Örgü Bir el atıverin KK'nün becerikli hanımları

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

tatlxixm benim

23 kilo sonraaa
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
193
1
hanımlar herkezin ellerine sağlık benim istediğim bişey var ama bir türlü bulamıyorum yaklaşık 2-2,5 ay sonra doğum yapıcam (allah izin verirse )bebeğimin odasına şu sakallı ipten bi halı örmek istiyorum eğer modeli olan varsa yada yapan arkadaşlar buraya koyabilirlermi lütfen :Saruboceq:

gercekten guzel fıkır aslında ev ıcın bıle olabılır
bende sakallı ıpten koltuklarıma renklı mınderler ördurmeyı dusunuyorum kış için

1000206mb0.jpg

arkadaşım böyle bir şey olabilirmi?çocuk odası için düşünmüşsün çiçek yerine kedi köpek kuş vs. de yapabilirsin.

çocuk odasına tüylü toz toplayan halı kullanmayın,

bence daha kısa tüylü temizliği kolay yada silkelenen türden birşeyler alın

önce estetik düşünürsünüz ama sonra çocuk için sağlıklısı en iyi ve kalitedir. kızım havlu bebek önlüğü almıştı bir gördüm üzerindeki süsleri ütü ile kaldırmaya çalışmış tabi ki hepsi çıkmamış neden böyle yaptın dediğimde çocuğun ağzını tahriş eder dedi bunun gibi örneklari sende yaşayabilirsin

özellikle boncuk taş ponpon olmayan sade şeyler almanı öneririm tamam bye.

arkadaşlar bence halı olarak
parça parça örüp birleştirmek kolay ama süpürmesi yıkama ve silkelemesi yormasın sizi...
halı şeklinde örmek yerine renkli paspas olarak örün . benim yeğenimin odasına nazar boncuğu ördük çok seviyor paspası yuöuşak olduğundan hep üzerinde...

Açmış olduğunuz başlığı Örgü bölümünde Soru ve istekleriniz bölümüne taşıyorum bilginize...

X