bir düzensizliktir ki gidiyo :S

123_321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
41
0
0
Bolu
kızlar normalde 34 ile 38 günde bi adet oluyorken bu sayıların arada 52 46 41 gibi günleri bulduğu da oldu :S
2 yıl önce doktora gitmiştim hormanlarım normal çıkmıştı strestendir dedi ilaç verdi bende almadım ilacı önemsemedim yani.
şimdi de düğünüme 9 ay var ama bu konudan sıkıldım artık doktor yine aynı şeyi diyecek diye de gitmek istemiyorum.
sizde bu durum normal mi ??

( ben adetimin başlangıç tarihinden itibaren sayıyorum kimisi de bittikten sonra sayacakasın diyor anlamadım ki bişi off )

adetin başadığı gün sayılır benimde adet düzensizliğim var hormonlarım normal ama adetim çok uzuyor bende yumurtlama problemi çıktı evlendikten sonra bebiş düşünüyorsan iyi bir jinekolojik kontrolden geç geçmiş olsun.

canım merhaba ben adet bittikten sonraki ilk günden itibaren sayıyorum 28 gün çıkıyor ben öyle biliyorum ama senin siklus dönemlerim çok uzunmuş gerçekten bence tekrar daha iyi bir doktora git derim benim fikrim bu ilacı neden kullanmadın onu anlamadım keşke kullansaydın belki düzene sokardı

canım hormonların tavan yapmış olabılır stres olabılır veya kistin olabılır.oyuzden doktor kontrolunden geç.kist varsada bıran önce tedavi ol .hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…