• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.516
83
İki üç gündür siteye girememiştim. En son konuma yapılan yorumları okudum. Bir kullanıcı “yaşlar kaç” demiş bir diğeri de benim adıma “12” demiş öbürü de gülmüş.

bir diğer beni üzen konuma gelen yorumlara ise hiç değinmeyeyim.

başkasının derdi üzüntüsü yada basit bir sıkıntısı ile dalga geçip ego tatmini yapmak ne kazandırıyor bilmiyorum ama sanırım hiçbir zaman psikoloğumu bırakamayacağım.

insanlarla mutsuzluk, dert, tasa hatta hiçbir şey paylaşılmaz. Bir kez daha anladım

İki üç gündür siteye girememiştim. En son konuma yapılan yorumları okudum. Bir kullanıcı “yaşlar kaç” demiş bir diğeri de benim adıma “12” demiş öbürü de gülmüş.

başkasının derdi üzüntüsü yada basit bir sıkıntısı ile dalga geçip ego tatmini yapmak ne kazandırıyor bilmiyorum ama sanırım hiçbir zaman psikoloğumu bırakamayacağım.

insanlarla mutsuzluk, dert, tasa hatta hiçbir şey paylaşılmaz. Bir kez daha anladım
sorun nedir?

Sorununuz nedir.soylermisiniz?

kime kızdınız?sorun nedirrrrrr? :KK45:
Ben hatırladım hani iki gün önce konu açılmışdı. Bir arkadaşıyla 2 yıldır aynı yerde çalışmış yanlızca bir defa davet etmiş evine bu hanımı. Ama aynı arkadaş 2 ayda tanıdığı kızla hemen sıkı fıkı olmuş. Onu dert ediyodu kendine hayırdır falan diye soruyummu diyodu. Çocukca buldu çoğu üye bu durumu bende dahil. O mevzuya içerlemiş 🤷🏻‍♀️ fazla hassas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X