• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dikili ağaç

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Sayın kk üyeleri şimdi durum şu bebeğime hamileyken hep düşündüğüm bir şeydi fakat çevremden de eşimden de net cevap alamadım hep ikilem oldu. Kızımın bir ağacı olsun istiyorum yani zamanı geldiğinde onu sulasın baksın ona sorumluluğu olsun fakat şimdi şu ki ağaç me ağacı olmalı onu bulandım birde biz şuan dikenli miyiz yoksa kızım bu durumun bilincine varınca mı dikilmeli her ikisi de mantıklı geliyor ama en güzeli hangisi olur acaba? Siz ne düşünürsünüz ben büyüdüğünde beraber dikmekten yanayım ama eşim ve çevrem dik ki hazır büyümüş olsun meyve ağacı olsun vs vs.

keşke bütün dertler böyle olsa:KK48:bence aklı erince kendi diksin hem doğa sevgisi de aşılamış olursunuz.meyve agacı olursa iyi olur meyvesini de yersiniz.

keşke bütün dertler böyle olsa:KK48:bence aklı erince kendi diksin hem doğa sevgisi de aşılamış olursunuz.meyve agacı olursa iyi olur meyvesini de yersiniz.
Keşke ;-) ağaçla bir çok mesaj vermek istiyorum ona inşallah. Peki bu hangi meyve olabilir ki Bursa'da yaşıyoruz iklime uygun bulmak lazım OlmaZsa kızım hayal kırıklığına uğrar sınra

Back
X