- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Küçük yiğenim var 1,5 yaşında erkek. Onu gördükçe daha kötü oluyorum. Gitmiyor aklımdan.izleyemem ben de....
Melekler şimdi nasıl unutacak? Unutabilmeleri için her şeye yapmaya hazırım. Bir fidan böyle solmamalı.
Allah'ın belasına o aldığı yıllar az. Tez zamanda hesaba çekileceği günü beklesin.
Belki de kendimce bir çare arıyorumdur. Bir dur demek istiyorumdur ben de. Yeter demek istiyorumdur.Insanlarin sacma sapan konular actigi bdv ye bu konunun 100 kere acilmasi daha yerinde... insanlar haber yayinlamiyor haberden etkilenip uzuldukleri icin yaziyorlar buraya... bunun yeri burasi degil diyenlere sozum!
Küçük yiğenim var 1,5 yaşında erkek. Onu gördükçe daha kötü oluyorum. Gitmiyor aklımdan.
Toplum olarak üzerimize düşen ne acaba?Ne yapsan az.. Bari başkalarına zarar vermesinler. Yaptıkları yanına kalmayacaktır ahirette
10 aylık bir bebeğim var.. izlediğime pişman oldum.. ama pişmanlığımın sebebi keşke görmeseydim değil ben bu kadına ulaşamıyorum elime geçirip aynılarını ona yapamayacağım diyeydi..Evet, bir derdim var. Beni saatlerdir ağlatacak kadar büyük bir dert. Üstelik sadece benim de değil bu dert. Bence tüm vicdanı olan insanların derdi.. Öyle düşünüyorum, öyle umut ediyorum.
Kayseri'de bir caninin minik bir meleğe yaptıklarını izledim. Sadece 10 saniye. Sadece.. Sonrası benim için kâbus. İçimi yaktı geçti. Başım çatlıyor üstelik. Dayanamadım, sindiremedim, yediremedim.
Üstelik ben bir hukukçuyum. Fakat böyle bir konuda hukuk falan dinlemek istemeyip şu an o kadının canını alma düşüncesi doldu taştı beynimde. Şimdi o yavru için ne yapsak? Ne yapılsa da unutsa? Peki çocuğa şiddete engel olmak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Daha da caydırıcı cezalar engel olur muydu ki böyle kalpsizlere?
Bilmiyorum. Bilemiyorum.. Sızladı yüreğim en derinden.
Daha biraz zamanım var icra edebilmek için. Çok istediğim bir bölümdü fakat hocalarım ve tanıdığım avukatlar dahi söylüyor bu dediğinizi.Canım benim ne desem bilemiyorum ben de çok duygusalım çünküİşini nasıl icra ediyorsun mesleğiniz oldukça zor duygusal biri için
Toplum olarak üzerimize düşen ne acaba?
Daha caydırıcı olsa cezalar kurtarabilir miyiz Melek'leri?
Hukukun içi kesinlikle boş, yetersiz.10 aylık bir bebeğim var.. izlediğime pişman oldum.. ama pişmanlığımın sebebi keşke görmeseydim değil ben bu kadına ulaşamıyorum elime geçirip aynılarını ona yapamayacağım diyeydi..
benim çevremde olsa görsem duysam bir saniye sessiz kalmam.. eminim o kadının da çevresinde bunları bilenler vardır.. susan da yapan kadar günahkardır.. inşallah cezaevinde haberlerde felan izlemiştir kadınlar da oraya düşerse bi güzel haddini bildirirler.. hukukun içi boş bundan başka da bir şey söyleyemiyorum maalesef..
Daha 2 yıl gibi bir zamanım var icra edebilmek için. Çok istediğim bir bölümdü fakat hocalarım ve tanıdığım avukatlar dahi söylüyor bu dediğinizi.
Dayanamıyorum, ağlıyorum.
Kesinlikle öyle.bence daha caydırıcı olmalı cezalar... muhakkak pozitif etkisi olur
Melekler şimdi nasıl unutacak? Unutabilmeleri için her şeye yapmaya hazırım. Bir fidan böyle solmamalı.
Allah'ın belasına o aldığı yıllar az. Tez zamanda hesaba çekileceği günü beklesin.
Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum fakat öyle olamıyorum. Halbuki bu meslek bunu gerektiriyor.Erkek arkadaşım avukat. Kendisi oldukça soğukkanlıdır, bana da her olayı anlatmaz çok etkileniyorum çünkü. Benim yapabileceğim bir iş değil maalesef ama işinizin hakkını verirseniz bu çocuklar için bir umut olabilirsiniz
Muhtemelen o video kaldırılacak. Kayseri barosu çok doğru yönde bir adım uyguladı fakat konu da kapatılmamalı. Kişi isimleri verilmeden "çocuk istismarı ve şiddeti" her zaman hatırlatılmalı ki her şeyi bu kadar kolay unutan milletimiz bunu da unutmasın!Öncelikle unutmaları için en önemlisi böyle sosyal medyalarda bu videoyu bu konuyu paylaşmamak
Kayseri barosu bu videonun kaldırılması için sulh ceza hakimliğüine basvuracak
hatta basvurmuş bile olabilirler İnşallah hakimler de bu yönde karar verirler
ve o video kaldırılır
bence daha caydırıcı olmalı cezalar... muhakkak pozitif etkisi olur
Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum fakat öyle olamıyorum. Halbuki bu meslek bunu gerektiriyor.
Bir insan olarak elimden bir şey gelecekse her şeyi yapmaya hazırım. Vicdanı olan biri susamaz çünkü.
Muhtemelen o video kaldırılacak. Kayseri barosu çok doğru yönde bir adım uyguladı fakat konu da kapatılmamalı. Kişi isimleri verilmeden "çocuk istismarı ve şiddeti" her zaman hatırlatılmalı ki her şeyi bu kadar kolay unutan milletimiz bunu da unutmasın!
Senin ülkende bir fidan söndürülmeye çalışılırsa ve sen de buna göz yumarsan, o olmaz.Ceza sistemimizden nefret ediyorum bu ülkenin hukukuna guvenmiyorum!cocklara tecavuz edenler eziyet edenler hayvanlara eziyet edenler tecavuz edenler butun bunlar narkoz verilmeden kisirlastirilsin ya! O adi kadin gibileri de topluma verecekler ki icimiz sogusun! Parcalayalim!
Cezanın hiç bir etkisi olmaz bu kafadaki insanlara. Kadın ruh hastası, manyak. O çocuğu döverken ceza meza düşünmüyor ki, ayyy yakalanırsam ne olur bana diye düşünmüyor yani. Cezası idam olsa ne olur, 46 yıl olsa ne olur. Çocukları mümkün olduğu kadar yabancılara emanet etmeyeceksin, edersen de kamera vs... takip edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?