Hanımlar küçük bebeğim uyuduğu halde ben araştırmalar içindeyim. Gün içinde fazlasıyla yoruluyorum kızım uyuduğunda uyumam gerekirken aklım yine gidiyor hastalıklara. Sizinle dertleşmek istedim. Ben ileri derece hastalık hastasıyım yıllar önce korona zamanında başladı tomografide kendimce kitle gördüm doktorlar bu kitle va değil normal bişey demesine rağmen inanmadım o günden beri hastalık hastası oldum. Lenf bezlerim şişti gitmediğim özel hastane Prof doktorlar kalmadı. Sürekli kendimi muayene ediyorum biri bişey dese kendimde arıyorum buluyorum doktora gidiyorum bileyin yok diyorlar ben artık nefes alamaz duruma geldim bağırsaklarımda sorun var diye düşündüm kolonoskobioldum temiz geldi onu takmayı bıraktım şimdide tırnağında siyah leke kötü huylu çıkan birini okudum hemen kendimi inceler oldum tırnaklarımda siyah leke varmış gibi geliyor tırnak ucuma yakın yerde gördüm 1 2 tane çok küçükler sonra benlerime bakıyorum kötü bişeye dönerse diye. Bikaç güne şehir turu yapacağız ama ben gitmek bile istemiyorum hastalık hastalığı beni bitiriyor. Kimseye de derdimi anlatamıyorum. En büyük hatayı kendim yaptım en ufacık şeye doktora koştum bi kere psikiyatriye gitmedim. Aramız da benim gibi olanlar var mı çözüm bulabilen var mı yardımcı olurmsunuz