- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elakayakaya25
Merhaba buraya içimi dökmeye geldım öncelikle okursanız morel verırseniz çok sevınırım ben evliyim aile evıne geldım misafirliğe bugün evde içimde huzursuzluk vardı yengemin annemın evıne geldım uyuyamadım annem de yengemlerdeydı babam yataktaydı kalktı annen nerde dedı bende yengemın yanında dedim sonra annem geldı babam da durup dururken sen biriyle konuşuyorsun dıye iftira attı annem de namaz kılar sadece bızım için yasadı küçükken anne yokluğu görüpte 6 kadınlardı 5 de erkek hepsıne annelik yapmıs babamla evlendı ama ben küçüklüğümden beri görüyorum durduk yere kafasıbda kurup anneme iftira atıyordu bugün anneme sordu annem saçmalama yemın ettı dedıkı senı öldürürsem çocukların da ölür bende korktum annemın önüne gectım ona bısey olacagına bana olsun dedim sonra bız yengemlere gıderken arkadan saldırdı merdivenlerden babamı ittim çığlık attım alçaklar duyupta gelsın dıye tokat attım annemın önüne gectım kardeslerım korkudan dısarıya fırladı dedemin evıne koştu erkek kardesim korkudan bası döndü yere yığıldı korkuyorum anneme bısey olursa dıye annem de ağlayarak bana vasıyey etti eyer bana bısey olursa çocuklarımı ortada bırakma bak dedı bende bakıcam ama öyle bısey olmıcak dedım sonra dedım babanın evıne gıt yalvardım sana bısey olmasın dıye eyer erkek kardeslerı duyarsa kavga çıkar dıye korkuyor bende söyleme gıt babanın evıne sana bısey olmasın dedım korkuyorum tedavı ol dıyorum hayır dıyır delımıyım dıyor anneme eyer olmuyorsa gıt dedım sana bısey olursa katil olurum babamı seviyorum ama annem kardeslerım bısey olursa naparım şimdi bakıyorumda evlendiğim eşim gecmısımı unuturmuş askerde ona ihtiyacım var bugün düşündümde ne çok şeyi unutmusum yada eşim unuturmuş