• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var..

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.194
448
Evet, bir derdim var. Beni saatlerdir ağlatacak kadar büyük bir dert. Üstelik sadece benim de değil bu dert. Bence tüm vicdanı olan insanların derdi.. Öyle düşünüyorum, öyle umut ediyorum.

Kayseri'de bir caninin minik bir meleğe yaptıklarını izledim. Sadece 10 saniye. Sadece.. Sonrası benim için kâbus. İçimi yaktı geçti. Başım çatlıyor üstelik. Dayanamadım, sindiremedim, yediremedim.

Üstelik ben bir hukukçuyum. Fakat böyle bir konuda hukuk falan dinlemek istemeyip şu an o kadının canını alma düşüncesi doldu taştı beynimde. Şimdi o yavru için ne yapsak? Ne yapılsa da unutsa? Peki çocuğa şiddete engel olmak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Daha da caydırıcı cezalar engel olur muydu ki böyle kalpsizlere?

Bilmiyorum. Bilemiyorum.. Sızladı yüreğim en derinden.

BDV’de tam da bunun aynısı bir konu var. Aynı haberden yola çıkarak.

Siyaset bölümünde topik var bununla ilgili. Orada herkes paylaştı zaten duygularını falan.

Sanırım yanlış yere açılmış bir konu.

keşke bir şey yapılabilse,

dünya sadece kötüler yüzünden değil, tepkisiz kalan iyiler yüzünden bu halde:KK11:

O oklavayı kadının ağzından içeri sokasım geldiği video.
Canm 2 konu acıldı bunla ilgili

BDV’de tam da bunun aynısı bir konu var. Aynı haberden yola çıkarak.

Siyaset bölümünde topik var bununla ilgili. Orada herkes paylaştı zaten duygularını falan.

Sanırım yanlış yere açılmış bir konu.
Bakmadım, görmedim. Haberi okudum ve hiçbir sosyal medya hesabı kullanmadığım için sesimi duyurabileceğim buraya konuyu açmayı tercih ettim.

Dilerlerse taşınabilir. Zira konunun kimin tarafından nereye açıldığı değildir mühim olan.

Bu yavrucakalrin annesi nerde acaba ? Annemi burakti cocuklari . babami vermedi .?baba üvey anneye bu goruntulerden sonra ne yapilti ? O cocuklar simdi nerde ?

ben sosyal medya hesabından gördüm bir yarım saat oluyo kayserili bir bayan almış cocukları o kadar mutluki cocuk dediği sadece pi....... bakma olurmu demiş kimbilir neler yaşadı bu cocuklar ya vicdanım okadar cok yanıyokı yarabbim kurtarmıs onları

Insanlarin sacma sapan konular actigi bdv ye bu konunun 100 kere acilmasi daha yerinde... insanlar haber yayinlamiyor haberden etkilenip uzuldukleri icin yaziyorlar buraya... bunun yeri burasi degil diyenlere sozum!

ben sosyal medya hesabından gördüm bir yarım saat oluyo kayserili bir bayan almış cocukları o kadar mutluki cocuk dediği sadece pi....... bakma olurmu demiş kimbilir neler yaşadı bu cocuklar ya vicdanım okadar cok yanıyokı yarabbim kurtarmıs onları
Ben de de bir suçluluk duygusu.. Utanıyorum, melekler bunları yaşadığı için ben utanıyorum.

Düşünüyorum da Allah korusun böyle bir dava ile karşılaşsam ilerideki yıllarda hayır meslek falan umrumda olmaz sanırım. Yapışırım yakasına!

Ben sadece okudum izlemeye elim varmadi bu halde bile cok etkisinde kaldim. Diger konuya da yazdim o caniye 46 yil yan gelip yatmak ceza degil onu toplumun eline verecekler linc edile edile iskenceyle ölecek!

Psikolojik destek dediğim lafta değil öyle. Hastaneye yatacak her gün doktoruyla görüşecek. Belki yıllarca.
Melekler şimdi nasıl unutacak? Unutabilmeleri için her şeye yapmaya hazırım. Bir fidan böyle solmamalı.

Allah'ın belasına o aldığı yıllar az. Tez zamanda hesaba çekileceği günü beklesin.

Ben sadece okudum izlemeye elim varmadi bu halde bile cok etkisinde kaldim. Diger konuya da yazdim o caniye 46 yil yan gelip yatmak ceza degil onu toplumun eline verecekler linc edile edile iskenceyle ölecek!
Sakın izleme.

Diyorum ya ben bir hukukçuyum ama umrumda değil kanunlar falan. Elime verseler kaza çıkar. Ağlamaktan gözlerim yandı. Daha duyarlı mı olmak gerek sence? Engel olunabilir mi? Bir çare..

Back