• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba arkadaşlar benim bi derdim var bana yardımcı olurmusunuz çünkü artık saglıklı karar vermek ıstıyorum bi birliktelıgım var 2 yıllık gerçekten çok seviyorum oda benı severken gözünden bile sakınıyor sosyal medya kullanmıyor benden baska bı arkadaşı yok dogru durust sevgılımın ama bı suredır bı sorunları var geceleri uyuyamıyor kabuslar goruyor sürekli buda ılıskımıze yansıyor tabıki daha once de bunalıma gırmıstı ama yanında oldum atlattık tekrar basladı bugün senınle onemli bısey konusucam dedı beklıyememıs gece mesaj atmıs ben ıyı degılım psıkologa gıttım ve ruh hastAlıklara sevk Ettiler nolur benı affet senı üzmek degıl nıyetım herşey ıcın ozur dılerım ıyı geceler demıs ayrılmıs yanı napıvam bılmıyorum lutfen bı akıl verın

Başka sorunlarınız yoktu değil mi? Çocuk bu sorunları çıkınca seni üzmek istememiş demek ki. Yerinde olsam konuşurum onunla, tedavisi süresince de yanında olacağımı söylerim. Başka sıkıntılarınız yoksa ve gerçekten seviyorsan bırakma çocuğu.

Başka sorunlarınız yoktu değil mi? Çocuk bu sorunları çıkınca seni üzmek istememiş demek ki. Yerinde olsam konuşurum onunla, tedavisi süresince de yanında olacağımı söylerim. Başka sıkıntılarınız yoksa ve gerçekten seviyorsan bırakma çocuğu.

Herzaman yanında oldum yıne olmak istıyorum ulasamıyorum suan ama

Sevgilinin akli basinda ve tedaviye baslamis. Sakin bir zamanda ona bu sureci beraber atlatabileceğinizi anlatirsin. Suan olayin şoku ile dogru karar verememis olabilir.

Psikopat eğilimleri olan kişilerin sosyal medya kullanmadığını duymuş muydun? Psikolojik problemleri varmış biraz rahat bıraksan? İsterse o sana ulaşır...

Herzaman yanında oldum yıne olmak istıyorum ulasamıyorum suan ama
Ortak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş ona :KK68:

Bence üzerine gitme tedavi olsun. Durumu ciddi besbelli ki.. geçmiş olsun..

Sadece doğruyu söylediğinden emin olun ortak arkadastan ailede tanıdık varsa ondan bi ulaşın bakın eğer doğruyu söylüyorsa bir süre zaman verin kendini toparlasın iyileşince dönecektir. Çok geçmiş olsun

Sizden başka arkadaşı olmamasının sebebi asosyal oluşundan olabilir. Yani sizin içinde zor sevgiliniz içinde. Bir süre sessiz kalın bırakın kendi halinde toplansın kendine gelsin seviyorsa sizi zaten geri gelecektir.

Sadece doğruyu söylediğinden emin olun ortak arkadastan ailede tanıdık varsa ondan bi ulaşın bakın eğer doğruyu söylüyorsa bir süre zaman verin kendini toparlasın iyileşince dönecektir. Çok geçmiş olsun
Evet konustuk karsılıklı depresyonda sanırım bu surecte yanında olucam bende tabıkı

Ortak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş ona :KK68:
Kesınlıkle bende ole dusunuyorum konustuk ve bende kendımi kötü hıssetmıyım dıye uzak durmus suan bıraz daha ıyı

Back