• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdimiz var,turkiye icin el ele lutfen okuyun.....!

toriii

Bocegim
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
356
3
46
- Yurtdışı
[h=1]Türkiye buna 'EVET' demiş olamaz![/h] [h=2]Yiğit Bulut yazdı...[/h] 03 Ağustos 2011 Çarşamba, 19:48:39

ÜLKEMİZ çok ciddi bir tehlike altında! Birileri "nasıl" yapıyorlar bilmiyorum "YAPMIŞLAR" ve Yalovaya'ya "Dünyanın en büyük kimyasal atık deposunu nu" kurmak için belirli bir noktaya gelmişler...
Sevgili dostlar, durum ve gelinen nokta ülkemizadına ÇOK AMA ÇOK VAHİM! Türkiye bakıyor ve Hollanda kökenl Royal Vopak firmasıTaşköprü'de dünyanın en büyük tehlikeli kimyasal atık depolama tesisini kuruyor! Daha açık yazayım:Yalovayı "gelişmiş ülkelerin istemediği zehirli, patlayıcı kimyasal atıklarının deposu" haline getiriyor! Rakamlar korkunç; yaklaşık 30 dönüm üzerine 150'den fazla depolama tankı yapılacak ve bu tanklara denizden ulaşım için 1000 metreye yakın "iskele" kurulacak! Hollanda'dan, Fransa'dan, Kanada'dan ve daha birçok "değerli vatandaşı" olan ülkenin kendi sınırları içinde istemediği "PİSLİKLER" gemilere yüklenecek ve Türkiyedeki ÇÖPLÜĞE gönderilecek!
Sorun sadece Yalova ile de sınırlı değil! Burada depolanacak ve bizim asla "kontrol etmeyeceğimiz" atıklar "altından geçen aktif fayın" kırılması veya başka bir sebeple "patlarsa" Marmara Bölgesi YOK OLACAK! Daha açık yazayım: Kendi elimizle İstanbul'un yani KÜRESEL GÜÇ BÜYÜK DEVLET Türkiyenin KALBİNİN dibine BOMBA inşa ettirmiş olacağız!
Sonuç: Bu tesisi yapanlar amaçlarına ulaşmak için her türlü yolu deniyorlar! Hem pisliklerini depolayacaksın, hem de Türkiye 'nin KALBİNE bombayı yerleştireceksin!
Son söz: Türkiye buna İZİN vermiş olamaz! Bu işi takip edenler "bizi hükümet destekliyor, olur aldık" diyorlar ki; BEN BUNA ASLA AMA ASLA inanmak istemiyorum ve inanmıyorum! Bu hükümet küresel-emperyal güçlere karşı büyük bir savaş verdi ve IMF'yi Türkiye'den kovma başarısını gösterdi. Böyle bir gerçeklik içinde "Hollanda Kraliçesi'nin İsrail kökenli ortakları" ile Türk halkını zehirlemesine asla ama asla izin ve onay vermeyecektir! DURDURUN BU TESİSİ! Türkiye'yi sevenlere DUYURULUR!
Not: Başta Yalovalı kardeşlerim olmak üzere bölgede hatta İstanbul'da yaşayan herkese sesleniyorum: Çocuklarınızın sağlığını ve can güvenliğini düşünüyorsanız; VATANDAŞLIK haklarınızı kullanın ve mutlaka "BU BOMBAYA" engel olun!

Alinti Haber Turk...:72::72::72::72::72:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ..
Az once haber turkun internet sitesinde bu korkunc yaziyi okudum ve birseyler yapmak icin hemen kollari sivadim su anda bu yaziyi gerek buradan, gerek facebookdan, gerek mail ve msnden tanidigim tanimadigim herkeze yollamayabasladim...

Bu ne vicdansizlik nasilbir kurum yada kurulus sirf ceplerini doldurmak adina boyle bir hayinlik yapmaya calisir veya yapabilir buna nasil hic kimse dur diyemez...
Biz bu ulke icin binlerce sehit vermis bir toplum olarak...
Sirf bazi para goz kisilerin cepleri para dolsun diye bu alcakca duruma nasil suskun kalabiliriz...
Zaten dunyanin gelismemis bircok ulkesine bu vicdansizligi yapiyorlar bu bahsi gecen ulkeler ,sirf bu yuzden 100 lerce 1000 lerce hatta yuzbinlerce cocuk ,yetiskin demeden kanserden oluyor ..
Simdi sira bizim ulkemizde..
Bunu asla yapamayacaklar..
Haydi hepimiz birlik olup internet ve sokaklarda boykota gidelim...
Herkez birbirini bu konuda uyarsin..
Ulkemizi zehir coplugune cevirmelerine izin vermeyelim....:72::72:

demek bunu da yaptilar...helal olsun vallahi soylenecek soz yok!!!!!
s.....sizler....

Oncelikle okuyan tum duyarli arkadaslara tesekkurederim...
Arkadaslar lutfen konuyu guncel tutalim ufakda olsa yorum yazalim, cunku insanlari uyarmak gorevimiz...
Bu konuya duyarsiz kalmayalim...
Tesekkurler...

bende face msn ne varsa paylaştım.bişeyler yapabileceğimizi hiç sanmasamda (maalesef ) şansımı deniyorum...

bende face msn ne varsa paylaştım.bişeyler yapabileceğimizi hiç sanmasamda (maalesef ) şansımı deniyorum...

Canim hic oyle dusunme ...
Ufacik bir adim bile binlerce adim esliginde dev bir adima donusur,,,
Herkez ufakda olsa birsey yapmali...
Birlikden guc dogar...
Ellerine saglik cok guzel birsey yaptin...:72:

Canim hic oyle dusunme ...
Ufacik bir adim bile binlerce adim esliginde dev bir adima donusur,,,
Herkez ufakda olsa birsey yapmali...
Birlikden guc dogar...
Ellerine saglik cok guzel birsey yaptin...:72:

umarım dediğin gibi olur.
daha önce de bunun gibi hatta daha aktif bir kaç harekete katıldım ancak bizim insanlarımız o kadar duyarsız ki... herkes tepkisiz ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasında.
o yüzden umutsuzum ama yine de deniyorum.inşallah bu sefer bir işe yarar...

bu arada bu konuda bizi aydınlatığın içinde ayrıca teşekkürler...
:71:

yok artık ya yuh artık ya!!! ne biz ne değersiz mahlukatlarmışız böyle ya, dini imanı para olmuş birilerinin, bizleri düşünen yok!!! bu işin peşinde olanlar o pisliklerde kendileri boğulur inşallah. bana ne elalemin çöpünden! herkes kendi pisliğini kendi temizlesin :57:

umarım dediğin gibi olur.
daha önce de bunun gibi hatta daha aktif bir kaç harekete katıldım ancak bizim insanlarımız o kadar duyarsız ki... herkes tepkisiz ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasında.
o yüzden umutsuzum ama yine de deniyorum.inşallah bu sefer bir işe yarar...

bu arada bu konuda bizi aydınlatığın içinde ayrıca teşekkürler...
:71:

Cok haklisin canim malesef toplumumuzun buyuk cogunlugu dedigin gibi...
Ama pes etmemek lazim ataturkunde dedigi gibi nefes aldigimiz surece umit vardir...
Bilincsiz olan kesimde bilinclenek biz gorevimizi yapalim insanlik icin vatan icin gelecek icin ...
Sonucda hepsi evlatlarimizin temiz ve durust bir dunyada yasamasi icin...
Pes etmeyelim hepimiz bir ucundan tutalim...
Olmaz ben neyapabilirim ki demek bastan pes etmek boyle hayinlere pabuc birakmak demekdir..
Millet gucunun farkina var sen koca bir devsin ...
Tek bir kisi binlerce kisi demekdir...
Evlatlarimiz icin temiz bir dunya yapmak bizim elimizde...

Son düzenleme:
yok artık ya yuh artık ya!!! ne biz ne değersiz mahlukatlarmışız böyle ya, dini imanı para olmuş birilerinin, bizleri düşünen yok!!! bu işin peşinde olanlar o pisliklerde kendileri boğulur inşallah. bana ne elalemin çöpünden! herkes kendi pisliğini kendi temizlesin :57:

Malesef canim :50:

Bu sadece dagin gorunen kismi birde gorunmeyen kismi var ..
Onlar neler allah bilir...
en azindan gorunene susmayalim...:kkk:

Son düzenleme:
korkunç bir şey bu. Elimden geleni yapacağım haberi duyurmak için.

AB bizi almadığı gibi bir de çöplerini bize atacak... nasıl mantık nasıl vicdan ben anlamıyorum cidden.

türk toplumunu osmanlıdan bu yana zaten hiç çekemiyorlar...
yok edilmesi için hertürlü savaşı çıkartıolar dünya ülkeleri... çoğumuzda bunu biliyoruz...

göz göre göre toplumun yokedilmesi değilde nedir bu? peki biz buna nasıl izin verebiliyoruz?

msn deki herkese gönderimdim,çok teşekkürler arkadaşım,böyle önemli bir konuda bizi uyardığın için,ben de elimden geleni yapacağım:70:

Bu tesisi oraya kurarlarken bizimkilerin (hükümetin/bakanların/belediyelerin vs...) hiç mi haberi yoktu sanki...

Hiç mi toplantılar olmadı, hiç mi "ön görü"ler sunulmadı...

Bizi yönetenler bu kadar mı saf(!)larda sonradan anlaşıldı ne gemisi olduğu.

Bu kadar kaz güdülmüş-tüy yolunmuş insanlarımız olamaz; birilerine yararlanmak adına, soytarılık yapmak için bile bile lades demişler.

Ne için?

Çıkar için...

Bunun başka bir açıklaması yok.

Aslında yeri değil, neler neler yazardım da yeri bu forum değil.

Bu güzel bir duyarlılık örneği olmuş Toriciğim; bende gerekli yerlere dilekçe yazacağım.

Ne yazık ki face gibi sosyal paylaşım sitelerinde bunu paylaşmakla pek bir olumlu yol katedemeyiz.

Gerekli yerlere şikayet dilekçeleriniz yazalım.

türk toplumunu osmanlıdan bu yana zaten hiç çekemiyorlar...
yok edilmesi için hertürlü savaşı çıkartıolar dünya ülkeleri... çoğumuzda bunu biliyoruz...

göz göre göre toplumun yokedilmesi değilde nedir bu? peki biz buna nasıl izin verebiliyoruz?

Haklisin canim hemde cok haklisin...
Herzaman uyutuluyoruz ...
Biri uyanip da sesi ciksa hemen susturuluyor ..
Dunyayi malesef para yonetiyor...

Back