Atılgan olmak iyi hos da kariyer edinmek yükselmek istediğim tek bir departman var dolayısıyla sadece o konuda deneyim elde edersem yararıma olacaktır diye düşünüyorumİş hayatına aza tamah ederek başlamalısın.Armudun sapı üzümün çöpü demek olmaz.Her iş deneyimdir,atılgan ol
Doğru haklısınız ama şuan istediğim bölümle alakalı stajer olarak bile başlamak mutlu edicek beniMaalesef Türkiye de mezun olduğun bolumle ilgili iş bulmak büyük lüks. Bence her ne olursa olsun bir işe gir. Yani mükemmel işi bekleme. Çalışcam dendikten sonra iş her türlü bulunuyor. Yaşın ilerliyor ve tecrubesiz olman büyük dezavantaj. Ne olduğu önemli değil ama bir ile gir ve çalışmaya başla bir yerden. Ben marmara uni iletişim mezunuyum sor bakalım mesleğinle ilgili ne yapabildin? Hiç bir şey. Üniversitede mağazacılkla başladım mezun oldum bulunduğum şehirde sektör çok zayıf inşaat sekterone atıldım daire sattım birkaç şirket değiştirdim sonra otomotiv firnasına geçiş yaptım sonra evlendim şuan eşimle supplement mağazamız var. Yani dediğim gibi iş hayatına bir yerden atışmak zorundasın