merhaba arkadaşlar benim bi derdim var bana yardımcı olurmusunuz çünkü artık saglıklı karar vermek ıstıyorum bi birliktelıgım var 2 yıllık gerçekten çok seviyorum oda benı severken gözünden bile sakınıyor sosyal medya kullanmıyor benden baska bı arkadaşı yok dogru durust sevgılımın ama bı suredır bı sorunları var geceleri uyuyamıyor kabuslar goruyor sürekli buda ılıskımıze yansıyor tabıki daha once de bunalıma gırmıstı ama yanında oldum atlattık tekrar basladı bugün senınle onemli bısey konusucam dedı beklıyememıs gece mesaj atmıs ben ıyı degılım psıkologa gıttım ve ruh hastAlıklara sevk Ettiler nolur benı affet senı üzmek degıl nıyetım herşey ıcın ozur dılerım ıyı geceler demıs ayrılmıs yanı napıvam bılmıyorum lutfen bı akıl verın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir derdim var
- Konu Sahibi defne-e
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- sevgili ask sorunlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Başka sorunlarınız yoktu değil mi? Çocuk bu sorunları çıkınca seni üzmek istememiş demek ki. Yerinde olsam konuşurum onunla, tedavisi süresince de yanında olacağımı söylerim. Başka sıkıntılarınız yoksa ve gerçekten seviyorsan bırakma çocuğu.
Herzaman yanında oldum yıne olmak istıyorum ulasamıyorum suan ama
Detaylı bılgı vermedı sadece sevk ettıler benı dedıNeymiş hastalığı?
- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Ortak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş onaHerzaman yanında oldum yıne olmak istıyorum ulasamıyorum suan ama
- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
Evet konustuk karsılıklı depresyonda sanırım bu surecte yanında olucam bende tabıkıSadece doğruyu söylediğinden emin olun ortak arkadastan ailede tanıdık varsa ondan bi ulaşın bakın eğer doğruyu söylüyorsa bir süre zaman verin kendini toparlasın iyileşince dönecektir. Çok geçmiş olsun
Kesınlıkle bende ole dusunuyorum konustuk ve bende kendımi kötü hıssetmıyım dıye uzak durmus suan bıraz daha ıyıOrtak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş ona
- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
iyi çok sevindim,çok geçmiş olsun.Kesınlıkle bende ole dusunuyorum konustuk ve bende kendımi kötü hıssetmıyım dıye uzak durmus suan bıraz daha ıyı