• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

elakayakaya25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba buraya içimi dökmeye geldım öncelikle okursanız morel verırseniz çok sevınırım ben evliyim aile evıne geldım misafirliğe bugün evde içimde huzursuzluk vardı yengemin annemın evıne geldım uyuyamadım annem de yengemlerdeydı babam yataktaydı kalktı annen nerde dedı bende yengemın yanında dedim sonra annem geldı babam da durup dururken sen biriyle konuşuyorsun dıye iftira attı annem de namaz kılar sadece bızım için yasadı küçükken anne yokluğu görüpte 6 kadınlardı 5 de erkek hepsıne annelik yapmıs babamla evlendı ama ben küçüklüğümden beri görüyorum durduk yere kafasıbda kurup anneme iftira atıyordu bugün anneme sordu annem saçmalama yemın ettı dedıkı senı öldürürsem çocukların da ölür bende korktum annemın önüne gectım ona bısey olacagına bana olsun dedim sonra bız yengemlere gıderken arkadan saldırdı merdivenlerden babamı ittim çığlık attım alçaklar duyupta gelsın dıye tokat attım annemın önüne gectım kardeslerım korkudan dısarıya fırladı dedemin evıne koştu erkek kardesim korkudan bası döndü yere yığıldı korkuyorum anneme bısey olursa dıye annem de ağlayarak bana vasıyey etti eyer bana bısey olursa çocuklarımı ortada bırakma bak dedı bende bakıcam ama öyle bısey olmıcak dedım sonra dedım babanın evıne gıt yalvardım sana bısey olmasın dıye eyer erkek kardeslerı duyarsa kavga çıkar dıye korkuyor bende söyleme gıt babanın evıne sana bısey olmasın dedım korkuyorum tedavı ol dıyorum hayır dıyır delımıyım dıyor anneme eyer olmuyorsa gıt dedım sana bısey olursa katil olurum babamı seviyorum ama annem kardeslerım bısey olursa naparım şimdi bakıyorumda evlendiğim eşim gecmısımı unuturmuş askerde ona ihtiyacım var bugün düşündümde ne çok şeyi unutmusum yada eşim unuturmuş 💔

Anneniz ya babasinin evine gidip uzaklastirma alacak
Tabi cocuklarini da yanina alacak
Oyle gozu donen bi adamin yaninda birakmamasi lazim
Ya da bosanmayacaksa da kocasinin kafadan kontak oldugunu ogrenmis olmali, onu tetikleyecek seyler yapmayacak malzeme vermeyecek
Madem babaniz iftira atmaya senaryo kurmaya merakli, anneniz de ona gore davranacak yengenize giderken haber verecek vs
Baska turlu cozum olmaz
Ya terkedecek ya gudecek

Çok karmaşık yazmışsınız.
Babanız size iftira attı sandım.

evlendiğim eşim gecmısımı unuturmuş askerde ona ihtiyacım var bugün düşündümde ne çok şeyi unutmusum yada eşim unuturmuş
kim neyi unutuyor? Unutturuyor mu yoksa?
Anlaşılır olması için yazınızı düzenleyin.
Ve eyer değil eğer

Anneniz ya babanızı o evden gönderip uzaklaştırma kararı alacak ya da ailenin yanında kalarak. Ama sanırım aile apartmanı (dededen falan bahsettiğiniz için öyle anladım), o apartman ile babanızın bağı kopmaz. En güzeli annenizin kardeşleriniz ile birlikte ailesinin yanına dönmesi ve uzaklaştırma kararı çıkarması. Babanız kafayı sıyırmış, tedavi de olmuyor belli ki oldukça tehlikeli şuanda kendisi.

Merhaba buraya içimi dökmeye geldım öncelikle okursanız morel verırseniz çok sevınırım ben evliyim aile evıne geldım misafirliğe bugün evde içimde huzursuzluk vardı yengemin annemın evıne geldım uyuyamadım annem de yengemlerdeydı babam yataktaydı kalktı annen nerde dedı bende yengemın yanında dedim sonra annem geldı babam da durup dururken sen biriyle konuşuyorsun dıye iftira attı annem de namaz kılar sadece bızım için yasadı küçükken anne yokluğu görüpte 6 kadınlardı 5 de erkek hepsıne annelik yapmıs babamla evlendı ama ben küçüklüğümden beri görüyorum durduk yere kafasıbda kurup anneme iftira atıyordu bugün anneme sordu annem saçmalama yemın ettı dedıkı senı öldürürsem çocukların da ölür bende korktum annemın önüne gectım ona bısey olacagına bana olsun dedim sonra bız yengemlere gıderken arkadan saldırdı merdivenlerden babamı ittim çığlık attım alçaklar duyupta gelsın dıye tokat attım annemın önüne gectım kardeslerım korkudan dısarıya fırladı dedemin evıne koştu erkek kardesim korkudan bası döndü yere yığıldı korkuyorum anneme bısey olursa dıye annem de ağlayarak bana vasıyey etti eyer bana bısey olursa çocuklarımı ortada bırakma bak dedı bende bakıcam ama öyle bısey olmıcak dedım sonra dedım babanın evıne gıt yalvardım sana bısey olmasın dıye eyer erkek kardeslerı duyarsa kavga çıkar dıye korkuyor bende söyleme gıt babanın evıne sana bısey olmasın dedım korkuyorum tedavı ol dıyorum hayır dıyır delımıyım dıyor anneme eyer olmuyorsa gıt dedım sana bısey olursa katil olurum babamı seviyorum ama annem kardeslerım bısey olursa naparım şimdi bakıyorumda evlendiğim eşim gecmısımı unuturmuş askerde ona ihtiyacım var bugün düşündümde ne çok şeyi unutmusum yada eşim unuturmuş 💔
Duyan duysun, kavga çıkacaksa çıksın ya bu nedir böyle? Anneniz herkesi düşünüyor da annenizi düşünen yok babanızda kudurdukça kudurmuş kadını pasif ve sahipsiz görerek. Bu şekilde yaşanmaz.

Kaç kardeşiniz var? Kaç yaşındalar?

ailevi durumlar çok zor insan şaşırıyor ne yapcağını :(

babanızın psikolojik rahatsızlığımı var ? Yada kendısı demans, alzheimer olabilir mi? Doktora götürün bence önce

Back
X