Bir derdim var..

Melekler şimdi nasıl unutacak? Unutabilmeleri için her şeye yapmaya hazırım. Bir fidan böyle solmamalı.

Allah'ın belasına o aldığı yıllar az. Tez zamanda hesaba çekileceği günü beklesin.

Ne yapsan az.. Bari başkalarına zarar vermesinler. Yaptıkları yanına kalmayacaktır ahirette

10 aylık bir bebeğim var.. izlediğime pişman oldum.. ama pişmanlığımın sebebi keşke görmeseydim değil ben bu kadına ulaşamıyorum elime geçirip aynılarını ona yapamayacağım diyeydi..
benim çevremde olsa görsem duysam bir saniye sessiz kalmam.. eminim o kadının da çevresinde bunları bilenler vardır.. susan da yapan kadar günahkardır.. inşallah cezaevinde haberlerde felan izlemiştir kadınlar da oraya düşerse bi güzel haddini bildirirler.. hukukun içi boş bundan başka da bir şey söyleyemiyorum maalesef..

Canım benim ne desem bilemiyorum ben de çok duygusalım çünkü İşini nasıl icra ediyorsun mesleğiniz oldukça zor duygusal biri için
Daha biraz zamanım var icra edebilmek için. Çok istediğim bir bölümdü fakat hocalarım ve tanıdığım avukatlar dahi söylüyor bu dediğinizi.

Dayanamıyorum, ağlıyorum.

Ceza sistemimizden nefret ediyorum bu ülkenin hukukuna guvenmiyorum!cocklara tecavuz edenler eziyet edenler hayvanlara eziyet edenler tecavuz edenler butun bunlar narkoz verilmeden kisirlastirilsin ya! O adi kadin gibileri de topluma verecekler ki icimiz sogusun! Parcalayalim!

Hukukun içi kesinlikle boş, yetersiz.

Benim de sinirden tüylerim diken diken oldu. Sindiremedim yediremedim kendime.

Daha 2 yıl gibi bir zamanım var icra edebilmek için. Çok istediğim bir bölümdü fakat hocalarım ve tanıdığım avukatlar dahi söylüyor bu dediğinizi.

Dayanamıyorum, ağlıyorum.

Erkek arkadaşım avukat. Kendisi oldukça soğukkanlıdır, bana da her olayı anlatmaz çok etkileniyorum çünkü. Benim yapabileceğim bir iş değil maalesef ama işinizin hakkını verirseniz bu çocuklar için bir umut olabilirsiniz

Melekler şimdi nasıl unutacak? Unutabilmeleri için her şeye yapmaya hazırım. Bir fidan böyle solmamalı.

Allah'ın belasına o aldığı yıllar az. Tez zamanda hesaba çekileceği günü beklesin.

Öncelikle unutmaları için en önemlisi böyle sosyal medyalarda bu videoyu bu konuyu paylaşmamak
Kayseri barosu bu videonun kaldırılması için sulh ceza hakimliğüine basvuracak
hatta basvurmuş bile olabilirler İnşallah hakimler de bu yönde karar verirler
ve o video kaldırılır

Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum fakat öyle olamıyorum. Halbuki bu meslek bunu gerektiriyor.

Bir insan olarak elimden bir şey gelecekse her şeyi yapmaya hazırım. Vicdanı olan biri susamaz çünkü.

Muhtemelen o video kaldırılacak. Kayseri barosu çok doğru yönde bir adım uyguladı fakat konu da kapatılmamalı. Kişi isimleri verilmeden "çocuk istismarı ve şiddeti" her zaman hatırlatılmalı ki her şeyi bu kadar kolay unutan milletimiz bunu da unutmasın!

bence daha caydırıcı olmalı cezalar... muhakkak pozitif etkisi olur

Cezanın hiç bir etkisi olmaz bu kafadaki insanlara. Kadın ruh hastası, manyak. O çocuğu döverken ceza meza düşünmüyor ki, ayyy yakalanırsam ne olur bana diye düşünmüyor yani. Cezası idam olsa ne olur, 46 yıl olsa ne olur. Çocukları mümkün olduğu kadar yabancılara emanet etmeyeceksin, edersen de kamera vs... takip edeceksin.

Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum fakat öyle olamıyorum. Halbuki bu meslek bunu gerektiriyor.

Bir insan olarak elimden bir şey gelecekse her şeyi yapmaya hazırım. Vicdanı olan biri susamaz çünkü.

Aslında kendisi çok fazla merhametli ve yufka yüreklidir, yengeç burcu zaten. Meslek hayatında nasıl bu kadar mantıklı ve soğukkanlı oluyor ben de şaşırıyorum. Siz de bence merhametli ve adaletli olun fakat kendinizi salmayın, çok sıkıntı çekersiniz yoksa psikolojiniz bozulabilir

Ama unutulacak
bu sadece bizim gördüğümüz duyduğumuz
Bilgili olan bizleriz biz yine dersimizi alacağız elimizden geleni yapacağız
bunları uygulayan kesim zaten ne olursa olsun değişmeyecek en ağır ceza sistemimiz olsa da içinde yapanın insanlık yoksa yine dünyanın bir yerinde bir çocuk veya bir insan bunları yaşayacak

Senin ülkende bir fidan söndürülmeye çalışılırsa ve sen de buna göz yumarsan, o olmaz.

Evet ben de psikolojik destek önerimi bu yüzden sundum. Düşünsenize böyle bir kadına her gün doktora gitme zorunluluğu güzel bir ceza olur zaten. 2 yıl psikolojik destek alacak. Her gün hastaneye gidecek... Rapor tutulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…