abdestsiziyle muhattap oldum daha ne istiyo
En iyi sen bilirsin tanırsın canım ama elden verme havake yap mutlaka. Hatta açıklama kısmınıda komşuma borç diye adlandır :)
iyi dmeiş canım eşine. ne hallere düştük ya 20-30 yıl içinde. birinin para istemesinden korkar olduk geri vermeyecek diye. insanlık komşuluk öldü gitti.. internet parası gibi dediğin ufak şeylerde insan belli eder kendini. inşallah geri ödemede sıkıntı yaşamazda sizde verdiğinize pişman olmazsınız.
hahahaha valla bende öyle düşündüm, havale yapıp, istediğin borç para xxx abla yazsam? ayıp olmaz demi?
Ay evet canım ya sorma, kaç kişi gördüm harıl harıl borç ödüyor, elinde avucunda bişey yok, ne borcu bu ya diyorum salaklık borcu diyor o ne demek diyorum kefillik diyor.
BENİPEK canım ben eşimden gizlemiyorum para vereceğimi,
Komşum kendi eşinden gizliyor o borcu kendisi ödeyecek ya, borcu ödeyeceğini.
canım ben de aynen öyle dedim. Kadın eşinden de gizliyormuş, ödeme konusunda sıkıntı olursa karşılıklı üzülürsünüz demiştim. Ama sen kendi eşinin onayını almışsın zaten ve karşındaki insana da güveniyormuşsun… önceki sayfalarda okudum.
Şu an benim de abdestim yok Bade
kol abdesti değil boy abdestini dedim ben..
öff çok pis gırgır yapardımda dua et keyfim yok
yok olmaz yaa ben 20 yıllık arkıma bile yazdım :) hem mail yazarkende konu kısmını dolduruyoruz ECD :)
Gofret bence havale ya da elden olması bir şey değişmez. Sonuçta aralarında yasal bir akit yok imzalı. İş o noktaya geldikten sonra karşı taraf bana borcu vardı ödedi diyebilir. Artı bu meblağ için mahkemenin masrafı daha çok olur… inşallah o noktaya gelmez olaylar borç işlerinde ama kardeş kardeşe kefil olunca hapisle sonuçlandığı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?